- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
- #2.261
artik bagisiklik kazandik tek cizgiye, bize bisey yapamiooooo kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabahtan beri bi kısır yapmadığımız kaldı şurdakaydirigubbakcemile2
ayyyy bu neeee oku oku bitmedi valla. neler döktürdünüz öyle sabah sabah....
sibelcim dogum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerceeeeee.
durucum yaaa valla yasa takma, ben seni gördüm amaaaa hiccc öyle görünmüyosunnn. boylu poslu fistik gibi hatunsun vallaaa.
biri kısırmı dediiiii ççook severim a.s ama almayımmmm kısır yiye yiye delikafaduldendelikafadulden
eeeveeet ben de bayılırım.ama yemicez dimi şekerimşakkıdı
ayyy ben kisirsiz duramam. övünmek gibi olmasin, cokda güzel yaparim. eger bir gün toplanirsak size koca bi kazan kisir yapimda yiyek:)
o ne kız?hepsini mi karıştırdın?karıştırdıysan nası karıştırdın anlatsanyaevet onun yerine polen+bal+tarçın+çörek otu :teytey::dance:hihoyyyt
ayyy ben kisirsiz duramam. övünmek gibi olmasin, cokda güzel yaparim. eger bir gün toplanirsak size koca bi kazan kisir yapimda yiyek:)
üstüne de ayranları içek çatlıyakdelikafadulden
:bbo::bbo: cokacimcoook kısırmıııı önce ben gelirim valla bayılırımm..
bugün topik ne kadar kalabalık tatilmi neee nasılsınız kızlarr oku oku ne çok şey yazmışsınızzz .. sibelcim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraaa kaydirigubbakcemile5
bende artık 30 olma yolundayım yaş demeyin yaa insanı farklı bir telaş alıyooo ... bebek isteğim daha bi debreşiyooo asıl ben ağlarım vallaaaaaa...
kısırmıııı ben hazırımcokacimcoook bol acılı ve ekşili olsun br zahmet
o ne kız?hepsini mi karıştırdın?karıştırdıysan nası karıştırdın anlatsanya
:bbo::bbo: cokacimcoook kısırmıııı önce ben gelirim valla bayılırımm..
bugün topik ne kadar kalabalık tatilmi neee nasılsınız kızlarr oku oku ne çok şey yazmışsınızzz .. sibelcim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraaa kaydirigubbakcemile5