kızlaaaar selaaaam:kedi: dünkü yazımdan dolayı beni affedin inanın hiç kendime değildiim ,resmen şok yaşadım onun üstüne 3 hamile haberi daha alıncaaa,pes dedim içimdeen,inadıma yapılırmışçasınaaa..:sinifsinif:.sizi üzmek istemezdim aslaa bunu bilin ,ama hormonlarım yazdırdı bana o yazıyıı:umursamaz: zaten dün kahverengi gibi başladı bugün tam olarak hasta oldum ,hemde kahverengi parçalar geliyo içimdeen.tarçın çok işe yarıyoo onu inşallah yapıyosunuzduurr..
bu ay zaten ümidim yoktu siırf size destek olmak için adet tarihimi yazdım:gitme:..yarında doktorda muayenem var bakalım nolucak bu ay benim için şanslı bir ay olucakmıııı:umursamaz: gerçii sırf cümleyi tamamlamak için yazıyorum yoksa inanın benim hiiiiç umudum kalmadı artıkmafoldumben allah beni unuttuuu..sağlıklı kadınen beni sağlıksız pozisyona düşürüyoo ..başkaa bana ne tür amelyatlar yapılıcak aceba çok merak ediyoruuuuum:1no2:..
neysee tatlı dillilerim bana yazmış olduğunuz o güzel yazılarınız,dilekleriniiiiz beni çok mutlu etti sağoluun .onları okurkeen öylee içim kıpır kıpır oluyoki aceba olucakmı diye düşünüyorum busefer..:gitme: evet isyan etememek gerek ama iştee elimde değil adaletsizlik yapılıyoo:umursamaz: