• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bencede hepisi fazlaaa. hepisini bere gün arayla yapsan,bak zehirlenmee sonra.polen zaten hepisine eş değer tatlım..bak sen poleni oku istersen bi araştır..gerçekten çok güçlü bir besin o yüzden diyorum en azından bir gün arayla yada birkaç saat arayla almaya çalış..hepisini birden değil..dakkattet kendinee bak,allah korusun kötü bişey olmazsın busefer..

çok iyiyim allaha şükür kızlar suan bır yaramazlık yok bıraz fazla uyuyorum sadece siz de saatlerrce uyuyunnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :jeyyar: :nazar:

çok iyiyim allaha şükür kızlar suan bır yaramazlık yok bıraz fazla uyuyorum sadece siz de saatlerrce uyuyunnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :jeyyar: :nazar:

canım benim bol bol uyuyun bebişle:emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arnavutgüzelim avatardaki senmisin canım valla melekler gibi çıkmışsın gerçekten gel seni bir öpiyim canım arkadaşım Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
arnavutgüzelim avatardaki senmisin canım valla melekler gibi çıkmışsın gerçekten gel seni bir öpiyim canım arkadaşım Şeniz

öyledir oooo, melek gibidir canim benim. :içelim: :1hug:

sağolun kızlaaar:asigim: evet beniim ..eşim çekmişti..o halim çok hoşuna gitmiştii.ee madem bu gece kandil,ve ben şu an evde değilim ve namaz kılamıyorum,böyle bir resim koymak geldi içimdeen..iltifatlarınız için sağoluun beni utandırıyosunuuuzz canlarım beniim..o sizin gönlünüzün güzelliği:1hug: sizsiniz melek sizsiniiiz bu gecenin nuru yüzünüze vursuun..:1hug::nazar:

arnavutgüzelim kırkbirbuçukkere maşallah :nazar::nazar::nazar: kız ne güzel çıkmışsııınnnnnn Şeniz yerim seniiiiiiiiiiŞeniz

ah o meyra yokmu o meyraa 2 gün bana yüzünü göstermedi yaa.çatladım orta yerimdeeen.anacım güzeel kız nazar değer diye korkmuuş tütütütütüt mashallaaaaah.dedim ben onaa ..allah sahibine bağışlasın bebişleri çok şanslı ; GÜZEL ANNELERı OLUCAK ONLARIN...

arnavutgüzelim kırkbirbuçukkere maşallah :nazar::nazar::nazar: kız ne güzel çıkmışsııınnnnnn Şeniz yerim seniiiiiiiiiiŞeniz

sağolasıın duruum beniiiimm:asigim: teşekürederiiiim..

hadi amaa sıra sende seni göreliiimyerimseniben bak hepinizin zamanında yüzlerinizi hayal ederdim şimdi çok şükür bir çoğunu gördüm..şimdide seni merak ediyoruumm..
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ALLAH BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN HİÇ BİRİNİZİİİ.DOSTLUĞUNUZ YETER BANA..İYİKİ VARSINIZ.NUR YÜZLÜLERİM:1hug:a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

adetime bir hafta var ama ben bu ayda ümitsizim hastalanırsam poleni yapacağım allahımisteyen herkese versin inş.

adetime bir hafta var ama ben bu ayda ümitsizim hastalanırsam poleni yapacağım allahımisteyen herkese versin inş.

İNŞALLAH HASTA OLMAZSINDA POLENE GEREK DUYMAZSIIIN.HADİ BAKALIM SON 7 GÜN...
7 GÜN SONRAA AHANDA BÖYLE OLASIIIIIIIIIN:CüvCüv::nazar::ecrin_bebek:

canlarım siz ne güzelsiniz bugun ya meyra arnavut güzeli harikasınız kızlar....öpüyorummmm sizi

ah o meyra yokmu o meyraa 2 gün bana yüzünü göstermedi yaa.çatladım orta yerimdeeen.anacım güzeel kız nazar değer diye korkmuuş tütütütütüt mashallaaaaah.dedim ben onaa ..allah sahibine bağışlasın bebişleri çok şanslı ; GÜZEL ANNELERİ OLUCAK ONLARIN...

kocise cekerlerse koca burunlu olurlar ama :)

saol canim. senin güzelligin o yerimseniben

gecmis olsun sevim. bildigim kadariyla yan etkisi olmayan seyler bunlar. baska bisey olmus olabilir mi acaba? cok stres felan yaptiysan da mide agrisi kacinilmaz sondur genelde. baska bi ilac filan kullaniomusun?

sağol canım ya bilmiyorum stresdende olabilir sanırım çünki kist oluştu diye biraz sitres yaptım sanırım ondan olduÇok üzgünüm çoook

günaydın kızlar nasılsınız? ben kırmızı kartı yedim bugün...birdahaki aya daha donanımlı çalışacağım :jeyyar:

yaw kıskandım bu arada herkes resim koyuyo :dilcikar: yalnız meyracım sende güzel çıkmışın yazmışlar ama resim yokki :uhm:

vayyyy beeeeeee sositososito topige bak!!!!!!!!!!! guzellerle donanmis.......kaydirigubbakcemile4

Back
X