kızlar size bir kür yazcam ama çok uzun bunu burada bir kişi yaptı ve olumlu sonuç aldı sen neden denemedin derseniz,bunları bir araya getirmek çok zor ondan deneyemedim kadının oğluna sen dış develete bile gitsen çocuğun olmaz demişler ama kadın bu karışımı duyup yapmış 40 sonra bir oğlu oldu,sonra kendiliğinden bir çocukdaha oldu,aynen yazıyorum,, 30gr,karabiber,30 gr karafin,15gr tarçın,15 gr,vdishindi,50gr kereviz tohumu,30gr,hüdülkehr,30gr ısırgan tohumu,30 gr anason,30 gr havuç tohumu,30 gr ,şalgam tohumu30gr,turp,30gr,mesteki,30gr,sinameki,30gr,günlük,30gr,özerkli,10gr,acı badem yağlı,18gr,haşlanmış çörek otu,100gr çam sakızı;5 kilo ateş görmemiş bal;YAPILIŞI:hepsi havanda tek tek dövülür,toz haline getirilir,ateş görmemiş balla macun yapılır,100gr çam sakızı ilave edilir,iyice karıştırılır,ve sabahları bir çorba kaşığı içilir,erkek ve kadın ikisi beraber içecek,allahın izniyle kadınlarda yumurta çoğalır,erkekdede aynı,:.....bunları bir araya getirebilen varsa lütfen deneyin yaklaşık 300 veya 400 liraya çıkıyor,ben sordum ama hepsini bulamadım