• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım bazılarınız ovulasyon testi kullanıyomuş ben kullanmadım birde hangi günlerde birlikte olunmalı diye yazılmış belki yararı olur bana daha olmadı ama belki sizde tutar daha önceki sayfalarda yazmıştım...bana doktor verdi..

Adetin başlama gününden sayıyoruz yaaa....

11.gün
13.gün
14 gün
16 gün
18 gün
20 gün
22 günlerde ilişkiye girin (22. günden sonra her gün hatta adete kadar devam edebilirsiniz...bir
hastasına da aynı takvimi vermiş doktorun önerdiği bu takvim günlerinde
ilişkiye girmiş.. sonrasına amaannn demişler onlarda doktor söylemeden 22. günden sonra her gün beraber
olmuşlar ve hamile kalmış meğer o ay geç yumurtlamış ve tutmuş)

Belki faydası olur canlarım...
bu arada ovulasyon testleri pahalımıdır acabaaa??

:1shok:haydaaa ama ben hep 11. günden başlıyorum sonra 20 günüm oldumu bırakıyorum artık ..ya ben tersini mi yapıyoruum DURUALYA..eminsin dimiii???şimdi siz bana cevap verin bakalıım!!!:jeyyar: benim adetlerim hep düzenlidir hep 26 günde olurum ve adetim 6 gün ya süreer ya sürmez..sonra 12. günümdeen itibaren beraber olmaya başlarım ama taş çatlasın8-9 gün her gün ilişkiye girerim ondan sonra adet yaklaşıyo diye tutmaz diye yapmıyoruz..e haliyle bıkıyorum ben artıkııın-tatlicadiarzu-valla bacaklarımız kas yaptı kaydirigubbakcemile3ayıptır söylemesii..şimdi been şimdi hangi günlerde ilişkiye gireceeem????kafam karıştıııı:uhm: CADIARZU

canım cevap yazmayı unuttum .OVULASYON TESTLERı pahalı değil.internetten sipariş verenlerde var ,eczanelerde de bulabilirsin ,ben 25 tl ye almıştım..

:1shok:haydaaa ama ben hep 11. günden başlıyorum sonra 20 günüm oldumu bırakıyorum artık ..ya ben tersini mi yapıyoruum DURUALYA..eminsin dimiii???şimdi siz bana cevap verin bakalıım!!!:jeyyar: benim adetlerim hep düzenlidir hep 26 günde olurum ve adetim 6 gün ya süreer ya sürmez..sonra 12. günümdeen itibaren beraber olmaya başlarım ama taş çatlasın8-9 gün her gün ilişkiye girerim ondan sonra adet yaklaşıyo diye tutmaz diye yapmıyoruz..e haliyle bıkıyorum ben artıkııın-tatlicadiarzu-valla bacaklarımız kas yaptı kaydirigubbakcemile3ayıptır söylemesii..şimdi been şimdi hangi günlerde ilişkiye gireceeem????kafam karıştıııı:uhm: CADIARZU

Canım wallahi doğru doktorum her hastasına bu takvimi öğretiyormuş banada ilk takvimi kendi yapıp öğretmişti..... benim sizlere yazdığım günleri yuvarlak içine alın.. o günler de ilişkiye girin...benim gibi bir hastasınada aynı takvim yöntemini kullanmış..tabiii çift sıklımış aylardır olmuyo diye....onlarda amannnn nasılsa olmuyo 22. günden sonra hergün adete kadar devam edelim demişler...hamile kalmış...o ay yumurtası geç çatlamış (hep düzenli çatlarken ) banada adete kadar devam et demişti..benim hamile kalma şansım ameliyat sonrasında yarıya indiğinden ben kalamıyorum....ama sizlere yararı olacağına inanıyorum...

hatta bana 9. cu 10.cu günlerde de başlayabilirsin demişti.

ovulasyon testi çok pahalı değilmiş denemek istiyorum..

canım 17. ve 18. günler, senin yumurtlama olmadan önceki günlerin. keşke testi bi kaç gün daha yapmaya devam etseydin. çünkü yumurtlama gerçekleştiği zaman ovulasyon testi tekrar tek çizgiye dönüyo. yani kısacası senin 17. ve 18. günleri ve sonraki bir kaç günü çok iyi değerlendirmen gerekirdi. hem testi yapmaya devam ederek yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğinide anlamış olurdun. bu arada ben ovulasyon testini kullanarak hamile kalmıştım 2 ay önce. darısı hepinizin başına. dualarım sizinle :)

Cook tesekkur ederim, bilmiyordum bu testlerin sonra tek cizgiye dondugunu, insallah bu ay tutar o zaman. :Saruboceq:

senağlama senağlama kizlar ya, sanirim bu ay da olmadi.
her zaman adetimden bir hafta önce hafif bi sanci gelir bana, bugünde geldi yine.
hepimize dua ediyorum.
moralim cok bozuktu, ondan girmedim kac gündür buraya.
ama bu kez gercekten canima tak etti. üzerimde bi umursamazlik, bi bosvermislik var ki sormayin.
bu arada stres yapan arkadaslar icin tv de birisi ogulotu diye bi ottan bahsetti. kullanan yada bilen var mi? acaba stres denen illetin cidden caresi var mi?

selam kızlar bugün polen tozu ile tarçın aldım evde de balım vardı üçünü karıştırıp(göz kararı ile) bir kaşık yedim tadı hiçte fena değildi:icecream: ama şöyle bişey var bugün hep düşündüm acaba boşunamı uyguluyorum bu kürleri :sm_confused:sorun doktorlara göre bende değil eşimin sperm sayısı düşük ve hareketsiz onada bir kür hazırlayıp vermeyi düşünüyorum mesela BAL, FINDIK, FISTIK, CEVİZ KÜRÜ BİDE KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ sperm sayısını yükseltiyormuş offfffff offffffffff ne olacak bizim sonumuz bilmiyorumdelikafadulden ALLAHIM sen bize sabır ve dayanma gücü ver bazen bu bebek özlemim bana çok ağır geliyor:çok üzgünüm:

Canım wallahi doğru doktorum her hastasına bu takvimi öğretiyormuş banada ilk takvimi kendi yapıp öğretmişti..... benim sizlere yazdığım günleri yuvarlak içine alın.. o günler de ilişkiye girin...benim gibi bir hastasınada aynı takvim yöntemini kullanmış..tabiii çift sıklımış aylardır olmuyo diye....onlarda amannnn nasılsa olmuyo 22. günden sonra hergün adete kadar devam edelim demişler...hamile kalmış...o ay yumurtası geç çatlamış (hep düzenli çatlarken ) banada adete kadar devam et demişti..benim hamile kalma şansım ameliyat sonrasında yarıya indiğinden ben kalamıyorum....ama sizlere yararı olacağına inanıyorum...

hatta bana 9. cu 10.cu günlerde de başlayabilirsin demişti.

canııım çok teşekür ederiiim bilgilerin içiiin..valllaa ben dinlenme moduna geçicemişim az kalsııın,ozamaaan ben bu ay adet olana kadar DEVAMkaydirigubbakcemile4 abu başıma gelenleer,gerçi eşim çok sevindiiiikaydirigubbakcemile..:utangac:dur bakalııım,bide been garibim habire kür denedim amma en önemlisi beraber olmam gereken tarihlerde hiç olmadım,hele bacaklarımı hiç yukarı kaldırıp yatmadım,,doktorum demişti bana rahmin biraz derinde diyee...CADIARZU neyse canıım çok sağol tekrar..sen ovulasyon testini bi al bakalım onu da dene,nasılsa pahallı değil tatlım..:1hug:

senağlama senağlama kizlar ya, sanirim bu ay da olmadi.
her zaman adetimden bir hafta önce hafif bi sanci gelir bana, bugünde geldi yine.
hepimize dua ediyorum.
moralim cok bozuktu, ondan girmedim kac gündür buraya.
ama bu kez gercekten canima tak etti. üzerimde bi umursamazlik, bi bosvermislik var ki sormayin.
bu arada stres yapan arkadaslar icin tv de birisi ogulotu diye bi ottan bahsetti. kullanan yada bilen var mi? acaba stres denen illetin cidden caresi var mi?

canıın sağolsuuun güzeliim,karamsar olma genede seeen..sanırım hala adet olmamışsın,bekliyosun ama bi bakarsın kii SÜPRİİİİİZ:dance:ÖYLE DÜŞÜNÜPTE KENDİNİ STRESE SOKMA EN AZINDAN..
keşke bu umursamazlık veboşvermişlik hep devam etsee inan bebişin hemen olur bana inaan.biz nekadar üstüne düşsek bu konun ,okadar da hayallerimizden uzak kalıyoruz..hepimiz beklemekteyiiiiz ,rabbim bize ilk başta sağlık versin gerisi boş kızlaar,herşey zamanla olur..

ayrıca bahsetiğin bu oğul otunu bende duydum..ama bu daha fazla panik atak olanlar için sanırıım,yoksa stresi engeliycek tek OT BEYNİMİZa.s. biz hamilelikten sözetikçe beynimiz hormonlarımıza emir verip yumurtalıklarımıza sinyal gönderirmiş spermlere ulaşmasın diye,aynı zamandada rahime perde inermiş..yaaa bunları biliyomuydunuz,İŞTE STRES YAPTIĞIMIZDA NELER OLUYOO..bebek istemeyenlerin bebişi hemen oluyo nedensee(işte onların aklına bile gelmediği için hemen tutuyoo)o yüzden kafamızdan keşke çıkarsaak,keşke hiç bu konuları bile konuşmasak..mesela ben şu an sadece sizin için odaklandım kendimi unuttum ,bu bana iyi geliyoo..o yüzden canıım sende toparlan bu ay olmazsa olmazsııın bitanem,elbet bir gün olucaaak SABRET:teselli: a.s.

selam kızlar bugün polen tozu ile tarçın aldım evde de balım vardı üçünü karıştırıp(göz kararı ile) bir kaşık yedim tadı hiçte fena değildi:icecream: ama şöyle bişey var bugün hep düşündüm acaba boşunamı uyguluyorum bu kürleri :sm_confused:sorun doktorlara göre bende değil eşimin sperm sayısı düşük ve hareketsiz onada bir kür hazırlayıp vermeyi düşünüyorum mesela BAL, FINDIK, FISTIK, CEVİZ KÜRÜ BİDE KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ sperm sayısını yükseltiyormuş offfffff offffffffff ne olacak bizim sonumuz bilmiyorumdelikafadulden ALLAHIM sen bize sabır ve dayanma gücü ver bazen bu bebek özlemim bana çok ağır geliyor:çok üzgünüm:

a.s EVEET TADI GÜZEL BENCEDE,en azından soğan suyundan iydiiirkafamçokkarıştı..Canım ayırca haberin olsun poleni eşinede yedirebilirsiin..mademki biraz sayısı az.ozaman dediğin gibi polenli bala, fındık, fıstık, cevizi, blenderdan çek toz haline getir.her sabah aç karnına yesin..bide keçiboynuzu pekmezii,varyaaa süppeeerdelikafadulden,hem yükseltiyoo hem harketsiz olanları canlandırıyoo..hemdeeee :jeyyar: kaydirigubbakcemile Şeniz :icecream: anladın sen onuuyerimseniben..ama bunları en az 3 ay kullanması şart. diyelimki o arada sen aklından hamile kalmayı çıkar eşine odaklan ,sanki bir süreç gibi düşün tedavi gibi,aklından hamile kalmayı çıkaar lütfen dene bunuu yapmaya çalış..bide bakmışsın kiii:CüvCüv: .sonuçta eşin düzelse bile sen bunu kafana taktığın sürecee :1no2: hadi bakalıım eşine bol bol doping yap bakalım sana kolay gelsiiiin ..YA SABIIIR YAAA SELAMEEET:1hug: :teytey:

slm arkadaşlar,ben bugün dr gittim bir yumurta var sağ tarafında dedi,oda 20 santim büyükmüş hamile kalabilirsin bununla dedi,polenide kullanıyorum bakalım hayırlısı olur inş

KIZAALR sizinle bişey paylaşmak istiyoruuum yoksa çatlıycam.:(((((bana sürekliii özeldeen soru geliyoo vee been artıık çok sinirleniyoruuuum gerçekteeen......

soru aynen şöyle;arnavutgüzeli peki siz bu kürle sonuç aldınızmıı??ona göre başlamayı düşünüyoruuum???

Bu nedemek yaa,ben burda boşunamı yırtınıyoruuum,ben defalraca 92 sayfalık yere bunu söyledim ben kimseye garnati vermiyorum BEN ALLAH DEĞıLıM(tövbe estafurullaah)ve bu kür herkeze yarıyacak diye birşey yoook..HERKEZıN BÜNYESı FARKLI,BELKı SANA SU YARAR AMA BANA YARAMAZ,BU SADECE METABOLıZMA ıÇıN DEĞılL,CıLD ıÇıNDE GEÇERLı SANA NıVE UYAR BANA UYMAZ..herkeze pembe yakışır bana yakışmaaaz.neden herkez bana odaklanıyoo BEN BANGIR BANGIR YAZIYORUM BUNU HERYERE HATTA ÖRGÜCÜLERE BıLE BU KONUYU KOPYALIYORUM YETERKı HERKEZ GÖRSÜN BıLSııN ÇARE OLALIIM BıRBıRıMıZEEE..
yani ben hamile değilseeem başlayamazlarmııış,peki 5 ay içinde 8 HAMıLEYE NOLDUUU??
daha nee diyiim arkadaşlaaar ,kusuruma bakmayıın patlama noktasındayıım,benim kadar olumlu bir insanada daa buu yapılmaz yaa..bu aynı jinekolog olupta çocuğu olmayana gitmem gibi bişey onların düşündükleriii.. kusuruma bakmayıın noluur yanlışım varsa düzeltin..hata yapıyosam nolur uyarın benii,olmadı hamile kalan bir arkadaşımız bu konuyu başka bir yerde açsın ben bu konuyu kapatayım herkez rahatlasııın...

slm arkadaşlar,ben bugün dr gittim bir yumurta var sağ tarafında dedi,oda 20 santim büyükmüş hamile kalabilirsin bununla dedi,polenide kullanıyorum bakalım hayırlısı olur inş

:dance: ciddimisiiiin seeen HADİ BAKALIIIM HADİ İNŞALLAAAHsositososito..bol bol çalışın baak boş geçirmeyin tamam..poleni yemeye ihmal etme sakın ..inşallah sana bu ay uğurlu gelir bebişin tez zamnada seninle oluuurr :dance: canım beniiim ,yumurtalığın hiç bir tedavi olmadan büyüdü dimmii???kucaklıyorum seni hayırlısı ise olsun canııım :teytey::nazar::1hug:

a.s EVEET TADI GÜZEL BENCEDE,en azından soğan suyundan iydiiirkafamçokkarıştı..Canım ayırca haberin olsun poleni eşinede yedirebilirsiin..mademki biraz sayısı az.ozaman dediğin gibi polenli bala, fındık, fıstık, cevizi, blenderdan çek toz haline getir.her sabah aç karnına yesin..bide keçiboynuzu pekmezii,varyaaa süppeeerdelikafadulden,hem yükseltiyoo hem harketsiz olanları canlandırıyoo..hemdeeee :jeyyar: kaydirigubbakcemile Şeniz :icecream: anladın sen onuuyerimseniben..ama bunları en az 3 ay kullanması şart. diyelimki o arada sen aklından hamile kalmayı çıkar eşine odaklan ,sanki bir süreç gibi düşün tedavi gibi,aklından hamile kalmayı çıkaar lütfen dene bunuu yapmaya çalış..bide bakmışsın kiii:CüvCüv: .sonuçta eşin düzelse bile sen bunu kafana taktığın sürecee :1no2: hadi bakalıım eşine bol bol doping yap bakalım sana kolay gelsiiiin ..YA SABIIIR YAAA SELAMEEET:1hug: :teytey:

yaa varya ilaç gibisin bişey diyeyyimmi sana bence sen hiç ayrılma bu dopink ten hepimize çok güzel moral veriyorsun allah seni başımızdan eksik etmesinsırnaşık şey
nasıl bu kadar pozitif oluyorsun bende hiç o yok (pozitif düşünce) hep karamsarlık var üzerimde:delphin:

KIZAALR sizinle bişey paylaşmak istiyoruuum yoksa çatlıycam.:(((((bana sürekliii özeldeen soru geliyoo vee been artıık çok sinirleniyoruuuum gerçekteeen......

soru aynen şöyle;arnavutgüzeli peki siz bu kürle sonuç aldınızmıı??ona göre başlamayı düşünüyoruuum???

Bu nedemek yaa,ben burda boşunamı yırtınıyoruuum,ben defalraca 92 sayfalık yere bunu söyledim ben kimseye garnati vermiyorum BEN ALLAH DEĞİLİM(tövbe estafurullaah)ve bu kür herkeze yarıyacak diye birşey yoook..HERKEZİN BÜNYESİ FARKLI,BELKİ SANA SU YARAR AMA BANA YARAMAZ,BU SADECE METABOLİZMA İÇİN DEĞİlL,CİLD İÇİNDE GEÇERLİ SANA NİVE UYAR BANA UYMAZ..herkeze pembe yakışır bana yakışmaaaz.neden herkez bana odaklanıyoo BEN BANGIR BANGIR YAZIYORUM BUNU HERYERE HATTA ÖRGÜCÜLERE BİLE BU KONUYU KOPYALIYORUM YETERKİ HERKEZ GÖRSÜN BİLSİİN ÇARE OLALIIM BİRBİRİMİZEEE..
yani ben hamile değilseeem başlayamazlarmııış,peki 5 ay içinde 8 HAMİLEYE NOLDUUU??
daha nee diyiim arkadaşlaaar ,kusuruma bakmayıın patlama noktasındayıım,benim kadar olumlu bir insanada daa buu yapılmaz yaa..bu aynı jinekolog olupta çocuğu olmayana gitmem gibi bişey onların düşündükleriii.. kusuruma bakmayıın noluur yanlışım varsa düzeltin..hata yapıyosam nolur uyarın benii,olmadı hamile kalan bir arkadaşımız bu konuyu başka bir yerde açsın ben bu konuyu kapatayım herkez rahatlasııın...
aaa ne oldu kız şimdi gördüm bu mesajını bırak allah aşkına bir kaç kişini söylediklerini hiç takma:kızgın: biz seni istiyoruz hiç bir yere gitmiyorsunkaydirigubbakcemile daha benim bebğimin teyzesi olacan :içelim:

hadi hayırlısı canım 9. hamilemiz senmi olacan yoksamkaydirigubbakcemile5

yaa varya ilaç gibisin bişey diyeyyimmi sana bence sen hiç ayrılma bu dopink ten hepimize çok güzel moral veriyorsun allah seni başımızdan eksik etmesinsırnaşık şey
nasıl bu kadar pozitif oluyorsun bende hiç o yok (pozitif düşünce) hep karamsarlık var üzerimde:delphin:

aaa ne oldu kız şimdi gördüm bu mesajını bırak allah aşkına bir kaç kişini söylediklerini hiç takma biz seni istiyoruz hiç bir yere gitmiyorsun daha benim bebğimin teyzesi olacan

CANIMSIIIIN Şenizçok sağoool asıl senden allah razı olsuuun.ben diyorum sizee bu sözlereee can kurban daha nolsuuun..rabbime şükürler olsun ki sizin gibi arkadaşlarım var ..o yüzden pozitifim ,asıl sizin ışığınız bana yansıyoo ve ben sadece aynanız oluyorum..siz bana o enerjiyi vermeseniz ,çoktaaan kapanmıştı bu konulaar.ben arnavutum biliyosunuz o yüzden inadımda dünyada meşurduurşakkıdı ama dediğin gibii birkaç kişii için gerçekten deymez ..YOOOH YOOOH BİYERE GİTTİĞİM YOOOOH HELEKİ O BEBİŞLERİN ULTRASYON RESİMLERİNİ GÖRMEDEN ŞURDAN ŞURAYA GİTMEEMkaydirigubbakcemile3..aklım fikrim sizde kalır bee,vijdanımdan uyyamam.ya bana sorulan sorulara cevap yazamazsam ???!!!!Canım sana bir tavsiyem var ,bende hep karamsardım ama kendimi geliştirdim,şöylekii (%100 düşünce gücü-diye bir kitap var onu mutlaka okuyuun mutlaka vakit ayırın kendinizee ve onu bitirdikten sonra (THE SECRET yani SIR) kitabını okuyuuun..size gerçek söylüyorum istediğiniz herşey olucak yeterki İSTEYİN istemeyi bilin..eşinizi,kendizi,herkezi ailenizi,hatta kaderinizi bile değiştirme gücümüz var..ben o kitap sayesinde milipiyangoda yılbaşı çekilişinde 100 tl kaznmıştım:teytey: a.sgerçek söylüyorum..kötü bişeyi asla tavsiye etmem sana ..off genee açıldı benim bu çorap ağızıımmirmirmirmir laelaelaelaelae senii kocaman öpüyoruuum herşey için sağol o güzel sözlerin içinde ayrıcaa:1hug: a.s.

arnavutların en güzeli kız bu kür benim iştahımı çok açtı kilo falan yapmasın allah korusun manken gibim vücudum bozulacak :1shok: cidden çok açtı iştahımı bide folik asit ayriyeten bal polen ceviz pekmez derken bebiş gelmeden kocaman olacağım ben cokacimcoook

slm arnavut güzeli hiç sıkma canını boşver bide sana birşey soracam yada hepinize ben 2 3 sefer bu adaçayını yapmıştım ama pek düzenli olduğu söylenemez bu sefer ilk defa 5 gündür yaptım son iki gündür sabah kalkıyorum adaçayı resmen ağzımda ilk seferde piskolojikmi dedim ama resmen ağzımda bu sabahda tat vardı hepinizde bu tat oluyormu yoksa bendemi bir tuaflık var

evimde polen var bal alıp hemen başlarım paylaşım çin tşk allah cümlemizin gönlüne göre versin inş paylaşım için tşk

Back
X