E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.581
son5gün :içelim: :teytey: :sm_cool: yerimseniben :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar adaçayına da pek güvenmeyin allah korusun bebiş düşürücü etkisi varmış
canım zaten adaçayı yağını adet bittikten sonra kullanıyoruz.yani bebiş olmadığından emin olarak.
durualyaaaam kız kaynatmışsınız bensiiiz aaaa.
yoktum ben bugün sabah bi uğradım okadar.babaannemi fiziğe götürdüm ama çatladım merakımdan hep sizi düşündüüm,kızlar ne kaynatıyodur diyee.ordada bir sürü bebek ve hamile gördüüüm(( sürü halinde geziyolardıı hemde benim inadım.töbe töbee hele birisi vardı allahım beni affet şaşı bakıyodu ama acırsınız haline arkasındada dünyalar güzeli iki çocuk maşallaaah maviş maviş sapsarı saçlı.dedim içimden gerçi her geçene öyle diyodum:)) demekki bunu tüpleride açıkmış,yumurtalıklarıdaa çatlamı ohh ne güzeel yaradanım beni unuttu diyodum.ama herkezee yaa taktım kafayaa..yaşlılara kadar aceba bunu da çocukları oldumuu falan filan yok yok sıyrıdıım ben bu aralaryaa dur bakalım hakımda hayırlısı olsuun..seviyoruuum çok hepiniziiiii .kendinize çok iyi bakınki bebişlerimizdee dünyamıza iyi gelsinler,sağlıklı,mutlu gelsinler..rabbim bütün dileklerinizi gerçekleştirsiiinnn.
ben ayrıca çok mutluyuuum canım dostumdan çok güzel bir dua aldım allah onun ne muradı varsa versiiinn.iyiki varsınız iyiki tanımışım siziii.siz benim şerimdeki tek hayırllı arkadaşlarımsınıızz.ne mutlu bana iyi geceleeerr..
slm kızlarrr....bugün nihayet gittim aktara...öğrendiklerimi paylaşıyım dedim... hayıt istedim adet düzensizliği ve hormonlarla alakalı problemler için dedi bende yok dedim vermedi adam... herkes satmak ister... adaçayı herşeye faydalı dedi... böğürtlen kökü aldım bayan içinde erkek içinde faydalıymış iltihap söktürürmüş.. polenle çörekotunu ezip verdilerr.... birde ekstra birşey verdi orda broşürde vardı mutlaka kullan dedi sabah 2 tatlı kaşığı gece 1 tatlı kaşığı toz halinde... içinde rahat 10 tane bitki var ama gramajları yazmıyordu kendileri karıştırıp ezip veriyo...
toprak yemiş gibi hissediyorum yaa :)) inş canım hepimiz için tabi...
bugün esimle biryere gitmistik, ben arabada bakledim, esimde markete girdi. tam karsima bir araba durdu, icinden bir bayan bir adam indiler. sonra arka kapiyi acip icinden minik bir kiz ocugunu indirdi adam, sonra karisiyla kol kola girip gitti benim de icim gittiii :a015:
canım benim heeeeee walla kaynattık burayıııkaydirigubbakcemile3 sensizde olmuyo beeeeee wallaaa Şeniz babaannene geçmiş olsun diyorum...a.s.a.s.a.s.a.s.yaaaaa bişi deyimmi benimde aklıma geliyoo hamileri görünce acaba yumurtlamanın kaçıncı gününde hamile kaldı bacakları havaya diktimi vs..ALLAH hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler versin:ecrin_bebek:
kızlar bna dr folikasitle günde 50 gr aspirin verdi...siz aspirin kullanıyomusunuz..
aynen duru mutfağı görsen :)) artık yazıyorum üstüne nasıl yapılır ne kadar tüketilir kafa kalmadı... erkek olmak varmış... gerçi ben hergün keçiboynuzunu yediyorum böğürtlende aldım içsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?