L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.301
yavrummmmm bu ay 10 numara sen olucaksınnnn hihoyyyt :sm_cool:
aaa bu çok basitkaydirigubbakcemile3 bişey içmeyecez zevkini sürüp yan gelip yatcaz yani oleyy süpersin arnavut güzeliiayykaydirigubbakcemile3
canım yaa herşey iyi güzelde ilişki sırasında ayaklarımı nasıl duvara dayıycam delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden o kadar marifetli değilim ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 abuuu arzuuum ben resmimi çeker gönderirim sana facebook 'tenkaydirigubbakcemile3 sen ciddimisiin..çok basiit ŞOLEE;
EŞİN TUTYOOOO ÇEVİRİYOO KALDIRIYOOO DAYIYOO SONRA YASTIK YERLEŞTİRİYOO..YANİ SEN BİŞEY YAPMIYOSUUN..latsibelinde dediği gibi yan dönüp yatıyosuuunkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay çok güldüüm been bu gecee eşimde bende okuyacam diyooo :dilcikar:meraklı melahaat :icecream:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eveet YAN GELİP YATICAAAZkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nerden geldi aklınaaa..dur ben akşam eşime söylim bunuda gıcık olsuun.garibimi çalıştırıyom çalıştırıyom bende yan gelip yatıyoom..o busfer yastıkları yerleştiriyomu evi topluyomu.bide beni giydiriyomuu..sonra çikolata yediriyoooo(yatmam yoksa yemedeen)..sonra bi yatıyoo anındaa bismilahi demedeen horuuul horul uyuyoo garibiiim.kıyamaaam daha 15 gece böyle yapıcaaz..allah kuvvet versiiinn kocişimeee..allah başımdan eksik etmesin onuu.en çok taa bebişimiziii o hak ediyoo..ona babalık çok yakışıcak kızlaaaarŞeniz Şeniz:asigim:
çok güldüm ya kolay gelsin canımm...belinize kuvvet kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3.biz bu ayda tatildeyiz ...canım aşkım gece bi geliyooo kendinden geçmiş olarak duş alıp yatıyo benneyaptımki kıyamıyom
kaydirigubbakcemile3 abuuu arzuuum ben resmimi çeker gönderirim sana facebook 'tenkaydirigubbakcemile3 sen ciddimisiin..çok basiit ŞOLEE;
EŞİN TUTYOOOO ÇEVİRİYOO KALDIRIYOOO DAYIYOO SONRA YASTIK YERLEŞTİRİYOO..YANİ SEN BİŞEY YAPMIYOSUUN..latsibelinde dediği gibi yan dönüp yatıyosuuunkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay çok güldüüm been bu gecee eşimde bende okuyacam diyooo :dilcikar:meraklı melahaat :icecream:
ya kizlar facebook da kimler vardi bu topikten? bazi arkadaslara özelden yazmak istedim ordamisiniz diye ama özel mesajlari kapaliydi. onun icin burdan soruyorum[/QmeyrUOTE]
meyra bende varım facebookda:asigim:
canim evet senin adin sibel orda tanidim seni:)))
bak cadıya baaaak..senidee götürücem yanımdaa ha haberin olsuuun ..kaydirigubbakcemile3..
kıskandın demiii ben bu aralar çok uçuyoruum diyee, vallaa seen tatildesin galibaa ..
CADIARZU kaydirigubbakcemile3
bak gör beni hırslandırdıın bu ay 10.hamile ben olucam yarışmayı ben kazanıcam gör baak..sonra yukardaan sana el sallarım artıkııın:icecream:
kaydirigubbakcemile5:1hug:
ayy canim sen uc yeter bana. beni da burda birakmaaaa al yanina hemen. beraber ucalimmm hihoyyyt
:1no2: :1no2: :1no2:
kizlar ya varya benim adetimden bir hafta yada 10 gün önce hafiiifff bi adet sancisi olur. bugünde tam 10 gün var adetime ve o agri sabahtan beri beni korkudan öldürdü. sanirim bu ayda yakalayamadik
sakın ha arnavut güzeli..adam bu kadınlar çıldırmış der sonra ..bakarsın gün gelir yüz yüze bakarızz abuuuuu çok ayıp bak utandım şimdi
ya suus öyle demeeesene yaa..inşallah yanılırsııııın .hem hamilelik belirtileridee aynı adetinkine benzeeer bikeree çok biliyon seen.lülülülülülü sen ve ben AMİLE KALICAZ BEEE..kurban oluruum moralini bozmaa ne olursa olsuun..olmazsaa bileee canımız sağolsuun yaaa dahaa ne yöntemler bulup uygularız NOLCEEEK..:teselli: kaydirigubbakcemile5
abooo kız sakın okutmaa rezil olurum valla :1shok::1shok::1shok: diycek bu arzu sapık tamam bu akşam öyle deniycemzaten olmadı bu adam beni boşar artık bıktı benden :roflol::roflol: ya herşey bir yana ben iyiki bu topiğe girip sizi bulmuşum valla bu hamilelik işine bu kadar güleceğim ve pozitif olacağım aklıma gelmezdiii 11. olmak istiyorum :dance::dance:
bu baska yöntemlerde süte benzemesin, :roflol: delikafadulden
Allahim sen koru biziiiiiiiiiiiiiii :Saruboceq:
sizin gibi arkadaslar varken daha basima neler gelcekkk korkuyorummm
öle canım ama arnavut güzelinin dediği gibi gebelik belirtileride adet belirtileri gibidir.bende senin gibi oluyorum belirtileri 1 hafta önceden başlıyooo..şuan bende aynı dertten müzdaribim.çatlıyo gögüslerim hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?