• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artik bagisiklik kazandik tek cizgiye, bize bisey yapamiooooo kaydirigubbakcemile2

ayyyy bu neeee oku oku bitmedi valla. neler döktürdünüz öyle sabah sabah....

sibelcim dogum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerceeeeee.

durucum yaaa valla yasa takma, ben seni gördüm amaaaa hiccc öyle görünmüyosunnn. boylu poslu fistik gibi hatunsun vallaaa.

teşekkür ederim meyracım. canım hep beraber mutlu olalım inşallah.öpüyorum seni

ayyy ben kisirsiz duramam. övünmek gibi olmasin, cokda güzel yaparim. eger bir gün toplanirsak size koca bi kazan kisir yapimda yiyek:)

ayyy ben kisirsiz duramam. övünmek gibi olmasin, cokda güzel yaparim. eger bir gün toplanirsak size koca bi kazan kisir yapimda yiyek:)

:bbo::bbo: cokacimcoook kısırmıııı önce ben gelirim valla bayılırımm..
bugün topik ne kadar kalabalık tatilmi neee nasılsınız kızlarr oku oku ne çok şey yazmışsınızzz .. sibelcim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraaa kaydirigubbakcemile5

üstüne de ayranları içek çatlıyakdelikafadulden

evet canim iyi olur valla. bende de gastrit var bulgur yasak zaten hastanelik olalim, anca beraber kanca beraberr.)

bugün topik ne kadar kalabalık tatilmi neee nasılsınız kızlarr oku oku ne çok şey yazmışsınızzz .. sibelcim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraaa kaydirigubbakcemile5

gel arzucum gel. biri yer biri bakar kiyamet ondan koparmis. biz yiyelim digerleri baksin, kiyameti koparalim. o zaman artik bebis derdi kalmaz bizde rahat ederiz:) nasil fikir-tatlicadiarzu-

ohhhh kızlar karnımda çok açıktı bayılırım kısıra heleki meyracımın elinden olursa:roflol:

durucum biraz işim vardı oyüzden yazamadım .daha yaşında ne var hem sen 15 liklere taş çıkartırsın maşallah :nazar: allah nazardan korusun

bende artık 30 olma yolundayım yaş demeyin yaa insanı farklı bir telaş alıyooo ... bebek isteğim daha bi debreşiyooo asıl ben ağlarım vallaaaaaa...

kısırmıııı ben hazırımcokacimcoook bol acılı ve ekşili olsun br zahmet

bende artık 30 olma yolundayım yaş demeyin yaa insanı farklı bir telaş alıyooo ... bebek isteğim daha bi debreşiyooo asıl ben ağlarım vallaaaaaa...

hiiicccc bosuna aglama eger fotograftaki sensen liseli gibi duruosun. masallah :)

kısırmıııı ben hazırımcokacimcoook bol acılı ve ekşili olsun br zahmet

gel canim gel. nasil istersen öyle olsun. hastasin bugün diye simartalim seni biraz:)

arzuuummmm kıssssss wallaha resmin bir harikaaaa maşallahhhhhhh :nazar::nazar:

çok yazdık bugün oooooo :sm_cool::sm_cool:

keske 30 olsam diye bi film vardi. millet bizim yasimizda olmak icin can atioooo.
hem 30 lu yaslardaki bayanlar kocalarini daha mutlu ediolarmis. kiymetini bilelim dimi amaaa.
amma optimist oldum bugün ben yaaaa. hayirdir insallah :uhm:

gel canim gel. nasil istersen öyle olsun. hastasin bugün diye simartalim seni biraz:)[/QUOTE]

:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:

Back
X