E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
canlarım bazılarınız ovulasyon testi kullanıyomuş ben kullanmadım birde hangi günlerde birlikte olunmalı diye yazılmış belki yararı olur bana daha olmadı ama belki sizde tutar daha önceki sayfalarda yazmıştım...bana doktor verdi..
Adetin başlama gününden sayıyoruz yaaa....
11.gün
13.gün
14 gün
16 gün
18 gün
20 gün
22 günlerde ilişkiye girin (22. günden sonra her gün hatta adete kadar devam edebilirsiniz...bir
hastasına da aynı takvimi vermiş doktorun önerdiği bu takvim günlerinde
ilişkiye girmiş.. sonrasına amaannn demişler onlarda doktor söylemeden 22. günden sonra her gün beraber
olmuşlar ve hamile kalmış meğer o ay geç yumurtlamış ve tutmuş)
Belki faydası olur canlarım...
bu arada ovulasyon testleri pahalımıdır acabaaa??
:1shok:haydaaa ama ben hep 11. günden başlıyorum sonra 20 günüm oldumu bırakıyorum artık ..ya ben tersini mi yapıyoruum DURUALYA..eminsin dimiii???şimdi siz bana cevap verin bakalıım!!!:jeyyar: benim adetlerim hep düzenlidir hep 26 günde olurum ve adetim 6 gün ya süreer ya sürmez..sonra 12. günümdeen itibaren beraber olmaya başlarım ama taş çatlasın8-9 gün her gün ilişkiye girerim ondan sonra adet yaklaşıyo diye tutmaz diye yapmıyoruz..e haliyle bıkıyorum ben artıkııın-tatlicadiarzu-valla bacaklarımız kas yaptı kaydirigubbakcemile3ayıptır söylemesii..şimdi been şimdi hangi günlerde ilişkiye gireceeem????kafam karıştıııı:uhm: CADIARZU