• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben polenden hiç kilo almamıştım.
Ama 3 ay folikasit içtim ve 5kilo almıştım

arnavut guzelinin kurunu 1 ay kadar uyguladim.bende inanilmaz etki yapti 55 kilo ve uzerine hiiiiiicccccc cikmayan ben abartisiz 1 ayda 60 kiloya ciktim...maalesef birakmak zorun da kaldim...yoksa sistikce siserdim....adacayi yagini 8 gun kullandim maalesef vajinanin icini yara yapti ve 15 gun zar zor iyilesme yoluna girdi,iliskiye bile giremez olduk....kafamçokkarıştıama benim tenim cok cok hassas tamamen benimle ilgili olan birsey bu....burda uygulayan okadar cok kisi varki herkes cok memnun kaldi hamile kalanlarda oldukca fazla...allah nazarlardan korusun onlari...ama bende ise yaramiyor tabiki herkezin metobolizmasi farkli oldugu icin kimine yarar kimine yaramaz...bunu yazdim diye sakin kullanmamazlik yapmayin cunku tamamen benim bunye meselemle ilgili...ama zayif olan kilo problemi olmayan arkadaslar muhakkak kullansin derim cunku vitamin deposu....a.s.

eylülüm polen+ bal gerçekten öyle vitamin deposu insan kendini enerjik hissediyor birde alerjim var genelde bahara girerken hastalanırım hiç hastalanmadım polen sayesinde ben polen+bal+çörekotu+tarçın hepsini karıştırıp öyle yedim gerçekten süper enerji tavsiye edilir ama azcık kilo aldırıyor ben folik asitte içince düşün artık biraz ara verdim arnavutum 3 ay olunca bırak dedi tekrar başlayacam

yaaa ben de kilo alırsam bu polenle işler iyice sarpa sarar..zaten yeterince tombikim ..evlendiğimden beri aldım..banane ya şişmanlatmasın polen lüttttfeeenncokacimcoook

tombikim benim yerim seni Şeniz herhalde benden tombiği yoktur delikafadulden 60 kilo ile evlendim :a015: şimdi söylemem kaç kilo olduğumu...:1no2:senağlama sana tavsiye eğer vaktin varsa yürüyüş yap canım o zaman almazsın a.s.

iyiyim aşkitom sen nasılsın moralin biraz daha iyi gibi takmıycaz kafamıza yaz geldi yazzzsositososito

evet canım ya bugun iyiyim çok şükür..
yarın İlk defa bebek için Arnavutgüzelinin Dr gidicem bütün tahlillerimi yaptırdım. Ama hiç kafama takmıyom sadece merak ediyoruz bir problemimiz varmı-yokmu..yaz geldi bol bol denize gircez ohh

bende iyiyim şekerim Şeniz yoktun uzun zaman :1no2: nasıl gidiyor hani bir soru sormuştun kayınvaliden birşey getirmişti umreden yaptınmı canım inşallah olur bu ay bebişin:emir_bebek::ecrin_bebek: bende bekliyorum canım bu hafta içinde olcam umut yok yani ama üzülmüyorum gelsin kırmızı ben onlara kek börek yapcammdelikafadulden:sm_cool:

ooooo masallah keyifler yerinde allah bozmasin insallah:kahve: kirmizilara kek borekmi ha ha ha:roflol: bence sen onlara aci bir kahve yap....uzulme canim bosver veren allah dogru zamanida o bilir....kayinvalidemin getirdigini yapmdim maalesef...dilerim kirmizilarin gelmez...cok kilo aldim yaaaaa:(((((( birde istahim bir acilmis :(((((( ben yemeyeyimde kim yesin......ah ahhhhhh ama esim bu halimi daha cok sevdi Şeniz kadin dedegin biraz dolgun olur diyor delikafadulden kaydirigubbakcemile Şeniz..

yarın İlk defa bebek için Arnavutgüzelinin Dr gidicem bütün tahlillerimi yaptırdım. Ama hiç kafama takmıyom sadece merak ediyoruz bir problemimiz varmı-yokmu..yaz geldi bol bol denize gircez ohh

canım benim hadi hayırlı olsun şimdiden iyi haberler ver bize :lepi: takma bende rahatım wallaa hatta kırmızı gelince kek börek vercem onlara :roflol::roflol::roflol:

bol bol gircez hee ayyyyy şimdiden heyecan yaptıımmmm :dance:

yaaa ben de kilo alırsam bu polenle işler iyice sarpa sarar..zaten yeterince tombikim ..evlendiğimden beri aldım..banane ya şişmanlatmasın polen lüttttfeeenncokacimcoook

canim sen benim gibi yapma duzenli kullan..ben bukadar kilo aldiracagini bilmedigim icin buyuk bir istahla yiyiyordum...ardindan kahvalti ohhhhhhh....sen dikkat edersen hic birsey olmaz....ben kullan derim tatlim......

:))))) kek börek ha :)))))))))))))))))))))ne güldüm ya
bende gelim bari yanlız yiyemez şimdi o:)))))))))
ne takmıyoz bol bol geziyoz

ooooo masallah keyifler yerinde allah bozmasin insallah:kahve: kirmizilara kek borekmi ha ha ha:roflol: bence sen onlara aci bir kahve yap....uzulme canim bosver veren allah dogru zamanida o bilir....kayinvalidemin getirdigini yapmdim maalesef...dilerim kirmizilarin gelmez...cok kilo aldim yaaaaa:(((((( birde istahim bir acilmis :(((((( ben yemeyeyimde kim yesin......ah ahhhhhh ama esim bu halimi daha cok sevdi Şeniz kadin dedegin biraz dolgun olur diyor delikafadulden kaydirigubbakcemile Şeniz..

:Saruboceq::Saruboceq:AMMİİİNNNNN hepimizin keyfi iyi olsun:Saruboceq:
inan hiç üzülmüyorum gelsin kırmızı ki azkaldı gelcekkk hazırlığım başladı kek börek yapcam ..:dance: yok acı kahve yapmam bana acılar yaşattığı için her ay geldiği için.delikafadulden..
olsun canım inşallah gelmez kırmızı boşver yaza giriyoruz gezelim tozalım:sm_cool:
kiloyu sorma benimkide çok kilo aldın diye mekik aleti aldı akşam 150 tane mekiği zor yaptım yaa kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

yaaaaaaaaaaa.........ama ben simdi folik asite basladim 5 kiloda oylemi alicammmmmm senağlama

walla doktor bana 1 senedir bıraktırmadı her gittiğimde üstüne basa basa içiyormusun diye soruyor bende çok kilo aldım bıraksam olmazmı diye soruyorum olmaz diyor yediklerine dikkat et sporla erirsin diyor sonrada sen biraz kilomu aldın diyor sırnaşık şey offfffffffffffffffffffff

:))))) kek börek ha :)))))))))))))))))))))ne güldüm ya
bende gelim bari yanlız yiyemez şimdi o:)))))))))
ne takmıyoz bol bol geziyoz

gel aşkım istanbula bekleriz seniiiiŞenizŞeniz
bak aklıma ne geldi kırmızılar geldiğinde gün falan mı yapsak kek, börek, kısır, dolma vs. sonrada hep beraber oturup yesek kırmızı kartın şerefineeeeee:içelim: belki korkar bir dahaki ay gelmez sırnaşık şeysırnaşık şey

72 ile evlendim,şimdi 78 kiloyum.pko dan dolayı çok zor kilo veriyorum.zaten dün doomgünümden dolayı aksattım poleni,sabah da işe geç kalıyom diye yiyemedim.akşama yiycem inşallah..hiç yoktan iyidir..tembel teneke oldum benkaydirigubbakcemile2

Dilaracim yeni uye oldum dogum gunun kutlu olsun.Nice mutlu yillara.a.s.
CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA a.s.BURDA ÇOK GÜZEL VAKİT GEÇİRECEĞİNİN GARANTİSİNİ VERİYORUM ,BURDA EĞLENCENİN HASSI VARkaydirigubbakcemile3 NE KADAR ZAMANDIR BEBİŞ İSTİYORSUN ?SORUN NE?
BU TOPİNG SANA UĞUR GETİRECEK BAK ÇOK YAKINDA BİZE HAMİLELİK MÜJDENİ VERECEKSİN BU ARADA BENDE DOPİĞİN FALCISIYIM :roflol: ŞAKA BİR YANA İNŞALLAH ALLAHIM HAYIRLI ZAMANDA HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN BİRAZDA TOMBİŞ OLSUN:emir_bebek:

CANIM İNŞALLAH HİÇ BİR SORUN YOKTUR HERŞEY YOLUNDADIR ,
yaaaaaaaaaaa.........ama ben simdi folik asite basladim 5 kiloda oylemi alicammmmmm senağlama
AŞKİTOMMM SIKMA CANINI YAA HEM BAK EŞİN HİÇ ŞİKAYETÇİ DEĞİL BU DURUMDAN ,
BİRAZ YEMEKLERİNE DİKKAT EDERSEN VE BOL BOL SU İÇERSEN KİLO ALMAYI ENGELLERSİN:içelim:

DURUCUM KIRMIZILAR GELMEMİŞ DAHA,, İYİ İYİ GELMESİNLER ZATEN CANIM ,VARMI BİR BELİRTİ SEN NE ZAMAN ADET OLMUŞTUN BANA TARİHİNİ YAZSANA GEBELİK HESAPLAYICIDAN BİR BAKAYIM KAÇ HAFTALIK HAMİŞ OLDUĞUNU:CüvCüv:

kızlar siz kırmızı geldi diye üzülüyosunuz benim o bile gelmiyo..halinize şükredin valla.onu bulamayan da varkaydirigubbakcemile3

valla süper olurdu ya.Gün etkinliğini tutdum.Üzüleceğimize çalıp oynayalım bu sayede belki bidaha gelemez.
.Eğer iş yerinden izin alabilirsem haziranın ilk haftası gelmeyi düşünüyorum ablamlarda sürekli davet ediyolar.Bakalım artık.
Yaz için alışveriş yapayım diyorum .

DURUCUM KIRMIZILAR GELMEMİŞ DAHA,, İYİ İYİ GELMESİNLER ZATEN CANIM ,VARMI BİR BELİRTİ SEN NE ZAMAN ADET OLMUŞTUN BANA TARİHİNİ YAZSANA GEBELİK HESAPLAYICIDAN BİR BAKAYIM KAÇ HAFTALIK HAMİŞ OLDUĞUNU:CüvCüv:

:roflol::roflol::roflol:hamiş dedin kızzz abbaaauuvvvv :roflol:
benim hep gecikir zaten geçen ay ilk defa erken oldum 11 nisanda ondan öncede martın 14 herhalde tam hatırlamıyorum not tutuyorum evde yanımda değil

bak bakimmm kaç aylık bebişşş:emir_bebek:

Back
X