Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sensin tabii canımm 10 numarasın sen herzaman bunu unutma:)))
canım arkadaşımm

aaa bu çok basitkaydirigubbakcemile3 bişey içmeyecez zevkini sürüp yan gelip yatcaz yani oleyy süpersin arnavut güzelii ayykaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eveet YAN GELİP YATICAAAZkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nerden geldi aklınaaa..dur ben akşam eşime söylim bunuda gıcık olsuun.garibimi çalıştırıyom çalıştırıyom bende yan gelip yatıyoom..o busfer yastıkları yerleştiriyomu evi topluyomu.bide beni giydiriyomuu..sonra çikolata yediriyoooo(yatmam yoksa yemedeen)..sonra bi yatıyoo anındaa bismilahi demedeen horuuul horul uyuyoo garibiiim.kıyamaaam daha 15 gece böyle yapıcaaz..allah kuvvet versiiinn kocişimeee..allah başımdan eksik etmesin onuu.en çok taa bebişimiziii o hak ediyoo..ona babalık çok yakışıcak kızlaaaarŞeniz Şeniz:asigim:

canım yaa herşey iyi güzelde ilişki sırasında ayaklarımı nasıl duvara dayıycam delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden o kadar marifetli değilim ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 abuuu arzuuum ben resmimi çeker gönderirim sana facebook 'tenkaydirigubbakcemile3 sen ciddimisiin..çok basiit ŞOLEE;
EŞİN TUTYOOOO ÇEVİRİYOO KALDIRIYOOO DAYIYOO SONRA YASTIK YERLEŞTİRİYOO..YANİ SEN BİŞEY YAPMIYOSUUN..latsibelinde dediği gibi yan dönüp yatıyosuuunkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay çok güldüüm been bu gecee eşimde bende okuyacam diyooo :dilcikar:meraklı melahaat :icecream:

abooo kız sakın okutmaa rezil olurum valla :1shok::1shok::1shok: diycek bu arzu sapık tamam bu akşam öyle deniycem zaten olmadı bu adam beni boşar artık bıktı benden :roflol::roflol: ya herşey bir yana ben iyiki bu topiğe girip sizi bulmuşum valla bu hamilelik işine bu kadar güleceğim ve pozitif olacağım aklıma gelmezdiii 11. olmak istiyorum :dance::dance:

sakın ha arnavut güzeli..adam bu kadınlar çıldırmış der sonra ..bakarsın gün gelir yüz yüze bakarızz abuuuuu çok ayıp bak utandım şimdi

:1no2: :1no2: :1no2:
kizlar ya varya benim adetimden bir hafta yada 10 gün önce hafiiifff bi adet sancisi olur. bugünde tam 10 gün var adetime ve o agri sabahtan beri beni korkudan öldürdü. sanirim bu ayda yakalayamadik

:1no2: :1no2: :1no2:
kizlar ya varya benim adetimden bir hafta yada 10 gün önce hafiiifff bi adet sancisi olur. bugünde tam 10 gün var adetime ve o agri sabahtan beri beni korkudan öldürdü. sanirim bu ayda yakalayamadik

ya suus öyle demeeesene yaa..inşallah yanılırsııııın .hem hamilelik belirtileridee aynı adetinkine benzeeer bikeree çok biliyon seen.lülülülülülü sen ve ben AMİLE KALICAZ BEEE..kurban oluruum moralini bozmaa ne olursa olsuun..olmazsaa bileee canımız sağolsuun yaaa dahaa ne yöntemler bulup uygularız NOLCEEEK..:teselli: kaydirigubbakcemile5

sakın ha arnavut güzeli..adam bu kadınlar çıldırmış der sonra ..bakarsın gün gelir yüz yüze bakarızz abuuuuu çok ayıp bak utandım şimdi

YOK KIIIIIZZ he heeee bende o göz varmıı yanaştırmıyoruum vallaaa yamacımaa..sen merak etmee..ah bi gelseek yüz yüzee..senin kociştee çalışa çalışaa helak olduu..napalım hepimiz öylee.artık gerçekteen ekmek aslanın ağzındaymış ben ona inandıım..sizede kolay gelsiiinn..
neyse bu ay dinlenin bakalıım ..öteki ayaa daha bi hazırlıklı ,donanımlı olursunuuzyerimsenibencanım beniim ..:1hug:

bu baska yöntemlerde süte benzemesin, :roflol: delikafadulden
Allahim sen koru biziiiiiiiiiiiiiii :Saruboceq:
sizin gibi arkadaslar varken daha basima neler gelcekkk korkuyorummm

takıl bizee HAMİLE KAL OL 11. nasıl ammaayerimseniben..

bende bendee çok mutluyuum böyle kafa dengi insanları tanıdığımaa..çekiyoruuz yaa arzum bizim enerjimiz yeterr.niye üzülüp ağlayalıım..zaten yapıcak bişey yok hayat stres doluu..bari gırgır şamata yapıp yenelim şu stresiii..allahın izni ilee:Saruboceq:ki öylede olucaak ben gerçekten çok inanıyoruuum..senin çığlıklarınıdaa duyucaaz burda senide tebrik ediceezz.benim topiğim çok uğurlu artııık..bikere destek,dayanışma var herşeyden önceeekaydirigubbakcemile5 seviyoruum siziii uleeen..inanın yoksa bir dakkamı bilee burda harcamazdım..latsibel benim nekadar yoğun biri olduğumu biliyo az çok..iyiki varsınıızz:1hug: anne adaylarııı:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

bu baska yöntemlerde süte benzemesin, :roflol: delikafadulden
Allahim sen koru biziiiiiiiiiiiiiii :Saruboceq:
sizin gibi arkadaslar varken daha basima neler gelcekkk korkuyorummm

yok yok merak etmeee BUSEFEER KOCALARIMIZ BUHARA OTURTACAAAZZ.çünkü benimki çok merak ediyoo..o da tatsın bu duyguyuuu.onunda poposundaa tencere izi çıksııınkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:)) evet aynen öle arnavut güzelim bidahaki aya kaldı bizim çalışmalar.....
meyracım ya daha 10 gün var sen hemen neden pes ediyorsun olumlu düşünelim güzel şeylerle karşılaşalım

canim benim adet belirtim böyle 10 gün öncedir iste, hic sevmiorum bu agriyi ama napiyim. kirmizi kart gelene kadar umudum var. Allahtan umut kesilmez

öle canım ama arnavut güzelinin dediği gibi gebelik belirtileride adet belirtileri gibidir.bende senin gibi oluyorum belirtileri 1 hafta önceden başlıyooo..şuan bende aynı dertten müzdaribim.çatlıyo gögüslerim hadi hayırlısı

hayırlısıı canııım hayırlıısııı inşallaaah:teytey: :teytey: hadi sende bizee süpriiiz yap bakalıııımmm:dance: :CüvCüv:

ahhhh ahhh nerde (ama kısmet bu belli de olmaz benimm hala umudummm varr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…