• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlarrrrr neler olmus neler. yazamiyorum bile parmaklarim dolanioooo

nehircim cooook tebrik ederim. Allah anali babali büyütsün insallah. cok sevimdimmmm:nazar:

durucum sana ben takicam yüzgörümlügü yeterki sen göster yüzünü.

bu arada kedersiz arkadasim ben göremedim senin yüzünü bi daha koaysana nooooolurrr

iyi tmennilerin için teşekkür ederim bakalım zaten çatlatma iğnesi vurunca incir kürü denemek istiyorumtabi herşeyin hayırlısı umarım sendede herşey yolunda giderde sende bir an evvel hamile kalan arkadaşlar gibi güzel haberini yazarsın :emir_bebek::CüvCüv:

gördüüüümmm kedersizi gördüm sonundaaaa :) masallah süphanallah :nazar:

kizlarrrrr neler olmus neler. yazamiyorum bile parmaklarim dolanioooo

nehircim cooook tebrik ederim. Allah anali babali büyütsün insallah. cok sevimdimmmm:nazar:

durucum sana ben takicam yüzgörümlügü yeterki sen göster yüzünü.

bu arada kedersiz arkadasim ben göremedim senin yüzünü bi daha koaysana nooooolurrr
al bak tatlım bu benim işteee kaydirigubbakcemile5keşke bütün arkadaşlar koysaa durulaya arkadaşımız nazlanıyomu yoksam nazarmı vuracaz diye korkuyo anlamadım :sm_confused:meraklandırmaz bizi durulaya koy resmini hadiii:mymeka:

veeee 11. hamile arnavut güzeli olacakkkk insallahhhh

:Saruboceq:

yaa arnavutgüzeli olsunda 12. olsun şimdi 11. sırada eylül arkadaşımız var onun haberini bekliyoruz inşallaha müjdeli haberlerle döner bizde burda halaylar çekeriz :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayyy ben onu atlamisim yaa pardon. hadi hayirli haberler bekliyoruz bakalim. bir günde iki hamile. buna yprek dayanmazzz. dihhandim haaa :)

meyracım canım çok çıtı pıtı duruyorsun kıs maşallah sengözlerimebaksanab forum güzellerle dolup taşıyor...anne güzelliği var herkeste :Saruboceq:

güzellik var ama ici bos:(
benim boyum 1,5 metre ondan citi piti duruom :roflol:
görünüse aldanma:)

tşk ederim menegonu yumurtlatma tedavisi için vuracam bu arada ben hipo hastasıyım bilginiz varmı bilmiyorum ama ilaç kullanmadan adet olamıyorum bu yüzden menegon adlı iğne ile yumurtlama sağlanacak hani etkisi olurmu diye merak ettim bi de bu polenin bal.arı sütü arı poleni karışık macunları satılıyor acaba bende alıp bira denesemmi tereddütte kaldım inşallah rabbim sizede bana hayırlı evlat nasip eder

canıımmm bende marttta aşılama olmuştum yumurtalarım büyüsün diye merional iğne vurulmuştum..ben polen bal tarçın çörek otu bırakmadım devam ettim tedavin hayırlı olsun inşallah hamile kalırsıın:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

al bak tatlım bu benim işteee kaydirigubbakcemile5keşke bütün arkadaşlar koysaa durulaya arkadaşımız nazlanıyomu yoksam nazarmı vuracaz diye korkuyo anlamadım :sm_confused:meraklandırmaz bizi durulaya koy resmini hadiii:mymeka:

canlarım akide şekerlerim hepinizi yeriimmm bennnn ŞenizŞeniz işten yazıyoruumm zaten yakındada atarlarrrr kadınlar kulübünden çıkamıyoruuummmm kaydirigubbakcemile3 bu bilgisayarımda resmim yok evden koyabilecemmm canlarııımmmm bakın şimdiden söylüyooommmm resmimi görünce korkmak yookkk tammammmmıııı delikafadulden-tatlicadiarzu-

iyi tmennilerin için teşekkür ederim bakalım zaten çatlatma iğnesi vurunca incir kürü denemek istiyorumtabi herşeyin hayırlısı umarım sendede herşey yolunda giderde sende bir an evvel hamile kalan arkadaşlar gibi güzel haberini yazarsın :emir_bebek::CüvCüv:

MİN TATLIM CÜMLEMİZEE İSTEYEN HERKEZEEEE:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

yaa arnavutgüzeli olsunda 12. olsun şimdi 11. sırada eylül arkadaşımız var onun haberini bekliyoruz inşallaha müjdeli haberlerle döner bizde burda halaylar çekeriz :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

CANIM ARKADAŞLARIM BENİİİİİİİM.kurban olduğum rabbim bizi bu ay hamile çıkarsın ..bizim ağızımızdan allahımın kullağına inşallaah..12.13. önemli değil yeterki kalalıııım..ben size diyorum bu topiğe giren :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:böyle çıkıyoooo..hayırlıısı bakalıım..ağızınza sağlıık melek yüzlü arkadaşlarım beniiim...:1hug::nazar:

tabi yaparız arnavut güzelim.sen yeterki iste canım benim bak durualay da gelirim diyoo tamam dır bu iş.sen pasta böreği hazırla:D kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bizde tatlıları alır geliriz

sen ne diyosuuuuun ARNAVUT BÖREĞİ AÇMAYAAAN BÖYLE OLSUUN:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:..söz söz valla açacam yeterki toplaşalııım karnımız burnumuzdaaa..inşallaaah:1hug::1hug::1hug:

canlarım akide şekerlerim hepinizi yeriimmm bennnn ŞenizŞeniz işten yazıyoruumm zaten yakındada atarlarrrr kadınlar kulübünden çıkamıyoruuummmm kaydirigubbakcemile3 bu bilgisayarımda resmim yok evden koyabilecemmm canlarııımmmm bakın şimdiden söylüyooommmm resmimi görünce korkmak yookkk tammammmmıııı delikafadulden-tatlicadiarzu-

hihihihihiiiikaydirigubbakcemile3.nezaman gidicen sen şu eve artıkın..??hadi ama assolist gibi en son seni bekliyoruuuuuz:smiley-cool:..niye korkacakmışız heeeem..ooyy kurban olsunlaar yaradanaa..zannetmiyorum senin de kalbinin güzeliği vurmuştur yüzüne eminim..:asigim:yerimsenibenbu topikte idda ediyorum çirkin bayan olmaz olamazdaaaaa..anne adayları,melek taşıyacak olan annişkolar hiç çirkin olabilirmi yaaawwww:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5

seni seni korkmayız sen merak etme kim bilir şimdi ne kadar güzelsinde bize öyle diyosun ..hadi bekliyoz kaydirigubbakcemile

hihihihihiiiikaydirigubbakcemile3.nezaman gidicen sen şu eve artıkın..??hadi ama assolist gibi en son seni bekliyoruuuuuz:smiley-cool:..niye korkacakmışız heeeem..ooyy kurban olsunlaar yaradanaa..zannetmiyorum senin de kalbinin güzeliği vurmuştur yüzüne eminim..:asigim:yerimsenibenbu topikte idda ediyorum çirkin bayan olmaz olamazdaaaaa..anne adayları,melek taşıyacak olan annişkolar hiç çirkin olabilirmi yaaawwww:CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5

arnavutgüzeli avatardaki senmisin:uhm:saçların çok güzel kaydirigubbakcemilebebişte çok tatlı yerim onu ben kimin ?allahım en kısa zamanda seninde kucağına böyle sevimli bir evlat verisin:Saruboceq:

arnavutgüzeli avatardaki senmisin:uhm:saçların çok güzel kaydirigubbakcemilebebişte çok tatlı yerim onu ben kimin ?allahım en kısa zamanda seninde kucağına böyle sevimli bir evlat verisin:Saruboceq:

benim tatlım a.s saçlarım şimdi ordakinden iki katı:utangac:çok uzadılar eşimde kestirtmiyooo.boşarım seni diyo deli:mymeka:Şeniz....bebişde beni barbunyaa yeğeniiim:emir_bebek: :nazar::nazar::nazar::nazar:okadar ağırki taşıyamıyorum artık mashallaaah 1 yaşını doldurduu geçen ay..
amin tatlım benim hepimizee versiiinnn hayırlısını.sağlıklısınıı:ecrin_bebek::ecrin_bebek:hihoyyythihoyyyt

Back
X