• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar sizi heyacanlandiracak msjim var kendimle ilgili.........sabah esim gider gitmez test yaptim yani saat 9.30 civariydi bekledim 5-10 dakika tek cizgi...bende testi atmadim ardindan 2 saat gecti teste baktim cok cok zorda olsa ikinci cizgi golge gibi var ama coooooooook zor belli ediyor....adet gunumu bilmiyorum cunku yersiz lekelenmelerden anlayamadim..sizce bebek mi var? ogleden sonra test yapmaya gidicem ama tecrubelerinize ihtiyacim var.......dualariniza ihtiyacim var............allahim ne olur yardim et bizlere..........

osun be canım bu ay olmadı gelecek ay'a umudunu bağla canın saolsun herşeyden önce sağlımız önemli:teselli:
canım valla arkadaşları kıskandım bende koydum resmimi :1closedeyes:seni durulaya ve diğer arkadaşlarımızıda bekliyoruz hadi bakalım[/COLOR]

canım bu ovulasyon testinden bende almak istiyorum fiyatı nasıl? kaç kullanımlık? daha önce almadığım için bilmiyorum:sm_confused:

tabiki en en kisa zamanda ekliycem insallah...

Canım benm testte 5dak. sonraki görüntüleri önemsemeyin yazıyor seni üzmek istemem ama sen kan tahlili yaptır ona göre karar ver canım belki çok yenidir ondan geç çıkmıştır bilemiyorum kan tahlili kesin sonuç verir inş. sen de güzel haber verirsin çite mutluluk yaşarız:1hug:

Canım benm testte 5dak. sonraki görüntüleri önemsemeyin yazıyor seni üzmek istemem ama sen kan tahlili yaptır ona göre karar ver canım belki çok yenidir ondan geç çıkmıştır bilemiyorum kan tahlili kesin sonuç verir inş. sen de güzel haber verirsin çite mutluluk yaşarız:1hug:

insallah cifte mutluluk yasariz....benim 5 dakikada tek cizgiden baska birsey yoktu :( 2 saat sonra azda olsa belirginlesti....canim insallah dedigin gibi cok yenidir o yuzden gec cikmistir...dua et canim ya senin duan hamis lerin duasi kabul olurmus...insallah kanda pozitif cikar...benim yaptigim test preseedlerin icinde olan testti...

arkadaslar sizi heyacanlandiracak msjim var kendimle ilgili.........sabah esim gider gitmez test yaptim yani saat 9.30 civariydi bekledim 5-10 dakika tek cizgi...bende testi atmadim ardindan 2 saat gecti teste baktim cok cok zorda olsa ikinci cizgi golge gibi var ama coooooooook zor belli ediyor....adet gunumu bilmiyorum cunku yersiz lekelenmelerden anlayamadim..sizce bebek mi var? ogleden sonra test yapmaya gidicem ama tecrubelerinize ihtiyacim var.......dualariniza ihtiyacim var............allahim ne olur yardim et bizlere..........
canım inşallah yaa bugün sendende güzel haber alalım ... hemen kanda baktır kanda kesin çıkar bizi merakta bırakma güzel haberini bekliyoruz :Saruboceq::Saruboceq:

Canım testleri tam bilmiyorum dbest ti benmkisinin adı.Zaten damlatır damlatmaz hemen çıktı bende uykudan yeni kalktım yanlış görüyorum sandım gözlerimi oğuşturuyorumkaydirigubbakcemile3
ınş. hadi güzel haberlerle dön:Saruboceq:

nehircim çokkkk sevindim yaaa..sağlıcaklakla kucağına almak nasip olur inşallah .
10 NUMARAyı kaptın hadi iyisin:Dkaydirigubbakcemile5 delikafadulden
Kendine dikkat et artık yanlız deilsin..teyzesinin gülünede çok iyi bak annesi.öptüm

eylülcüm inşallah senden de güzel haberi alırız bugun.Sabırsızlıkla haberini bekliyorum unutma bizleri

Kızzlarr günaydınn
Haberim var hamileyimmmm,hepinize desteğiniz kürleriniz için çok teşekkür ederim,
Çok güzel bir haber bu.İnş. en kısa zamanda darısı sizlerin başına:Saruboceq:

:1shok::1shok:nehiiiiiiiiiiiiiiiir inanmıyoruuuuuuuuuuumhihoyyyt:teytey:sen ciddimisiiiiin:dance: nasıl olduu ay hayırlı olsuuuuuuuun kuzuum ...aaa çok şaşırdıım tebrikler tebrikleeeer:hooray::teytey::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

10. hamileee rabbime şükürler olsuuuuuunnn. teyzelerin kralı oldum vallaaaa.ne güzel ne mutlu bir habeeer oh bee kendime geldiiiiiiiiiiiim.işte buuuu işte buuuu..nehiriiimm anniiiş güzel bir duygu dimiii hadi inşallah sağ salim önce kalp atışalrını duyasın sonraa güzel sağlıklı 9 ay geçiresiiinn.kocan ve herkez seni şımartsıın sende nazlan nazlanabildiğin kadaaar..

kaç sayfa okuduum hızlı hızlııı süper yaaaa çok sevindiim valla bu ay ben adet olsam bile umrumda olmiycaaak haaa hamilemiz çıktıyaa ..okadar dua ettim dün herbiriniz için yemin ederim kandil gecesi dedim rabbim kızların yüzünü güldür diyee karınlarına can kat dediiimmmmm...şükürler lsun allahım sanaaaaaaaa..öpüyorum seni kucaklıyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiii

kedersiziimmmmm acaip güzel bakıyooonnn kıızzzzz Şeniz wallaaa sanada kırkbirbuçuk kere maşallaahhhhh çok güzelsiiiinnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:a.s.a.s.

bende alcam ovulasyon testini ne yani şimdi piyasadaaa tükenmişmiiii aboooooooo geç kaldım ben ozamannnnnkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
teşekkür ederim hayatım ...bende arkadaşlara özendim hemen uyanır uyanamzda web kameramla çektim ..zaten gözlerdende belli oluyo yeni uayandığımkaydirigubbakcemile3 senide bekliyoz hadi amaaa nazlanma yoksa nazar edecz diyemi korkuyon hee:jeyyar:.

AAAAAAA:1shok:GERÇEKTENMİ CXANIM YAA ÇOK SEVİNDİM BU HABERİNE ARNAVUTGÜZELİ DAHA ÇOK SEVİNECEK TABİİ ALLAH TAMAMINADA ERDİRSİN BİZEDE DUA ET NE OLUR KAÇ SENELİK EVLİYDİN? SORUN KİMDEYDİ ? BU AY FARKLI BİŞEYLER YATINMI? BELİRTİLERİN NELERDİ ?AYY BEN HEYECAN YAPTIM ÇOK SORU SORDUM KUSURA BAKMA

10 NUMARASIN 10 yerimseniben

senin kaşına gözüne kurban olsunlaaaaar MAŞALLAAAAAAAH:1hug: KIZZZ ALLAH KORUSUN SENİİ bunee kız artist gibisin yaaa..oy ne güzel anne adaylarımız var yaaw..maşallah maşallaaaah tütütüüüü:nazar::nazar::nazar::nazar:iyiki koydun şu resmi artık yzlerinizi hayal etmekten bıkmıştım yaa..şimdii bak bak yazıyorum sizee oh beehihoyyyt..

kız bak hamileler sürüsüü var burdaa kız yoksa sendemi katılıcaan bu gurubaa 11. seni ilan ediyoruuum:hooray: hadi allah seni o güzel yüzünü güldürsüüünn.
SON 11 GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN:CüvCüv::ecrin_bebek: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:
O BAŞINDAKİ GÜZEL OYALIDAN BENDE İSTİYORUM HİÇ ANLAMAAAAM:dilcikar:

nehircimm tebrik ederim çok sevindim.allahım bu topikte 10.hamilee.bizede nasip olur inşalllahhhh.allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza.inşalllahhh

10. hamileee rabbime şükürler olsuuuuuunnn. teyzelerin kralı oldum vallaaaa.ne güzel ne mutlu bir habeeer oh bee kendime geldiiiiiiiiiiiim.işte buuuu işte buuuu..nehiriiimm anniiiş güzel bir duygu dimiii hadi inşallah sağ salim önce kalp atışalrını duyasın sonraa güzel sağlıklı 9 ay geçiresiiinn.kocan ve herkez seni şımartsıın sende nazlan nazlanabildiğin kadaaar..

kaç sayfa okuduum hızlı hızlııı süper yaaaa çok sevindiim valla bu ay ben adet olsam bile umrumda olmiycaaak haaa hamilemiz çıktıyaa ..okadar dua ettim dün herbiriniz için yemin ederim kandil gecesi dedim rabbim kızların yüzünü güldür diyee karınlarına can kat dediiimmmmm...şükürler lsun allahım sanaaaaaaaa..öpüyorum seni kucaklıyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiii
nerdesin yahuu seni bekliyordum bende ..nehirin haberi bizi çok sevindirdi eylül arkadaşımızda test yamaya gitti inşallah güzel haberlerle döner bugün çifte sevinç yaşarız hep beraber :Saruboceq:...sen nasılsın bir gelişme varmı kahverengi akıntın devam ettimi inşallah sende bize son 3gün sonra hayırlı haberini verirsin :CüvCüv: :Saruboceq: hihoyyyt :dance: :teytey:

Canım benm çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşşş en kısa zamanda:Saruboceq: çok güzel bir duygu bu hala inanamıyorum gerçi hayal gibi.Canım senin adaçayı ve polenli kürlerin mutlaka işe yaradı çok teşekkür ederim sen birtanesin:1hug:Şeniz Senin zamanında yaklaştı öyle hissediyorum geçen de demiştim.Canım geçen ay olmayınca herhalde dr.un dediği gibi 3ay olmıycak diye düşünmüştüm olsun benle aynı zamanda doğar diye de sevinmiştim.Bu ay ümidim yoktu pek heran adet olcam sanıyodum umarım sizinde en kısa zamanda kapınızı çalar bu mutlluluk.Bebişimin güzel teyzesi,teyzeleri:1hug: öptüm çokkkka.s.

senin kaşına gözüne kurban olsunlaaaaar MAŞALLAAAAAAAH:1hug: KIZZZ ALLAH KORUSUN SENİİ bunee kız artist gibisin yaaa..oy ne güzel anne adaylarımız var yaaw..maşallah maşallaaaah tütütüüüü:nazar::nazar::nazar::nazar:iyiki koydun şu resmi artık yzlerinizi hayal etmekten bıkmıştım yaa..şimdii bak bak yazıyorum sizee oh beehihoyyyt..

kız bak hamileler sürüsüü var burdaa kız yoksa sendemi katılıcaan bu gurubaa 11. seni ilan ediyoruuum:hooray: hadi allah seni o güzel yüzünü güldürsüüünn.
SON 11 GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN:CüvCüv::ecrin_bebek: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:
O BAŞINDAKİ GÜZEL OYALIDAN BENDE İSTİYORUM HİÇ ANLAMAAAAM:dilcikar:
şımartıyosun beni aşkitom :asigim:teşekkür ederim yerimsenibenbaşımdaki oyayı ablam yapmıştı bana ben çok hamaratlı değilim basit oayalr yaparım ama iğne oyası hiç bilmem:sm_confused:

nehircimm tebrik ederim çok sevindim.allahım bu topikte 10.hamilee.bizede nasip olur inşalllahhhh.allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza.inşalllahhh

<çok sağol canım 10.numara olmak bana nasip oldu:1rolleyes: 11,12 gidelim hep beraber inşş:Saruboceq: Amin canım darısı sizlerin başına:1hug::asigim::sm_cool:

nerdesin yahuu seni bekliyordum bende ..nehirin haberi bizi çok sevindirdi eylül arkadaşımızda test yamaya gitti inşallah güzel haberlerle döner bugün çifte sevinç yaşarız hep beraber :Saruboceq:...sen nasılsın bir gelişme varmı kahverengi akıntın devam ettimi inşallah sende bize son 3gün sonra hayırlı haberini verirsin :CüvCüv: :Saruboceq: hihoyyyt :dance: :teytey:

aşkım benim inşallahdaaa zanetmiyorum çünkü herkez göğüserde hassasiyet yaşıyo ben sadece ara ara sancılar yaşıyorum.akıntım yok yani kahverengi değil..ama zannetmiyorum belki bugün belkiyarın hasta oluruum.sen boşver benii dediğin gibii hamilemiz çıktı yaaahihoyyyt şükürler olsuun inşallah bir hamile daha haberi alırııızzz EYLÜLDEN birazdaaan çifte sevinç yaşarız allahın izniyleee:Saruboceq:.baaak kedersiziiiim dualarımız işe yaradıı dimiii:1hug::1hug:çok şükür allah dualarımızı geri çevirmediii..bugün onlaraa yarın bize hiiiç belli olmazzz,kime niyet kime kısmeeet..:1hug::nazar::nazar::nazar:

Canım benm çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşşş en kısa zamanda:Saruboceq: çok güzel bir duygu bu hala inanamıyorum gerçi hayal gibi.Canım senin adaçayı ve polenli kürlerin mutlaka işe yaradı çok teşekkür ederim sen birtanesin:1hug:Şeniz Senin zamanında yaklaştı öyle hissediyorum geçen de demiştim.Canım geçen ay olmayınca herhalde dr.un dediği gibi 3ay olmıycak diye düşünmüştüm olsun benle aynı zamanda doğar diye de sevinmiştim.Bu ay ümidim yoktu pek heran adet olcam sanıyodum umarım sizinde en kısa zamanda kapınızı çalar bu mutlluluk.Bebişimin güzel teyzesi,teyzeleri:1hug: öptüm çokkkka.s.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:asigim: ben teşekür ederiiim sanaa asıl beni teyzee yaptığın için BANA İNANIP KÜRLERİMİ KULLANDIĞIN İÇİN..çok sağol sen inandın ve olduu rabbime şükürler olsun ben sadece bir vesileydim ama herşey rabbimde ve sende bitti sonuçtaa..bhamiş kaldın diye bizi unutmaa aradabi uğra baak.seni şimdi farklı şeyler bekliyo,başka konulara yönlendir kendini bilgi sahibi ol.yapılıcak olan testlere kadar tamammı gülüm..

bize bol bol dua et ayağını iyicee süüürrryerimseniben arkandan bizde gelelim bize katılalım hamişler kervanınaa inşallaah.güzel dileklerin için çok sağol allah razı olsun:1hug: TEYZESİNİİİİN 10.TANESİİİİİİİİİİNE İYİ BAAK ONA ÇOK DUA ETTİK BAAAK..ALLAHIMA EMANT OLUN:1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

eylül sen daha burdamısın hadi arkadaşım heyecan yaptık seni bekliyoruz

Back
X