• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar 2 gun gıremedım nete sayfalar almış basını gıtmış. Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın ınsallah. bende 2 gundur eczanelarden ovulasyon testı arıyorum ama malesef yok. depolarda tukenmış. baklım yarına bulabırlerse alıcam. mıllet ovulasyon testını tuketmiş valla.yok satıyor.

kızlar aspırınden bahsetmıssınız tup bebek tedavısınde doktorlar gunde 1 adet bebek aspırını verıyor.eger gebe kalırsan hamılelıgının 3 ayına kadar kullanıyorsun bebek aspırınını.ben ne işe yaradıgını sordugumda doktoruma kanı sulandırıp emrıyonun daha kolay tutunmasını saglıyor demıstı. bılgınıze.

günaydın kızlar nasılsınız? ben kırmızı kartı yedim bugün...birdahaki aya daha donanımlı çalışacağım :jeyyar:

yaw kıskandım bu arada herkes resim koyuyo :dilcikar: yalnız meyracım sende güzel çıkmışın yazmışlar ama resim yokki :uhm:

gunaydinnnn...uzulme canim..calismalara devam muhakkak bir gun tutacaktir...adtleri duzenli olan ben bile adetlerim kendini sasti hep stresten...simdi adet olayim diye dua ediyorum gunlerini bile sasirdim birbirine girdi..olmam gereken gunu bile bilmiyorum...allah yardimcin olsun.........:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız? ben kırmızı kartı yedim bugün...birdahaki aya daha donanımlı çalışacağım :jeyyar:

yaw kıskandım bu arada herkes resim koyuyo :dilcikar: yalnız meyracım sende güzel çıkmışın yazmışlar ama resim yokki :uhm:

canım olsun bir dahaki ay inşallah bebişin gelir :emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::nazar:

gunaydinnnn...uzulme canim..calismalara devam muhakkak bir gun tutacaktir...adtleri duzenli olan ben bile adetlerim kendini sasti hep stresten...simdi adet olayim diye dua ediyorum gunlerini bile sasirdim birbirine girdi..olmam gereken gunu bile bilmiyorum...allah yardimcin olsun.........:Saruboceq:

canııımmmm nerelerdesin eylülüm yoksun kaç zamandırrrrr Şeniz:1hug: canlarım haklısınız stresteenn :bbo:

inşallah kızlar demekki vakti gelmedi daha napalım...şakkıdı

akşam bende evdeki bilgisayardan bulayım bişiler koyayım bakiiimmm yüz görümlüğümü isterimmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sen koy ben sana 5 i bir yerde takıcam söz sengözlerimebaksanab

Kızzlarr günaydınn
Haberim var hamileyimmmm,hepinize desteğiniz kürleriniz için çok teşekkür ederim,
Çok güzel bir haber bu.ınş. en kısa zamanda darısı sizlerin başına:Saruboceq:

Kızzlarr günaydınn
Haberim var hamileyimmmm,hepinize desteğiniz kürleriniz için çok teşekkür ederim,
Çok güzel bir haber bu.İnş. en kısa zamanda darısı sizlerin başına:Saruboceq:

günaydın canım,gözün aydın allah tamamına erdirsin inş çok çok sevindim canım:1hug:kaydirigubbakcemile2 çok şükür bir hamilemiz daha var yerimseniben:emir_bebek:

osun be canım bu ay olmadı gelecek ay'a umudunu bağla canın saolsun herşeyden önce sağlımız önemli:teselli:
vayyyy beeeeeee sositososito topige bak!!!!!!!!!!! guzellerle donanmis.......kaydirigubbakcemile4
canım valla arkadaşları kıskandım bende koydum resmimi :1closedeyes:seni durulaya ve diğer arkadaşlarımızıda bekliyoruz hadi bakalım[/COLOR]

slm kızlar 2 gun gıremedım nete sayfalar almış basını gıtmış. Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın ınsallah. bende 2 gundur eczanelarden ovulasyon testı arıyorum ama malesef yok. depolarda tukenmış. baklım yarına bulabırlerse alıcam. mıllet ovulasyon testını tuketmiş valla.yok satıyor.
kızlar aspırınden bahsetmıssınız tup bebek tedavısınde doktorlar gunde 1 adet bebek aspırını verıyor.eger gebe kalırsan hamılelıgının 3 ayına kadar kullanıyorsun bebek aspırınını.ben ne işe yaradıgını sordugumda doktoruma kanı sulandırıp emrıyonun daha kolay tutunmasını saglıyor demıstı. bılgınıze.
canım bu ovulasyon testinden bende almak istiyorum fiyatı nasıl? kaç kullanımlık? daha önce almadığım için bilmiyorum:sm_confused:

Kızzlarr günaydınn

:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: 10. hamilemizzzzz :teytey::teytey::teytey::dance::dance: nehirciiim tebrik ederim seniiiiiiia.s.a.s.aayyyyyy teyze oldukkkkkk:sm_cool::sm_cool::sm_cool: canım ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsiinnnn inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızzlarr günaydınn

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: çokkk güzell bir haber buuuu tebrik ederimmmm allah tamamına erdirsinnnnn gözün aydın canımmmmm:teytey::teytey: :nazar::nazar::nazar:

canımmmm tebrik ederim allah analı babalı büyütsün...bebeğin sana sıkıca tutunsun...sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallah...darısı tüm dileyenlere olsun...(birde bana) amin yerimseniben

Kızzlarr günaydınn

AAAAAAA:1shok:GERÇEKTENMİ CXANIM YAA ÇOK SEVİNDİM BU HABERİNE ARNAVUTGÜZELİ DAHA ÇOK SEVİNECEK TABİİ ALLAH TAMAMINADA ERDİRSİN BİZEDE DUA ET NE OLUR KAÇ SENELİK EVLİYDİN? SORUN KİMDEYDİ ? BU AY FARKLI BİŞEYLER YATINMI? BELİRTİLERİN NELERDİ ?AYY BEN HEYECAN YAPTIM ÇOK SORU SORDUM KUSURA BAKMA

10 NUMARASIN 10 yerimseniben

osun be canım bu ay olmadı gelecek ay'a umudunu bağla canın saolsun herşeyden önce sağlımız önemli:teselli:
canım valla arkadaşları kıskandım bende koydum resmimi :1closedeyes:seni durulaya ve diğer arkadaşlarımızıda bekliyoruz hadi bakalım[/COLOR]

canım bu ovulasyon testinden bende almak istiyorum fiyatı nasıl? kaç kullanımlık? daha önce almadığım için bilmiyorum:sm_confused:

kedersiziimmmmm acaip güzel bakıyooonnn kıızzzzz Şeniz wallaaa sanada kırkbirbuçuk kere maşallaahhhhh çok güzelsiiiinnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:a.s.a.s.

bende alcam ovulasyon testini ne yani şimdi piyasadaaa tükenmişmiiii aboooooooo geç kaldım ben ozamannnnnkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Ayy evet 10 numara olmuşum farkına varmadankaydirigubbakcemile5
Çok sağolun kızlar Allah sizlerde nasip etsin inşş. en kısa zamanda:1hug:
Çok güzel bir his hala gerçek değil gibi geliyor.:asigim:Ben 8aylık evliyim geçen sene mayısta apartopar kist ameliyatı oldum kötügünler geçirdim kanser tehlikesi var demişlerdi.. Şimdi bakın daha 1yıl dolmadan hamileyim kızlar Allah çok büyük,beni daha fazla üzmedi çok korkkum vardı ya kist yine olurda yumurtalıklarıma sorun olursa diye:(
Bebişe geçen ay başladık ilk ay olmadı bu ay sadece göğüs uçlarım acıyor 1hafta ,10gündür falan dokununca yanıyor gibi birde belimde sağ tarafta ağrı var bende adet olacam diye bekleyip duruyorum kaç gündür oyüzden:dance:

Kızzlarr günaydınn

aaaaaaaaaaa canim benim yaaaaaa cooooook sevindim..rabbim sag salim kucagina almayida nasip eder insallah...darisi bizlerin basina...:emir_bebek:

aaaaaaaaaaa canim benim yaaaaaa cooooook sevindim..rabbim sag salim kucagina almayida nasip eder insallah...darisi bizlerin basina...:emir_bebek:

Çok sağol canım benimm,inşşş:Saruboceq::1hug: Sizlerin mutluluğunu da en kısa zamanda yaşayalım inşş:Saruboceq:

slm DURUALYA canim kayin validemin evindeydik ordada net yok giremedim o yuzden...eve gelir gelmezde ilk isim sizlere bakmak oldu....bende kiskandim resim koyan arkadaslari bende ekleyeyim bari:) senide merakla bekliyorum canimmmmmmmm....opuyorum Şeniz

Back
X