Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arnavutum bu ay bende pek umutlu değilim yanlız değilsin zaten geç regl oldum ne zaman yumurtlama günüm bilmiyom daha doktora da gitmedik çok sık birlikte de olmadık hamilelik için uygun pozisyon yapmadık ve hiç bebeği aklımıza getirmedik saldım çayıra mevlam bayıra allah ne verdiyse ama zaten tutmuyor artık bebek düşünerek birşey yapmıyoz önümüzdeki ayda tatildeyiz eşim 1 hafta kalcak döncek sonra ayrı kalcaz ne zaman tutcak bu bebek sonbahara kaldı artıkkkkmafoldumbenkafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook

ayyy ayyyy cnm benimmmm yaa durumm allah kucagınada almayı nasip etsin cnm benim ya maşşallaah:nazar: kızlarrr duanıza cok cok ihtycm varrr durum sen hamişsin dualrınız kabul olurr HAMİŞŞLERİMİZZZZ SESİMİİ DUYUNNNN:):)kızlar okadar tedirginimki ama düşünmicemm varya okadar seylerle kafam karıştıkii bitane hamile arkdsm vardı gecenelrde napıosun dedi hiçç temzlk dedim aaa yumrtlama günlerin belki dölleniodr temzlk yapma ngelleme dedi allam ya-tatlicadiarzu- kafam karıştı nasııı:(offff ne alaka dime kızlar eskiden kadınlarımız neler yaparmışşşş olucak ya BENCE BEBEGİM GELDİ HI??NEDERSİNİZ OFFFF GELMEDİ YADA
canımm ya bu kadar stres yapma seni anlıyorum hem maddi yönden imkanları zorlayınca hemen tutsun istiyosun ama başka şeyler düşün kendini meşkul edecek şeyler bul ama iş yapma yorma kendini yasakkelime
Merhaba Arkadaslar yeniyim aranızda .. Allah Tüm isteyenLere bebiş versin inşallah.. bende bir düşük atlattım senağlama aradan 2 ay gecti yeniden denemeye basladık simdi insallah olur umutluyum ben :( bakalım adetime 1 hafta var umut bitmiyor iste ..

hoş geldin bir tane olmuş demekki sorun yok ama biraz sabır vücüt kendini biraz toparlasına.skızlarrrr bu tarçın ve çörekotu bana çok iyi geldi sanki cildim bile berraklaştı hergün aksatmadan yiyorum zemuszemuszemuszemus

kızlar işlerin yoğunlundan giremedim,, yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,,,,

iyi tatiller..................

kızlaaaar selaaaam:kedi: dünkü yazımdan dolayı beni affedin inanın hiç kendime değildiim ,resmen şok yaşadım onun üstüne 3 hamile haberi daha alıncaaa,pes dedim içimdeen,inadıma yapılırmışçasınaaa..:sinifsinif:.sizi üzmek istemezdim aslaa bunu bilin ,ama hormonlarım yazdırdı bana o yazıyıı:umursamaz: zaten dün kahverengi gibi başladı bugün tam olarak hasta oldum ,hemde kahverengi parçalar geliyo içimdeen.tarçın çok işe yarıyoo onu inşallah yapıyosunuzduurr..
bu ay zaten ümidim yoktu siırf size destek olmak için adet tarihimi yazdım:gitme:..yarında doktorda muayenem var bakalım nolucak bu ay benim için şanslı bir ay olucakmıııı:umursamaz: gerçii sırf cümleyi tamamlamak için yazıyorum yoksa inanın benim hiiiiç umudum kalmadı artıkmafoldumben allah beni unuttuuu..sağlıklı kadınen beni sağlıksız pozisyona düşürüyoo ..başkaa bana ne tür amelyatlar yapılıcak aceba çok merak ediyoruuuuum:1no2:..
neysee tatlı dillilerim bana yazmış olduğunuz o güzel yazılarınız,dilekleriniiiiz beni çok mutlu etti sağoluun .onları okurkeen öylee içim kıpır kıpır oluyoki aceba olucakmı diye düşünüyorum busefer..:gitme: evet isyan etememek gerek ama iştee elimde değil adaletsizlik yapılıyoo:umursamaz:

biz ne için varızz zamanla hepimiz yapmıyormuyuz aynı şeyii herzaman güler yüzlü her zaman neşeli olmak mümkün değil burası sanal olsada gerçek hayatı yaşıyoruz elbette üzüleceksin duygularını bizimle paylaşacaksın hep laylaylom yapınca ne kıymeti varkii biz seni seviyoruzz anlık duyguların için kimseden özür dilemene gerek yok canımm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

canımm ya bu kadar stres yapma seni anlıyorum hem maddi yönden imkanları zorlayınca hemen tutsun istiyosun ama başka şeyler düşün kendini meşkul edecek şeyler bul ama iş yapma yorma kendini yasakkelime

canım benm haklısın ya fazla yormdm bi süprdm toz aldm eee bide evn günlk halibulşk çamşr elime ayagıma dolaşr:)mecbur yaniii aman yaaa onları kim yapmıorki evli oluptaa yanii kaçgün yapmıcan döllenme tamaamlanmasını bekelrsek..:):):)kızlar ya inş gelir bebeğim.....DURUM SAOL CNM BİZİMDE SENLEE BİTANEM

Arkadaşlar sohbetinize katılamıyorum çünkü bütün yazılarınızı baştan okuyorum maşşalah ne yazışmışsınız bi bitirsem size yetişsem aranızdayım benide unutmayın kısacası

arnavutumm cok ii anlıorum seni bitanem üzülme askım bnm herşey düzelcek seni çok sevioruz allahım yüzünü güldürsün bitanem:teselli:

Arkadaşlar sohbetinize katılamıyorum çünkü bütün yazılarınızı baştan okuyorum maşşalah ne yazışmışsınız bi bitirsem size yetişsem aranızdayım benide unutmayın kısacası

bende senin gibi 1. sayfadan itibaren okumuştum öylesi daha iyi oluyorr herkesi tanıyorsun aynı zamanda ben şimdiki halinin yarısı kadarını 2 günde okumuştum sana kolay gelsin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

denizsizada nasılsın mercimeğim napıyor acaba?

iyiyiz canım nolsun işte gezmeden geldik.ama etrafımdaki insanlar o kadar iyilermişki hepsi cok ilgileniyorlar.burda kimsem yok die.canın ne istiyosa söle biz alalım yapalım diyorlar hiç ummuyordum öle.allah onlardanda sizlerden de razı olsun allah herkezin gönlüne göre versin.aksine benim canım hiç bişe istemiyo.soğan suyu içtim ya hani ondan mı bilmiyom canım soğan yemek istiyo.bende bi garibim işte.

sen napıyosun bakalım.cam silmişsin sanırım.güle güle kirlensin camların artık.

bende senin gibi 1. Sayfadan itibaren okumuştum öylesi daha iyi oluyorr herkesi tanıyorsun aynı zamanda ben şimdiki halinin yarısı kadarını 2 günde okumuştum sana kolay gelsin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

benim işim zor calışıyorum siz şu an 550 lerdesiniz ben fırsat buldukca okuyorum 50. Sayfada yım daha 500 sayfalık bir yol katedecem evet böyl ii oluyor çünkü konuya hakimiyetim artıyor canım...

:sinifsinif: kızlaaaar moralim çok bozuk biliyomusunuuuuz:umursamaz:..az önce eşimle yemek yerken bir telefon geldii..
en gıcık olduğum insan,küs olduğum zamanında kendi kocasıyla arasını yapmak için uğraştığıım,kendi eşimle onlar yüzünden ayrılma derecesine kadar geldiğim insan (pardon insan olmayan varlık)HAMİLEEEEEE:gitme:
DÜŞÜNEBİLİYOMUSUNUUUUZ :umursamaz:ALLAH BENİM İNADIMA YAPARCASINA ETRAFIMDAKİ HERKEZİ HAMİLE BIRAKIP DOĞURTURDUUU..BEN BİR SUÇ MU İŞLEDİİM ,NAPTIM?????????????HERKEZ GURURLA ÖNÜMDE HAVA ATAR GİBİİ GEZİYO KOCA KARINLARIYLAA SEN DAHA ÇOK BEKLERSİN DERMİŞCESİNEEsenağlama senağlama senağlama
EŞİME HİÇ ÇAKTIRMAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ŞUAN ÇOK KÖTÜYÜÜM :umursamaz::gitme:..BİNDİM MOTORUMA GEZDİM GEZDİM GEZDİİİİİİM GELMEK İSTEMEDİM HİÇ BİRİ BENİ KAÇIRIP KESMESİNİ BEKLERMİŞCESİNEEE..
KURU AĞCA CAN VEREN RABBİM BENİM BİR AĞAÇ KADARDAMII DEĞERİM YOK..BEN HİÇ Mİ ANNE OLAMIYCAM BEN HİÇMİ HAVA ATARAK GEZMİYCEEEM KARNIMDA BEBEK OLUŞMUYCAKMIII???????EŞİME NEZAMAN MÜJDEMİ VERİP GURURLANIP MUTLU OLUCAAAM senağlama senağlama NEZAMAAN ALLAHIIM NEZAAAMMAAANmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben NEFRET EDİYORUM KENDİMDEEENmafoldumbenmafoldumben 3 YIL OLDUU 3..BENİMDE HAKIM YOKMUUmafoldumben mafoldumben NEYSEE SİZİ ÜZMEK İSTEMEZDİİM AMAA HASTA OLUCAM DİYE İÇİM ALLAK BULLAAAKmafoldumben.:a015:

ay canım ya neden öyle diyorsun hatırlarsan sen bana moral vermiştin olacak bizim de meleklerimiz diye bak senin 3 yıl olmuş benim 6ay sonra 6yılama girecek ben neyapayım ha söyle allahtan umut kesilmez bizde yazacağız buraya hamileyiz diye bende senin gibi etrafımdaki insanlar hamile 1yaşlarında bebekleri var yanımda yaza birdaha yapacağız diyorlar bunlar birde akraba
şimsi sende yazından pişman olmusun ama allahın gücüne gider böyle yapmayalım sana birşey anlatacağım yazım uzun olmasın tekrar yazacğım

hastanede birtane kadınla karşılaştım kadın 13 senelik evli belkide fazla heralde kadının çocuğu olmuyor kendi isteğiyle kadın kuma arıyor dedim sen delimisin ee napayım kocam özeniyor kaynanam laf sokuyor diyor habide sorun erkekteymiş kaçtane kadın bulmuş evlendirmek için kocasınıda çok seviyor kocasıda onu seviyormuş neyapıp yapıp evereceğim diyor taşıyıcı anne bulmuş yoldaki kadınlardan eşi istememiş
yani anlatmak istediğim daha neinsanlar var halimize şükredelim allah birgün anne yapacak bizleri

hastanede birtane kadınla karşılaştım kadın 13 senelik evli belkide fazla heralde kadının çocuğu olmuyor kendi isteğiyle kadın kuma arıyor dedim sen delimisin ee napayım kocam özeniyor kaynanam laf sokuyor diyor habide sorun erkekteymiş kaçtane kadın bulmuş evlendirmek için kocasınıda çok seviyor kocasıda onu seviyormuş neyapıp yapıp evereceğim diyor taşıyıcı anne bulmuş yoldaki kadınlardan eşi istememiş
yani anlatmak istediğim daha neinsanlar var halimize şükredelim allah birgün anne yapacak bizleri

allahım sen bilirsin yarabbi hamdolsun sana bizi de sevindir yüce rabbim:Saruboceq:

iyiyiz canım nolsun işte gezmeden geldik.ama etrafımdaki insanlar o kadar iyilermişki hepsi cok ilgileniyorlar.burda kimsem yok die.canın ne istiyosa söle biz alalım yapalım diyorlar hiç ummuyordum öle.allah onlardanda sizlerden de razı olsun allah herkezin gönlüne göre versin.aksine benim canım hiç bişe istemiyo.soğan suyu içtim ya hani ondan mı bilmiyom canım soğan yemek istiyo.bende bi garibim işte.

sen napıyosun bakalım.cam silmişsin sanırım.güle güle kirlensin camların artık.

ay ne güzel allah iyi insarnlarla karşılaştırsın hepimizi.soğan derken ıyy canın isteye isteye soğanmı istedi allah iyiliğini versin mercimek ya ondan soğanla iyi gider sırnaşık şey

he canım camları sildim sağol ama allahın emri ne zaman silsem arkasından yağmur döker senağlama

kızlar selamm... şimdi size bişey diyecem... bugün birisi kocakarılardan anneme demişki karasakızmı ne belki duyanınız vardır.. kızının belki beli gevşemiştir... beline biraz masaj yapıp karasakız bağlayalım 2 aya kalmaz hamile kalır demiş.. gerçi ben bu tarz şeylere pek inanmam ama kadın yemin billah etmiş bugüne kadar yüzlerce kişiye yaptım hepsi hamile kaldı demiş.. birde kadını özel tutup götürüyorlarmış... bende gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım ama rabbimden umut kesilmez ya bir yanım git diyor... yarın saat 11 de gelsin demiş bir kontrol edeyim belki gerekte kalmaz felan demiş..

şimdi ben heyacan yaptımm.. acaba gitsemmi..delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kızlar selamm... şimdi size bişey diyecem... bugün birisi kocakarılardan anneme demişki karasakızmı ne belki duyanınız vardır.. kızının belki beli gevşemiştir... beline biraz masaj yapıp karasakız bağlayalım 2 aya kalmaz hamile kalır demiş.. gerçi ben bu tarz şeylere pek inanmam ama kadın yemin billah etmiş bugüne kadar yüzlerce kişiye yaptım hepsi hamile kaldı demiş.. birde kadını özel tutup götürüyorlarmış... bende gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım ama rabbimden umut kesilmez ya bir yanım git diyor... yarın saat 11 de gelsin demiş bir kontrol edeyim belki gerekte kalmaz felan demiş..

şimdi ben heyacan yaptımm.. acaba gitsemmi..delikafadulden delikafadulden delikafadulden

karasakızı ben duydum ben antalyalıyım bizim oralarda bir ismide pisidir soğuk algınlığı ve ağrılar için sarılır özellikle bele iyi geldiğinide biliyorum ama hamile kalmayı sağladığını hiç duymadım o bitkisel karışım zaten bildiğim kadarıyla eşinle de konuş beraber karar verin ama öyle oranı buranı çeken çıkıkçı tarzı biri olmasında sadece sarıcaksa yaptır bence belki olur bizde yaptırırık canım sen hangi şehirde yaşıyordun?

karasakız bir üzüm çeşididir çanakkale civarında yetişir ama benim dediğim kara renkte olduğu içinmi karasakız bilmem içinde ne var onuda bilmem yanlış bilgi vermiyeyim

Back
X