E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
kızlar ben galiba hamileyim , daha 29 ekimde başlamıştım polen arı sütü , bal karışımına bugün test yaptım çift çizgiyi gördümmm :)
senağlama ben icemıyorum polen tozunu ne denedıysem olmuyor oldugu gıbı geri cıkıyor cok bunaldım
inanmıyoruuuum ciddimisiiin seeen AMMAAAN HADİ HAYIRLISII İNŞALLAAH ÇOK SEVİNDİİM VALLAA EE ARTIK İSMİNİ ARNAVUT GÜZELİ KOYARSIN HII??YADA BALLIPOLENhihoyyyt:dance:BİZİ HABERDAR ET TAMAM KENDİNE DİKKATTET ..
SELAM TİNY ..benimde tek tüpümde aşırı ilthablaşma var. rahim filminde verilen mavi sıvı çok zor geçmiş dr.dediğne göre.seninkide yapışıksa eğer açar yani içindeki ilthabı akıtır ama yok YAPIŞIKSA EĞER ONU ANCAK LAPAROSKOPİ AMELYATI OLMAN LAZIM.ama bişey söyliycem beni kızarkadaşımın yengesi tek tüpü resmen yapışıkmış ve bana cuma günü haber geldi hamile diyee onada laparskopi demişler ama o olmamış bu sana kalmış ama baktın olmuyo bende tavsiye ederim banada dediler ama ben istemiyorum gerekirse bir yıl daha beklerim..inşallah yardımcı olmuşumdur allaha emanet ol geçmiş olsun:1hug:a.s.
SELAM KIZLAAR .Nasılsınız görüşmeyeli??umarım hepiniz umutlu ve heycanlısınızdıır..benim son 7 günüm kaldı bakalım hasta olucammı yoksa kürlerimin sonucunu mu görücem bakıcaz çok korkuyorum aslında ama peşini bırakmiycam ..belkide piskolojik ama benim göğüslerim biraz hasas bide geceleri hiç uyyamıyorum ayrıca geceleri midem bulanıyo(diyorumya belkide piskolojik ...KIZLAR HEPİNİZ SAĞLICAKLA KALIN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?