Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MERHABA ANNELER ANNE ADAYLARII HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM GELECEK ANNELER GÜNÜNDE KUCAĞINIZDA YAVRULARINIZLA BUGÜNÜ KUTLAMANIZ DİLEĞİ İLEE KENDİNİZE İYİ BAKINNN :teselli:
arzu senin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun ve anne olmak isteyenler inş. gelecek sene bebişleri kucaklarsınız
tesekkür ederiz canim, saol senin de anneler günün kutlu olsun.
Allah dualarimizi kabul etsin. insallah seneye bu günü kutlamaya degecek bebeklerimiz olur kucagimizda.... amin
hepimizin anneler günü kutlu olsun
Canım arkadaşlarııım hepinizin ANNELER GÜNÜNÜÜÜZ KUTLU OLSUUUN..bizde birer anne adayıyızz.dilerim gelecek yıl kucağımızda bebişlerimizle kutlamalar yaparız...hepinizii kucaklıyoruuumm..nice anneler günleri kutlamamız dileğileee:))
canlarım sizinde anneler gününüz kutlu olsun ve bütün annelerin anneler günü kutlu olsun ...inşallah seneye kucağımızda tontiş bebeişlerimizle kutlarızANNELER Gününüz kutlu olsuna.s.![]()
iyi yapmışsı başlamakla , allahım sana şifasını versin,,ama canım neden suyla içiyorsunki bir zararı yoktur ama bence balla bereber yersen daha iyi olmazmı veya sütle sen bide böyle dene bakalım suyla içmeyi bırak canım :içelim:ben de 2gündür polen+bala başladım.inşallah bi gün adetim gelirse adaçayı yağını yaparım...
ama poleni yutamadım ben suyla içebildim hap gibi yani
OLDUMU ŞİMDİ CANIM :)) TABİKİDE ALLAHIM KULLARI İÇİN HER ZAMAN EN HAYIRLISINI VERİR ONDAN ŞÜPHEM YOK AMA SANKİ BİRAZ YORULDUM BEN BEKLEMEKTEN benneyaptımkikedersiz niye iletine öyle yazdın ki :çok üzgünüm: şimdi benimde moralim bozuldu kısmet ama güzelim...hayırlı vakti allah tan başka kimse bilmez.bak bende kaç aydır bekliyorum her ay daha umutluyum.değiştir bakem iletini :mymeka:
canlarım sizinde anneler gününüz kutlu olsun ve bütün annelerin anneler günü kutlu olsun ...inşallah seneye kucağımızda tontiş bebeişlerimizle kutlarız![]()
iyi yapmışsı başlamakla , allahım sana şifasını versin,,ama canım neden suyla içiyorsunki bir zararı yoktur ama bence balla bereber yersen daha iyi olmazmı veya sütle sen bide böyle dene bakalım suyla içmeyi bırak canım :içelim:
ama ben poleni yutamadım ki tek olarak?ağzıma yapışıyo..polen yutcam diye boğulmayım sonrahihoyyyt
meyram bugÜn son gÜn İnŞallah gelmez kırmızılar canım, bİze gÜzel haberlerle dÖn canım
maalesef canim, kirmizilar geldi.
bu arada evet, insallah sende bir gün anne olacaksin.
maalesef canim, kirmizilar geldi.
bu arada evet, insallah sende bir gün anne olacaksin.
[ımg]http://img89.imageshack.us/img89/9254/adacayiyagibig.jpg[/ımg]
[ımg]http://img89.imageshack.us/img89/adacayiyagibig.jpg/1/w433.png[/ımg]
canım adaçayı yağının dış kutusu aslı böyledir,bu yapraklar olucak..
slm kızlar düzeldi mesaj gönderebiliyorum.alkisalkisalkis....sizlere kavuştum...
kızlar ben bu küre başlamayı düşünüyorum aşılamam tutmazsa,her sabah 1 tatlı kaşığı polen,1 tatlı kaşığı bal bu kadar mı?
kizlar inanin hic üzülmüyorum. sonunda hormonlarim kafayi yedi -tatlicadiarzu-
ben elimden geleni yaptim mi? yaptim.
baska bisey yapmiycam artik. söz verdim kendime. hem temmuzda ankaraya yerlesiyorum. o zamana kadar canim nasil isterse öyle yapicam, ne yumurtlama takibi ne kür ne bisey. bu bir ay da böyle serbest gecsin bakalim. bu sefer cok ciddiyim ve cok kizginim. küstüm iste yumurtaliklarimaaa kaydirigubbakcemile
arnavut güzeliii hala cardakta kahvalti mi yapion? kovcaklar seni dükkanin önünden yakindaaaa :)
slm kızlar düzeldi mesaj gönderebiliyorum.alkisalkisalkis....sizlere kavuştum...
kızlarrr bu poleni yumurtlamaya kadar mı yiyorduk unuttum resmen beynim durdu...
canım beniiim 3 ay kullanıcaksııınn..bu bir kür değil incir ,soğan suyu gibi ,,bunu vitamin takviyesi olarak hani şu folik asit veriyo ya doktorlar hamile kalmadan önce içmeniz gereken vitaminler gibiiia.s hadii inşallah 1.kavanozu bitirdikten sonra bizee güzel sevinçli haberinii patlatırsıııın:dance::teytey::1hug::CüvCüv: