E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.541
vaaay demekki cadı arzu ,cadı arzu ,cadı arzu, diyinceee sen hemen geliyosun haaa:))))bende diyorum bu kız artık buralara uğramaz olduuu,demekki illaa kulaklarını çınlatmamız gerekiceeek:)))
canım gelmezz olurmuyumm hergün okuyorum gelişmeleri takip ediyorumm girdimm hamileyimm dediğini görmeden çıkarmıyımm hiçççç hihoyyythihoyyythihoyyyt
hepiniz süpersiniz çok tatlısınız yerim ben sizi kaydirigubbakcemile5:icecream:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bu günün yüzü suyu hürmetinee rabbiim açtığımız ellerimizi geri çevirme noluur bize meleklerinden bağışlaa bize hayırlı olan evlatlarımızı bağışla senden can diliyoruz,nolur kabul eylee ..bizde anne olallım o duyguyu tadalım kısmetsee:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:..
arzuuum ozamaan beni arada bırakıyosun.hamile kalırsam sen gidiceksin,e hamile kamlasam bende üzülüyorum hepinizdee oooofff:sm_confused: nasıl yapalım..hamile kalsamda gitmee tamam:1hug:
durualyam sende öylesiiin bize bu tatlılık nerden buşatı sanıyosuuuuun:jeyyar::jeyyar::asigim:iyiki varsınııızz..:1hug:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bu günün yüzü suyu hürmetinee rabbiim açtığımız ellerimizi geri çevirme noluur bize meleklerinden bağışlaa bize hayırlı olan evlatlarımızı bağışla senden can diliyoruz,nolur kabul eylee ..bizde anne olallım o duyguyu tadalım kısmetsee:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:..
arzuuum ozamaan beni arada bırakıyosun.hamile kalırsam sen gidiceksin,e hamile kamlasam bende üzülüyorum hepinizdee oooofff:sm_confused: nasıl yapalım..hamile kalsamda gitmee tamam:1hug:
durualyam sende öylesiiin bize bu tatlılık nerden buşatı sanıyosuuuuun:jeyyar::jeyyar::asigim:iyiki varsınııızz..:1hug:
Allah'ım bize dünyanın en güzel duygusunu, anneliği tattır, yaradılıştan getirdiğimiz bu hissimizi yaşamamıza izin ver,kendimizden ve kendimizden de çok sevdiğimizden eşlerimizden olan,ikimizin karışımı,canı olan bebeğimizi bu dünyada gözümüzden de sakınarak,sevgiyle, emekle büyütmemizi nasip et, sen istersen her şey olur, senin her şeye gücün yeter :Saruboceq::Saruboceq:
yeterki sen ve tüm isteyen arkadaşlar hamileyim diye yazın tabi bendeben hiçbiryere gitmem bu arada sizinle paylaşmam lazım benim adet düzensizliğim olduğu için tahminime göre daha 2 haftam falan var ama bu kullandığım kürlerdenmidir bilmiyorum nasıl bir akıntım var anlatamam su gibi ve belimi bir bacaklarımdan biri kollarımdan tutup çekiyormuşçasına ağrıyor resmen yarılıyor acaba bu kürler işe yaradıda düzenemi giriyorum hiç böyle olmazdıı belim çok ağrıyıooooooooo
senağlamasenağlamasenağlama
demekki işe yaramış canımm inşallah bebişin geliyodur ayy inşallah inşallah :ecrin_bebek::CüvCüv:
ayyyy nerdeeee o günlerrr inşallah öyledirde . .. bence benim yumurtalar harekete geçtii çünkü kasıklarım hareketlii belkide daha yeni yumurtluyorum alt karınmı desem oralar işte karıncalanıyo kıpır kıpır hafif hafif ağrıyorr kendimi çok dinliyorum desem değill farklı şeyler hissediyorum yada erken regl olucamm ayyyy ne biliyim yaaa kafam karıştıı
:içelim:
selam,bendede klomen kist yapmış yani bu ayda ümit yok,allah hepimizin yardımcısı olsun inş,ümidimiz olduğu sürece bir şans var demektir.inş tez zamanda gelir bebişlerimiz.:Saruboceq:
kızlaaarrr kürler nasıl gidiyorrr hadi anlatın sessiz kaldı yine burasııııııı
çörekotu,polen,tarçın,bal karışımı 2aya yakındır kullanıyorum ama şimdilik bir gelişme yok bende yumurta yine 1 tane birde işe yaramayan zamanından önce büyüyen yani 34 santim olan bir yumurta oldu,inş ilerde işe yarayacak.yerimseniben
bilmiyorum ki kür nasıl gidiyor.bekleyip göreceğizkırmızılara 4 gün var ama hiçbir belirti yok yani gebelik öncesi belirti birtek karnım kocaman şişti ama neyin belirtisi bilmiyorum :uhm:
canım olsun 1 yumurtada yeter ALLAHIN izniyle ....:Saruboceq:doktorum bana hep der 1 yumurta 1 sperm yeter diye..önemli olan bunların olması olmazssa işimiz zor der....34 cm olan yumurtan için doktor birşey söylüyormu.....bak gör bu aralar yine patlama yaşayacazz bebiş haberleri gelecek.... bende polen, bal, tarçın, çörek otu yiyorum ..ayrıca süt maydanoz buharı yapıyorum böğürtlen kökü içiyorumbirde adaçayı yağını yapıyorum...maşşallah yapmadığım kalmadııı..kaydirigubbakcemile3 ha birde incir kürü yapmıştım ben ama bu sefer 4-5 adet yiyorum....ben aşılamada yaptırdım olmadı...zaten gelsin yumurcak sorcam ben ona beni nasıl uğraştırdın diyeee :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?