• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duru arkadaşım tebrik ederim. allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

bende bu topikten okuyup maydonoz buharı kürünü yaptım. ama süt kullanmadım su ile yaptım. birde ilişkiye girmedim. çünki adetten sonraki 3 gün yumurtalamayacağım için gerek duymadım imkansız diye. yanıldımmı bilmiyorum. bu ay 7. ayımız denemeye başlayalı. hiçbir sorunumuz yok çok şükür. eşiminde tetstleri yapıldı. onunda sorunu yok. ama zamanı gelmedi sanırım.

eğer kür bende işe yararsa mayıs 30 da belli olcak bakalım hayırlısı.

senin adına çok sevindim durucum. darısı tüm bekleyenlerin başına

bilser canım çok teşekkür ederim allah razı olsun a.s. Sorununuzun olmamasına çook sevindim tez zamanda allah göbişine melek kondursun:emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım maydanoz koydunmu pekii maydanoz tüplerde veya rahimde iltihap varsa açıyor bende adet bittiminde başladım zaten 5-6 gün yapıyorsun ama yumurtlama gününde de yapan var bu konuda bilgim yok:1no2:

polen yemeyi ihmal etme sende bize müjdeli haber ver canım alkisalkisalkis:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:

evet bugün sitede sorun var galiba sayfalar çok geç açılıyooo

wallaha sayfanın açılmasını beklemekten tıhhhgandııımmm haaaaaaaaaaaaa
canım içtinmi böğürtlen kökünüüüüüüü kedersizim ovulasyon testi alsan bugün çift çizgiyi yakalarsın belki ne olur belki geç yumurtlamışsındır da şimdi çatlar yumurtan haa

tebrik ederim durucum ben geçen ay kullandım preseedi ama başarısız dı bu ay da kullanmayı düşünüyorum.... sen ovulasyon gününü yakalayarak mı kullandın?

tebrik ederim durucum ben geçen ay kullandım preseedi ama başarısız dı bu ay da kullanmayı düşünüyorum.... sen ovulasyon gününü yakalayarak mı kullandın?

teşekkür ederim nazarboncuğum Şeniz canım preseedin ilk iki tüpünü testsiz kullandım ovulasyon günlerinde ama hangi gün bilmiyorum ilk test negatif çıktı ikinci testi ya 16 sında yada 17 sinde yaptım çok hafif silik belli berlirsiz görünce preseed ve ilişki canım sonraki günlerde test yapmadım gün aşırı preseedi bitene kadar devam ettim.

wallaha sayfanın açılmasını beklemekten tıhhhgandııımmm haaaaaaaaaaaaa
canım içtinmi böğürtlen kökünüüüüüüü kedersizim ovulasyon testi alsan bugün çift çizgiyi yakalarsın belki ne olur belki geç yumurtlamışsındır da şimdi çatlar yumurtan haa
böğürtleni gelecek ay kullanmaya başlıyacam belkide kullanmam bilmiyorum , çok yoruldum çünkü durucumm,ben debelenip duruyorum ama eşim hiç oralı bile olmuyor bir kere olsun dr a gitmiyor kaç aydır ona bir üroloji ye git diyorum belki dr ilaç ,vitamin, falan verir diyorum hiçç tınlamıyor beni gidiptee ne yapacaklar bana diyo gitmiyo kötükedihüsoinan artık bende hiç bişey yapmayı istemiyorum YORULDUM ARTIK YORULDUM :kızgın:

böğürtleni gelecek ay kullanmaya başlıyacam belkide kullanmam bilmiyorum , çok yoruldum çünkü durucumm,ben debelenip duruyorum ama eşim hiç oralı bile olmuyor bir kere olsun dr a gitmiyor kaç aydır ona bir üroloji ye git diyorum belki dr ilaç ,vitamin, falan verir diyorum hiçç tınlamıyor beni gidiptee ne yapacaklar bana diyo gitmiyo kötükedihüsoinan artık bende hiç bişey yapmayı istemiyorum YORULDUM ARTIK YORULDUM :kızgın:

YAA BENİM KOCAMDA ÖYLEE NE YAPICAZ BİZ BU ADAMLARLAAA ÖNCE PSİKOLOĞA GÖNDERMEMİZ LAZIM GALİBAA BENİMKİDE SADECE İTARAZ EDİYORR ÇOK GICIK BİR DURUMM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN VALLAAA
senağlamasenağlamasenağlama

YAA BENİM KOCAMDA ÖYLEE NE YAPICAZ BİZ BU ADAMLARLAAA ÖNCE PSİKOLOĞA GÖNDERMEMİZ LAZIM GALİBAA BENİMKİDE SADECE İTARAZ EDİYORR ÇOK GICIK BİR DURUMM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN VALLAAA
senağlamasenağlamasenağlama
OFFF ÇOK ÇOZ OLUYOR BÖYLE KOCALARDA VALLA MİLLET NE YAPIYORDA KARILARININ SÖZÜNÜ DİNLİYORLAR ANLAMADIM ,BENİM EŞİM ÜROLOJİ'YE BİLE GİTMİYORKİ PSİKOLOĞA GİTSİN ,BÜTÜN KAVGAMIZDA BU YÜZDEN ÇIKIYOR ZATEN BEN ONA SEN BÖYLE OLDUKÇADA BİZİM ÇOCUĞUMUZ OLMAZ DİYORUM :çok üzgünüm:

ay valla duru hamıle sımdı okuyabıldım sayfaları
canım cok tebrık ederım ay ay ay ne guzel bır haber yaa
arnavut guzelı senıde tebrık ederım teyze oluyorsun.
durucum cok dıkkat et kendıne saglıklı bır 9 ay gecırır bebısını kucagına saglıcakla alırsın ınsallah
cıft cızgılı test fotagrafını bızede gosterde soyle gozumuz gonlumuz acılsın dıme.

ayyyyy canım yaaa DURUALYA canım çok tebrik ederim allahım senide bebeğinide nazardan saklasın. kucağında görmeyide rabbim nasip etsin inşallaaaaaaaah

fshos canım senın bahsettıgın bıtkısel tablet vardıya ben ondan kullanıyorum bu ay bende cok guzel yumurta gelıstırmıs bugun ben doktora gıttım rahım agzında yara vardı onu dondurmak ıcın bugun adetımın 13 gunuydu doktor yumurtan cok guzel gelısmıs catlamak uzere dedı.bayagı faydası oldu bana o tabletın ama bu ay tabi yara dondurdugum ıcın calısmalara ara verdık doktor 15 gun yasak dedi.ama onumuzdekı ayda kullanacam o tabletı. yani etkısı gercekten var.

merhaba kizlar, yine kaynatmisiz masallah:)

arkadaslar bir sorum var. bir arkadas preesed kullanmis gecen ay. hamile kalamamis. bu ay yine kullanmis, iki defa kullanmis cünkü ikinci kullanimdan ertesi gün uzuayan bicimde lastik gibi uzayan ve yumruk yarisi kadar büyüklügünde seffaf akintisi olmus, hatta adet oldum sanmis, bi gitmis ki wc ye böyle kocaman bisey cikmis icinden. bu ne olabilir sizce? yoksa preesed birikti icinde de o mu cikti ki??????
ay cok korktum yaaa. birde dediki preesed öyle yapti diye biraktim dedi. ertesi gün normal yapmislar ve bu seferde tuvaletini yaparkan acayip yanmasi baslamis. yazik yerinden kalkamiodu. sürekli wc ye gitme ihtiyaci hissediomus. sogan kürü yapmaya baslamasini söyledim. iltihap olduysa temizlesin diye.

baska tavsiyeniz varmi acaba?

arkadaslar bir sorum var. bir arkadas preesed kullanmis gecen ay. hamile kalamamis. bu ay yine kullanmis, iki defa kullanmis cünkü ikinci kullanimdan ertesi gün uzuayan bicimde lastik gibi uzayan ve yumruk yarisi kadar büyüklügünde seffaf akintisi olmus, hatta adet oldum sanmis, bi gitmis ki wc ye böyle kocaman bisey cikmis icinden. bu ne olabilir sizce? yoksa preesed birikti icinde de o mu cikti ki??????
ay cok korktum yaaa. birde dediki preesed öyle yapti diye biraktim dedi. ertesi gün normal yapmislar ve bu seferde tuvaletini yaparkan acayip yanmasi baslamis. yazik yerinden kalkamiodu. sürekli wc ye gitme ihtiyaci hissediomus. sogan kürü yapmaya baslamasini söyledim. iltihap olduysa temizlesin diye.

ılk defa boyle bırsey duydum sanmam pree seedın oyle bırsey yapacagını

doktora gıtse ya arkadasın hemen allah korusun cıddı bısey vardır belkı.

canim iltihabi var zaten, dr hep söksün diye bir ilac veriyor ama ilaci kullanirken iyi, birakinca tekrar basliyor yanma vs... sogan bana iyi gelmisti. bende tavsiye ettim ama bekleyip görcez bakalim, bugün ve yarin burada resmi tatil sonra da zaten hafta sonu. p.tesi gider belki.

preseed den olduğunu sanmıyorum ben hiç kullanmadım ama preseed ile ilgili bir doping var orada okuyorumda hiç yan etkisi olanla karşılaşmadım ...arkadaşına acil şifalar diliyorum dr u ihmal etmesin

ay valla duru hamıle sımdı okuyabıldım sayfaları
canım cok tebrık ederım ay ay ay ne guzel bır haber yaa
arnavut guzelı senıde tebrık ederım teyze oluyorsun.
durucum cok dıkkat et kendıne saglıklı bır 9 ay gecırır bebısını kucagına saglıcakla alırsın ınsallah
cıft cızgılı test fotagrafını bızede gosterde soyle gozumuz gonlumuz acılsın dıme.

turkuaz canım çok teşekkür ederim. ALLAH seninde göbişine meleğini kondursun resmi koymuştum 267 sayfada canııımm :nazar::nazar:AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyyyy canım yaaa DURUALYA canım çok tebrik ederim allahım senide bebeğinide nazardan saklasın. kucağında görmeyide rabbim nasip etsin inşallaaaaaaaah

fshsos güzelim yoksun nerelerdesin en son başın ağrıyordu şimdi nasılsın a.s. çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için ALLAH nazardan korur siz teyzeleri dua ediyorsunuz..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:canım yüce rabbim seninde kucağına tez zamanda bebiş versin AMİN:Saruboceq::Saruboceq::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:

bencede preseed'den değildir sanmam arkadaşına geçmiş olsun canıma.s.:nazar:

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
herkese günaydııınnnnnnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ALLAH bütün dileklerinizi kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq: tez zamanda göbişine melekleri kondursun :Saruboceq::Saruboceq:işlerinizde kolaylıklar versin :Saruboceq::Saruboceq:evinizde bereket, huzur, sağlık ve mutluluk daim olsun :Saruboceq::Saruboceq: şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine duamız kabul olsunAMİİNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

1451219459964296584fsuj6.jpg

HERKESE HAYIRLI CUMALAR

Back
X