Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siz cok sanslisiniz ne lazim olsa hemen aktara gidip aliyorsunuz burda öyle imkanlar yok

aaa zeyn77 de almanyadaymis, nerdensin canim, ben frankfurttanim.
burda güya avrupa burasi ama kac haftadir keciboynuzu bulamiyorum. johannesbrot almancasi bu arada, belki biliosundur ama ben ziegenhorn dedim, kadin nerdeyse bayiliodu gülmekten :))))))))

bende burdan okuduklarimi uygulamaya basladim artik cünkü senelerdir doktorlara gidiyorum ama bir sonuc alamadim simdide sadece bitkisel yöntemleri deniycem bakalim hayirlisi

gamze yakinda kargo sirketi kurcak zaten, herkese birseyler gönderio:) canim benim yaaa. bilsen neler cekioz

Son düzenleme:
ben münihteyim canim haklisin nasil bir avrupaliksa bende keciboynuzunu cok aradim türk bakkalinda buldum ama 100grabi 1,79euro yani kilosu 17 euro allah razi olsun eltim subatta istanbula gittide ordan 3kilo getirdi hemde cok komik bir fiyata

ben esime keciboynuzunu üc ayicirdim simdide havuc suyuna basladik hepsini burdan ögrendim

kizlar ben cikiyorum, coook yorgunum. hepinize iyi geceler, calisma yapacaklara basarilar. hepinize dua ediyorum. beni özleyinnnn kaydirigubbakcemile2

bende çıktım iyi geceler anne adaylarıııııı:ecrin_bebek:

canım arkadaslarım nasılsınız görüşmeyeli şehir dışındaydım giremedim döndüğümde güzel haberler umuyordum ama sağlık olsun ama bakıyorum çalışmalar son gaz kim tutar sizi hihoyyyt

canım hoşgeldin a.s. hamileliğin nasıl gidiyor:CüvCüv:bebişimiz nasıl:ecrin_bebek: ALLAH çalışanı severmişkaydirigubbakcemile3:roflol:boş durmak yookk çalışyoruz:CüvCüv:

canlarım hepinize merhaba
1 -2 haftadır teknik nedenlerden dolayı nete giremiyordum.nasılsınız bakalım güzel haberler var mı?
kocaman öpüyorummmŞeniz:1hug:

canııım nasılsııın??nasıl gidiyoo, bebiş büyüyomu anna kuzusuuu??umarım herşey yolundadır ..kendine çok iyi baaak tatlım benim allaha emanet olun..seni kucaklıyoruum tatlım beniiim ..kendine iyibakkiii yeğenimde iyi olsuuun:1hug:

canlarım hepinize merhaba
1 -2 haftadır teknik nedenlerden dolayı nete giremiyordum.nasılsınız bakalım güzel haberler var mı?
kocaman öpüyorummmŞeniz:1hug:

bende diyorum bu kız nereya kaybolduu..arayacaktım sen son gene bişeymi oldu diye??çok şükür iyimişsin demek sevindim..umarım herşey yolundadır:1hug:canım benim nasıl gidiyo,çalışmalarkaydirigubbakcemileŞeniz :jeyyar:??hadi süpriz haberi duyalım artıkın:dance:hihoyyyt

slm kızlar, birşey sorcam benim 3 gündür akşamları midem ağrıyor,polen tohumu,tarçın,çörek otu ve bal karışımı sabah aç karnıma 1 kaşık yiyorum ondan olurmu:?bilen varsa lütfen yazarmısınız..

gecmis olsun sevim. bildigim kadariyla yan etkisi olmayan seyler bunlar. baska bisey olmus olabilir mi acaba? cok stres felan yaptiysan da mide agrisi kacinilmaz sondur genelde. baska bi ilac filan kullaniomusun?

iş yerindeki adsl hattında bi problem vardı.akşam eve gidincede giremedim bu hafta hep misafir vardı.ama sizleri çok özledim çok da merak ettim yazılanları.Benden bu ay güzel bi haber beklemeyin.eşimin işleri hala bitmedi yogun çalışıyo.geliyo duş alıyo koltukda uyuyup kalıyo.yatak odasına zor götürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…