Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senağlamaSAĞOL CANIM ARKADAŞIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN..hamdolsunki yüce rabbim var bende kendi vijdanımdan sorumluyum onlarda rahat uyuyolarsa o dediklerinden ne mutu onlara ne diyeyim ki..banada soruyolar ee hadi 2 yıl oldu bebek düşünmüyormusunuz diye??hele bi bebek alayım kucağıma tamam başlıyolar bu kız çocuk hasretiyle kavruluyo ne diye elalemin bebeğini seviyo yapsın bitane kendinkini sevsin diyolar.:sm_confused:İŞTE BÖYLE LAYD_PACİNO ALLAH SENİNDE HEPİNİZİNDE GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN AMA HAYIRLISINI VERSİN BİZLEREDE YAŞLILIĞIMIZDA TAPICAK EVLAT VERSİN..zaten dünyanın çivisi çıkmış aslında bu acımasız dünyaya bebek getirmek ve yetiştirmek çook zor inanın bana..onu gözünden sakınırken gün geliyo seni dövüyo .yaşlılar yurduna götürüyo falan filan neysee biz kürlerimizee devam edeliim bakalım bu ay müjdeli haber alıcazmı??İYİKİ VARSINIZ:1hug:

KIZLAAAR!!!! bitkisel otlarla hamile kalan varmıda şimdi okudum MAYDONOZ SUYU VE SOĞAN SUYU İÇMEMEK LAZIMMIŞ..ESKİDEN DÜŞÜK YAPMAK İÇİN O SULARDAN İÇERLERMİŞ..BİRİ ÖYLE YAZMIŞ KIZLAR BİLİYORUM SİZ KULLANIYOSUNUZ NOLUR DİKKAT EDİN OLURMU BİDAHA ARAŞTIRIN BAK BİTARAFTAN YAĞI YAPIYORUZ POLENLE BALI AMA BİTARAFTANDA SOĞAN KÜRÜNÜ ..KÖTÜ ŞEYLERE SEBEP OLMAYIN ALLAH KORUSUN BAK ÇOK TEDİRGİN OLDUM KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARTMAYIN..iyice araştırın

kızlar kafam karıştı hangisi deneyeyim ben bunların yaa

fırtık hiç kafan karışmasın canım SEN SABAHLARI AÇ KARNINA 1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1 ÇAY.K BAL YE bunu istediğin zaman başlayabilirsiin..adetin 5.gününden itibarende 7 gün boyunca ADAÇAYI YAĞINI BİR PAMUĞA DAMLATIM İÇİNE SOKUYOSUN SABAHTA ÇIKARIYOSUN..BUNLARIN NE İŞE YARADIKLARIDA GEÇMİŞTE YAZDIKLARIMIZA Bİ GÖZ ATARSAN SEVİNİRİM..HADİ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH..ha bunların hepisi aktarcıda satılıyo canımyerimseniben

pardon FISTIK YAZICAKTIM ÖZÜR YANLIŞ YAZMIŞIM..KUSURUMA BAKMA ACELEM VAR HEMEN ÇIKMAM LAZIM SANADA CEVAP YAZMAK İSTEDİM

arnavutgüzeli çok teşekkür ederim canım.herkeze tek tek açıklamışsın ilgin için çok sağol canım benim.adetimin 4.günündeyim yarın alıp başlayayım hemen.inşallah bu sefer olucak bu iş,inancımızı yitirmeyelim kızlar.hadi kolay gelsina.s.a.s.

kızkar poleni deneyeceğim.ama bu yağ işi kafamı karıştırdı niye mi .adetin beşinci günündenb sonra ovülasyon yaklaşıyor.aşılama veya normal ilişki olacak ya ilerleyen günlerde spermlerin hareketini azaltmaz mı bu yağ.veya öldürmez mi.

günaydın RODAL..evet adetin 5.gününden itibaren7 günboyunca kullanmaya başlıyosun.. 11 günündede bu yağı olayını kesiyosun zaten yumurtlamandan sorunun yoksa en sağlıklı kadın 12. ve 13. günden sonra çatlama gerçekleşir tam adaçayı yağı içini ve ilthabını temizlemişken sen beraber olunca eşinle zaten adaçayı yağının hiç bir etkisi olmuyo o sırada çünkü spermlerin temas edeceği bir madde yok bu sefer tüplerin açık olucağı için spermleri bir vakum gibi çekecektir o yüzden hiç endişelenme sen ayrıca adaçayı yağını vajinanın ağız kısmına koyuyosun ve spermeler o sırada rahime doğru tüplere doğru yollculuk yapıyo yani sperlmlerle hiç bir temasta bulunulmuyo içiniz rahat olsun ..o yağın etkisi mentollü ve keskin kokusu olduğu için(mesela vikisi bilirsiniz burun deliklerinize sürdüğünüzde taa genizinize kadar açılır ve ferahça nefes alırsınız gibi birşey)içerideki ilthabı eritiyo ısı verdiği için..İŞTE BÖYLEE BEN YAZMAKTAN SIKILMIYORUM AMA SİZ OKUMAKTAN SIKILIYOSUNUZ SANIRIM ÇÜNKÜ AYNI ŞEYLERİ DEFALARCA YAZIYORUM.LÜTFEN KIZLAR FAZLA DEĞİL YAZDIKLARIMIZ OKUMAYA ÇALIŞIN DAHA ÖNEMLİ ŞEYLERDE YAZIYO İNANIN ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM YETERKİ SİZ BİLGİLENİN BEN MUTLU OLURUM HELE SONUÇLARIDA GÖRÜRSENİİİZ OHOOhihoyyyt..SAĞLICAKLA KALIIIN SEVGİLER

yarın doktora gidiyorum kanamamın 3. günü içimi bir kurt kemiriyo kesin yine kist oluştu bu ayda ara verecez gibi geliyo huzursuzum.inşallah bişey çıkmaz.5. günde hemen polenle bala başlıyorum.eğer kist varsada soğan suyunu deniycem bakalım ben çok inanıyorum fayda göreceğime.

sağ ol canım allah sendende razı olsun.inşallah hepimizin gönlüne göre veriri allah.valla dünyanın çivisi çıktı o konud haklısın insan bebek yaparken bile bin kere düşünüyo..inşallah çocuğumuz olursa ve ona allah korkusunu gerçekten aşılarsan bu dünya için iyi bişey ypmış oluruz.çünkü allahından korkmayandan korkunuz derler.:1rolleyes:

senağlama ben icemıyorum polen tozunu ne denedıysem olmuyor oldugu gıbı geri cıkıyor cok bunaldım

kızlar ben galiba hamileyim , daha 29 ekimde başlamıştım polen arı sütü , bal karışımına bugün test yaptım çift çizgiyi gördümmm :)

BSSK, :1shok:ciddimisin canım ya inşallah hamilesindir.daha önce ilaç tedavisi görmüşmüydün canım sen.nezamndan beri hamile kalamıyodun.sorun neydi de kalamıyodun.ooff çok soru sordum ya özür bende kalamıyorumda merak ettim canım..a.s.

evet canım test yaptım çift çizgi :), bende sorun yoktu tedavi flan da olmadı geçen 3 ay oldu isteyeli geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim , kanda belli olmuştu idrar testinde çıkmamıştı , bu defa testte çıktı bakalım inş sağlıklı olur

arnavutgüzeli merhaba canım,
yazılarını okudum ama bir şeyi yine de sormak istiyorum. adaçayı yağı (elma yağı) kapalı tüpleri açıyor mu? benim bir tüpüm kapalıda bu yağı deneyip denememek konusunda kararsızım canım.

şimdiden cevabın için teşekküerler.

tam tahmin ettiğim gibi kist oluşmuş bu ayda yine 6.5 cm büyüklüğünde .yine tedaviye ara verdik.

SELAM TİNY ..benimde tek tüpümde aşırı ilthablaşma var. rahim filminde verilen mavi sıvı çok zor geçmiş dr.dediğne göre.seninkide yapışıksa eğer açar yani içindeki ilthabı akıtır ama yok YAPIŞIKSA EĞER ONU ANCAK LAPAROSKOPİ AMELYATI OLMAN LAZIM.ama bişey söyliycem beni kızarkadaşımın yengesi tek tüpü resmen yapışıkmış ve bana cuma günü haber geldi hamile diyee onada laparskopi demişler ama o olmamış bu sana kalmış ama baktın olmuyo bende tavsiye ederim banada dediler ama ben istemiyorum gerekirse bir yıl daha beklerim..inşallah yardımcı olmuşumdur allaha emanet ol geçmiş olsun:1hug:a.s.

tam tahmin ettiğim gibi kist oluşmuş bu ayda yine 6.5 cm büyüklüğünde .yine tedaviye ara verdik.

VİLDANGEL SELAM CANIM GEÇMİŞ OSLUN..hiç kafana takma ayrıca polene devam et sen bak bide tarçınla bal karıştır onu iç bide şu dedikleri incir kürünü yap sen onlar kistler için birebir. allahın izniyle hemen atlatırsın benimde oluyo patlıyo sonra kendiliğinden sen gönlünü ferah tut..öpüyorum beaa seniii:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…