siz cok sanslisiniz ne lazim olsa hemen aktara gidip aliyorsunuz burda öyle imkanlar yok
ben esime keciboynuzunu üc ayicirdim simdide havuc suyuna basladik hepsini burdan ögrendim
canım arkadaslarım nasılsınız görüşmeyeli şehir dışındaydım giremedim döndüğümde güzel haberler umuyordum ama sağlık olsun ama bakıyorum çalışmalar son gaz kim tutar sizihihoyyyt
canlarım hepinize merhaba
1 -2 haftadır teknik nedenlerden dolayı nete giremiyordum.nasılsınız bakalım güzel haberler var mı?
kocaman öpüyorummmŞeniz:1hug:
canım arkadaslarım nasılsınız görüşmeyeli şehir dışındaydım giremedim döndüğümde güzel haberler umuyordum ama sağlık olsun ama bakıyorum çalışmalar son gaz kim tutar sizihihoyyyt
canlarım hepinize merhaba
1 -2 haftadır teknik nedenlerden dolayı nete giremiyordum.nasılsınız bakalım güzel haberler var mı?
kocaman öpüyorummmŞeniz:1hug:
bende diyorum bu kız nereya kaybolduu..arayacaktım sen son gene bişeymi oldu diye??çok şükür iyimişsin demek sevindim..umarım herşey yolundadır:1hug:canım benim nasıl gidiyo,çalışmalarkaydirigubbakcemileŞeniz :jeyyar:??hadi süpriz haberi duyalım artıkın:dance:hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?