Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vaaay demekki cadı arzu ,cadı arzu ,cadı arzu, diyinceee sen hemen geliyosun haaa:))))bende diyorum bu kız artık buralara uğramaz olduuu,demekki illaa kulaklarını çınlatmamız gerekiceeek:)))

vaaay demekki cadı arzu ,cadı arzu ,cadı arzu, diyinceee sen hemen geliyosun haaa:))))bende diyorum bu kız artık buralara uğramaz olduuu,demekki illaa kulaklarını çınlatmamız gerekiceeek:)))

canım gelmezz olurmuyumm hergün okuyorum gelişmeleri takip ediyorumm girdimm hamileyimm dediğini görmeden çıkarmıyımm hiçççç hihoyyythihoyyythihoyyyt

hepiniz süpersiniz çok tatlısınız yerim ben sizi kaydirigubbakcemile5:icecream:

canım gelmezz olurmuyumm hergün okuyorum gelişmeleri takip ediyorumm girdimm hamileyimm dediğini görmeden çıkarmıyımm hiçççç hihoyyythihoyyythihoyyyt

hepiniz süpersiniz çok tatlısınız yerim ben sizi kaydirigubbakcemile5:icecream:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bu günün yüzü suyu hürmetinee rabbiim açtığımız ellerimizi geri çevirme noluur bize meleklerinden bağışlaa bize hayırlı olan evlatlarımızı bağışla senden can diliyoruz,nolur kabul eylee ..bizde anne olallım o duyguyu tadalım kısmetsee:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:..

arzuuum ozamaan beni arada bırakıyosun.hamile kalırsam sen gidiceksin,e hamile kamlasam bende üzülüyorum hepinizdee oooofff:sm_confused: nasıl yapalım..hamile kalsamda gitmee tamam:1hug:

durualyam sende öylesiiin bize bu tatlılık nerden buşatı sanıyosuuuuun:jeyyar::jeyyar::asigim:iyiki varsınııızz..:1hug:

Allah'ım bize dünyanın en güzel duygusunu, anneliği tattır, yaradılıştan getirdiğimiz bu hissimizi yaşamamıza izin ver,kendimizden ve kendimizden de çok sevdiğimizden eşlerimizden olan,ikimizin karışımı,canı olan bebeğimizi bu dünyada gözümüzden de sakınarak,sevgiyle, emekle büyütmemizi nasip et, sen istersen her şey olur, senin her şeye gücün yeter :Saruboceq::Saruboceq:

yeterki sen ve tüm isteyen arkadaşlar hamileyim diye yazın tabi bende ben hiçbiryere gitmem bu arada sizinle paylaşmam lazım benim adet düzensizliğim olduğu için tahminime göre daha 2 haftam falan var ama bu kullandığım kürlerdenmidir bilmiyorum nasıl bir akıntım var anlatamam su gibi ve belimi bir bacaklarımdan biri kollarımdan tutup çekiyormuşçasına ağrıyor resmen yarılıyor acaba bu kürler işe yaradıda düzenemi giriyorum hiç böyle olmazdıı belim çok ağrıyıooooooooo
senağlamasenağlamasenağlama

AMİNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AMİNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

demekki işe yaramış canımm inşallah bebişin geliyodur ayy inşallah inşallah :ecrin_bebek::CüvCüv:

demekki işe yaramış canımm inşallah bebişin geliyodur ayy inşallah inşallah :ecrin_bebek::CüvCüv:

ayyyy nerdeeee o günlerrr inşallah öyledirde . .. bence benim yumurtalar harekete geçtii çünkü kasıklarım hareketlii belkide daha yeni yumurtluyorum alt karınmı desem oralar işte karıncalanıyo kıpır kıpır hafif hafif ağrıyorr kendimi çok dinliyorum desem değill farklı şeyler hissediyorum yada erken regl olucamm ayyyy ne biliyim yaaa kafam karıştıı
:içelim:

walla kendini dinleme meselesi hep varr...ya memişler mıncıklanır yada başka şeylerde birşey ararız.....canım inşallah gelir bebişlerimiz :ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

selam,bendede klomen kist yapmış yani bu ayda ümit yok,allah hepimizin yardımcısı olsun inş,ümidimiz olduğu sürece bir şans var demektir.inş tez zamanda gelir bebişlerimiz.:Saruboceq:

selam,bendede klomen kist yapmış yani bu ayda ümit yok,allah hepimizin yardımcısı olsun inş,ümidimiz olduğu sürece bir şans var demektir.inş tez zamanda gelir bebişlerimiz.:Saruboceq:

ümidimiz olduğu sürece bir şans var demektir

çok doğru söylüyorsun a.s gelecek minik yaramazlar:ecrin_bebek:

kızlaaarrr kürler nasıl gidiyorrr hadi anlatın sessiz kaldı yine burasııııııı

kızlaaarrr kürler nasıl gidiyorrr hadi anlatın sessiz kaldı yine burasııııııı

çörekotu,polen,tarçın,bal karışımı 2aya yakındır kullanıyorum ama şimdilik bir gelişme yok bende yumurta yine 1 tane birde işe yaramayan zamanından önce büyüyen yani 34 santim olan bir yumurta oldu,inş ilerde işe yarayacak.yerimseniben

bilmiyorum ki kür nasıl gidiyor.bekleyip göreceğiz kırmızılara 4 gün var ama hiçbir belirti yok yani gebelik öncesi belirti birtek karnım kocaman şişti ama neyin belirtisi bilmiyorum :uhm:

canım olsun 1 yumurtada yeter ALLAHIN izniyle ....:Saruboceq:doktorum bana hep der 1 yumurta 1 sperm yeter diye..önemli olan bunların olması olmazssa işimiz zor der....34 cm olan yumurtan için doktor birşey söylüyormu.....bak gör bu aralar yine patlama yaşayacazz bebiş haberleri gelecek.... bende polen, bal, tarçın, çörek otu yiyorum ..ayrıca süt maydanoz buharı yapıyorum böğürtlen kökü içiyorum birde adaçayı yağını yapıyorum...maşşallah yapmadığım kalmadııı..kaydirigubbakcemile3 ha birde incir kürü yapmıştım ben ama bu sefer 4-5 adet yiyorum....ben aşılamada yaptırdım olmadı...zaten gelsin yumurcak sorcam ben ona beni nasıl uğraştırdın diyeee:ecrin_bebek:

bilmiyorum ki kür nasıl gidiyor.bekleyip göreceğiz kırmızılara 4 gün var ama hiçbir belirti yok yani gebelik öncesi belirti birtek karnım kocaman şişti ama neyin belirtisi bilmiyorum :uhm:

canımmm sabretmek lazım bende devam ediyorum kürlerime a.s arnavutgüzelimde bahsetmişti zaten herkesin metabolizması farklıdır diyeeee...inşallah kırmızı kart yemezsinde gelir bebişin bizde teyze oluruuuuzz:dance::teytey:

inşallah kısmet artık...durualya canım bu arada yazdıklarının hepsini aynı andamı yapıyorsun bi zararı olmasın fisfisfis

:ecrin_bebek:
canım inş yeter 1 yumurta ama çok zormuş,34 sn yumurta pek işe yaramıyomuş çünki istenilen zamanda olmamış çok erken olmuş,çokda büyükmüş,oda kist yaptı 4 sn kistim vardı şimdi 3,5 sn time düşmüş,maydonoz buharı yazmışsınya,ben maydonoz yemenin zararlı olduğunu duymuştum ama hamile kalana kadar zararlımı bilmiyorum,düşük tehlikesi yapıyomuş hamilelere,süt buharını bende deneyecem en kısa zamanda inş işe yarar hepimizde.:Saruboceq::CüvCüv:hamile kalırız en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…