Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecn yıllardan polen var evde o olurmukı onu bıtırene kadr denesemmıkı.biz miskı amberle bal karısımını yıyoruz bı kola daha yememız gerıkıyor o bıtsın ozman denerım şimdi oda ballı bu tarıfte once onu bitirelım baklım ama elmaaygını denmk istiyorum gercı benımde rahım fılmı cekıldı bı sorun çıkmaıd tupler acık çıktı

son5gün :içelim: :teytey: :sm_cool: yerimseniben :Saruboceq::Saruboceq:

son5gün :içelim: :teytey: :sm_cool: yerimseniben :Saruboceq::Saruboceq:

:1hug:

:asigim:canııııım beniim dur heveslendirme benii vallaa bir an kapılıyorum heycanlanıyoruum amaa zannetmiyoruum yapmaa busefer siz üzülüyosunuz benden çook,busefer benimde size haber veresim gelmiyo,çekiniyorum kabuğuma çekiliyorum :çok üzgünüm:..
sen kendinee heveslen bencee seeen bu ay yıkıcan buralarıı benceee:dance: son 22:teytey: ahanda böyle olasın inşallaaaaah:CüvCüv::ecrin_bebek:

kızlar adaçayına da pek güvenmeyin allah korusun bebiş düşürücü etkisi varmış

kızlar adaçayına da pek güvenmeyin allah korusun bebiş düşürücü etkisi varmış

canım zaten adaçayı yağını adet bittikten sonra kullanıyoruz.yani bebiş olmadığından emin olarak.

canım zaten adaçayı yağını adet bittikten sonra kullanıyoruz.yani bebiş olmadığından emin olarak.

guzuma beniiim konuyuda takip edermiiişş..:1hug::1hug: o güzel bahçende bebişlerini koşturman dileğileee:Saruboceq:

canım benim heeeeee walla kaynattık burayıııkaydirigubbakcemile3 sensizde olmuyo beeeeee wallaaa Şeniz babaannene geçmiş olsun diyorum...a.s.a.s.a.s.a.s.yaaaaa bişi deyimmi benimde aklıma geliyoo hamileri görünce acaba yumurtlamanın kaçıncı gününde hamile kaldı bacakları havaya diktimi vs..ALLAH hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler versin:ecrin_bebek:

slm kızlarrr....bugün nihayet gittim aktara...öğrendiklerimi paylaşıyım dedim... hayıt istedim adet düzensizliği ve hormonlarla alakalı problemler için dedi bende yok dedim vermedi adam... herkes satmak ister... adaçayı herşeye faydalı dedi... böğürtlen kökü aldım bayan içinde erkek içinde faydalıymış iltihap söktürürmüş.. polenle çörekotunu ezip verdilerr.... birde ekstra birşey verdi orda broşürde vardı mutlaka kullan dedi sabah 2 tatlı kaşığı gece 1 tatlı kaşığı toz halinde... içinde rahat 10 tane bitki var ama gramajları yazmıyordu kendileri karıştırıp ezip veriyo...

canım hayırlı olsun bilgilerini bizimle paylaştın sağol inşallah bebişin gelir bu ay :ecrin_bebek:

toprak yemiş gibi hissediyorum yaa :)) inş canım hepimiz için tabi...

bugün esimle biryere gitmistik, ben arabada bakledim, esimde markete girdi. tam karsima bir araba durdu, icinden bir bayan bir adam indiler. sonra arka kapiyi acip icinden minik bir kiz ocugunu indirdi adam, sonra karisiyla kol kola girip gitti benim de icim gittiii :a015:

toprak yemiş gibi hissediyorum yaa :)) inş canım hepimiz için tabi...

canım zaten mutfak aktar gibi olduukaydirigubbakcemile3ne yapalım yumurcaklar için deniyoruz hepsini bak bu kürler bize çok faydalı olacak veeeee gelecek minicik miniminnacık cennet kokulularımıııızzz:ecrin_bebek:

slm meyraaa.... yapabileceğin şeyleri yapıyosun zatiii biraz stres yapma bence oluruna bırak.... stresinde çok fazla etkisi varmış öyle yazıyo yani,,,

aaaayyy ben seniiii yeriiimmmmm yerrrrr meyraaamm üzülme seenn seninde bebişin olcak annemm.......:ecrin_bebek:

aynen duru mutfağı görsen :)) artık yazıyorum üstüne nasıl yapılır ne kadar tüketilir kafa kalmadı... erkek olmak varmış... gerçi ben hergün keçiboynuzunu yediyorum böğürtlende aldım içsin....

kızlar bna dr folikasitle günde 50 gr aspirin verdi...siz aspirin kullanıyomusunuz..

kaynatmadan önce bana titreşim gönderiiin öyle kaynatıın olmuyo ama böyleee,bensiiizz nasıl siniyo içinize anlamıyoruuummkaydirigubbakcemile3..neysssseeee ....
gördünmü bak bi ben düşünmüyomuşuuum iyi ozaman demek sende bendensiiinn.:jeyyar:canım beniiim sanada tez zamnda hayırlı bebişini versin rabbim:ecrin_bebek::1hug:

bana aspirin yasak ((

demesi kolay ama stres olmadan yasayamam heralde, yapistik birbirimize:)

insallah dedikleriniz dua yerine gecer, Rabbim isteyen herkese versin

böğürtleni neden kocan içiyooooo anlamadım kiii sen iççcen sennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…