L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #2.181
ben polenden hiç kilo almamıştım.
Ama 3 ay folikasit içtim ve 5kilo almıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arnavut guzelinin kurunu 1 ay kadar uyguladim.bende inanilmaz etki yapti 55 kilo ve uzerine hiiiiiicccccc cikmayan ben abartisiz 1 ayda 60 kiloya ciktim...maalesef birakmak zorun da kaldim...yoksa sistikce siserdim....adacayi yagini 8 gun kullandim maalesef vajinanin icini yara yapti ve 15 gun zar zor iyilesme yoluna girdi,iliskiye bile giremez olduk....kafamçokkarıştıama benim tenim cok cok hassas tamamen benimle ilgili olan birsey bu....burda uygulayan okadar cok kisi varki herkes cok memnun kaldi hamile kalanlarda oldukca fazla...allah nazarlardan korusun onlari...ama bende ise yaramiyor tabiki herkezin metobolizmasi farkli oldugu icin kimine yarar kimine yaramaz...bunu yazdim diye sakin kullanmamazlik yapmayin cunku tamamen benim bunye meselemle ilgili...ama zayif olan kilo problemi olmayan arkadaslar muhakkak kullansin derim cunku vitamin deposu....a.s.
günaydın durucum ..a.s.
bugun nasılsın.Şeniz
yaaa ben de kilo alırsam bu polenle işler iyice sarpa sarar..zaten yeterince tombikim ..evlendiğimden beri aldım..banane ya şişmanlatmasın polen lüttttfeeenncokacimcoook
iyiyim aşkitom sen nasılsın moralin biraz daha iyi gibi takmıycaz kafamıza yaz geldi yazzzsositososito
bende iyiyim şekerim Şeniz yoktun uzun zaman :1no2: nasıl gidiyor hani bir soru sormuştun kayınvaliden birşey getirmişti umreden yaptınmı canım inşallah olur bu ay bebişin:ecrin_bebek: bende bekliyorum canım bu hafta içinde olcam umut yok yani ama üzülmüyorum gelsin kırmızı ben onlara kek börek yapcammdelikafadulden:sm_cool:
evet canım ya bugun iyiyim çok şükür..
yarın İlk defa bebek için Arnavutgüzelinin Dr gidicem bütün tahlillerimi yaptırdım. Ama hiç kafama takmıyom sadece merak ediyoruz bir problemimiz varmı-yokmu..yaz geldi bol bol denize gircez ohh
yaaa ben de kilo alırsam bu polenle işler iyice sarpa sarar..zaten yeterince tombikim ..evlendiğimden beri aldım..banane ya şişmanlatmasın polen lüttttfeeenncokacimcoook
ben polenden hiç kilo almamıştım.
ooooo masallah keyifler yerinde allah bozmasin insallahkirmizilara kek borekmi ha ha ha:roflol: bence sen onlara aci bir kahve yap....uzulme canim bosver veren allah dogru zamanida o bilir....kayinvalidemin getirdigini yapmdim maalesef...dilerim kirmizilarin gelmez...cok kilo aldim yaaaaa
((((( birde istahim bir acilmis
((((( ben yemeyeyimde kim yesin......ah ahhhhhh ama esim bu halimi daha cok sevdi Şeniz kadin dedegin biraz dolgun olur diyor delikafadulden kaydirigubbakcemile Şeniz..
yaaaaaaaaaaa.........ama ben simdi folik asite basladim 5 kiloda oylemi alicammmmmm senağlama
yaaaaaaaaaaa.........ama ben simdi folik asite basladim 5 kiloda oylemi alicammmmmm senağlama
:))))) kek börek ha :)))))))))))))))))))))ne güldüm ya
bende gelim bari yanlız yiyemez şimdi o:)))))))))
ne takmıyoz bol bol geziyoz
CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA a.s.BURDA ÇOK GÜZEL VAKİT GEÇİRECEĞİNİN GARANTİSİNİ VERİYORUM ,BURDA EĞLENCENİN HASSI VARkaydirigubbakcemile3 NE KADAR ZAMANDIR BEBİŞ İSTİYORSUN ?SORUN NE?Dilaracim yeni uye oldum dogum gunun kutlu olsun.Nice mutlu yillara.a.s.
CANIM İNŞALLAH HİÇ BİR SORUN YOKTUR HERŞEY YOLUNDADIR ,evet canım ya bugun iyiyim çok şükür..
yarın İlk defa bebek için Arnavutgüzelinin Dr gidicem bütün tahlillerimi yaptırdım. Ama hiç kafama takmıyom sadece merak ediyoruz bir problemimiz varmı-yokmu..yaz geldi bol bol denize gircez ohh
AŞKİTOMMM SIKMA CANINI YAA HEM BAK EŞİN HİÇ ŞİKAYETÇİ DEĞİL BU DURUMDAN ,yaaaaaaaaaaa.........ama ben simdi folik asite basladim 5 kiloda oylemi alicammmmmm senağlama
DURUCUM KIRMIZILAR GELMEMİŞ DAHA,, İYİ İYİ GELMESİNLER ZATEN CANIM ,VARMI BİR BELİRTİ SEN NE ZAMAN ADET OLMUŞTUN BANA TARİHİNİ YAZSANA GEBELİK HESAPLAYICIDAN BİR BAKAYIM KAÇ HAFTALIK HAMİŞ OLDUĞUNU:CüvCüv: