Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: HOŞGELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN BEEİŞİMİZ :emir_bebek: :ecrin_bebek: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

HOŞGELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN MİNİK KUŞUMUUUUUUUZ:lepi: :lepi: sositososito sositososito :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: :ecrin_bebek:

Kızlarrrr hepinize ayrı ayrıı teşekkür ederimmmm daha kimseye söylemedim eşimin haberi yok ailemin yokk sadece siz biliyorsunuz akşama arkadaşlarımız yemeğe gelecek o zaman söyliycem herhaldee yemeği bile iptal etmeyi düşünüyorummm hiç plan yapmamıştımmm nasıl söyleyeceğimide bilmiyorummm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ArnavutGüzelinin Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar...MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh................:CüvCüv:

6-asu1984.................:CüvCüv:

7-destna....................:CüvCüv:

8-sevdiceğim.............:CüvCüv:

9-Cemre822..............:CüvCüv:

10-nehir67................:CüvCüv:

11-papatyaaa...........:CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-Denizsizada...........:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-_arzu_.........:CüvCüv:
:nazar: :nazar:

bu liste daha da uzayacakkk

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
HOŞGELMıŞ SEFA GELMıŞ:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ARZUCUM YA SÜPERRRRRRRRRRRRRSıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

Kızlarrrr hepinize ayrı ayrıı teşekkür ederimmmm daha kimseye söylemedim eşimin haberi yok ailemin yokk sadece siz biliyorsunuz akşama arkadaşlarımız yemeğe gelecek o zaman söyliycem herhaldee yemeği bile iptal etmeyi düşünüyorummm hiç plan yapmamıştımmm nasıl söyleyeceğimide bilmiyorummm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Bence de iptal edebiliyosan ettt eşinle birlikte ol başbaşa sonra ailelerle mutluluğunuzu yaşayın :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

LORKE LORKE LORKE LORKEEEEEEEEEEEEE:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:içelim:
kaydirigubbakcemile5 KIZLAAAAAAAAAAAAAAR HADİİİİİİ TOPLANIIIIIIIIIIN HADİ HALAYAAAA KIZLAAAAAAAAAAAR:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :dance: :dance: :dance: :hooray:

arzu bugün benim evlilik yıldönümüm bana en güzel hediye oldu allah senden razı olsun kendim kalmış kadar sevindim.peki ne zaman öğrendin kız söylesene çatlama

hiç bu ayki kadar adet olmayı istememiştimmm tedaviye başlayacaktımm ama sigara içenler nolurr bırakın benim tedavim sigarayı bırakmak oldu belkidee bırakamam demeyinn ben o kadar çok denemiştim tekrar başlamıştım ama allah bana bu aya oolcak dedi herhaldee içmiycem dedimm hani bu paket bitsin bırakçam deriz ya genelde ben öyle yapmadımm pakette 12 tane vardıı hala 12 tane duruyor evde misafir sigarası dedim koydum kenaraaa içmeyinnnn bide şarap içtim çok şarhoştummm hatırlamıyommmm :kedi: :kedi: :kedi:
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama ben ağlıycam galibaaaaa sositososito sositososito sositososito sositososito

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kedersiz topiğe girince şok olucak birde duru yemekte ya

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

a.s. bunlar yeni anne adayımızaaaaa

ARZUUUUUM iptal etiricenmiii üyeliğiniii haaaaaaaaaaaa moriiiiiiiiiii..sakın haa istanbulu basarım haaaaa..

arzu bugün benim evlilik yıldönümüm bana en güzel hediye oldu allah senden razı olsun kendim kalmış kadar sevindim.peki ne zaman öğrendin kız söylesene çatlama

gerçekten 5 te öğrenecektimm ama orda arkadaşım var aradım gizliden söyledi bana sonucu 50.2 anlamadım ilk öncee kızım ne susuyon 5 ten sonrası pozitif dedii hadibee dedim dalga geçme benimlee bunun şakası olmaz gelir basarım orayııı :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: sonraaa doktoru aradımm evet geç döllenme dediiii cuma gidicemmm bakalımmm neler olacakkk hayırlısı olsunnn inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hiç bu ayki kadar adet olmayı istememiştimmm tedaviye başlayacaktımm ama sigara içenler nolurr bırakın benim tedavim sigarayı bırakmak oldu belkidee bırakamam demeyinn ben o kadar çok denemiştim tekrar başlamıştım ama allah bana bu aya oolcak dedi herhaldee içmiycem dedimm hani bu paket bitsin bırakçam deriz ya genelde ben öyle yapmadımm pakette 12 tane vardıı hala 12 tane duruyor evde misafir sigarası dedim koydum kenaraaa içmeyinnnn bide şarap içtim çok şarhoştummm hatırlamıyommmm :kedi: :kedi: :kedi:
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama ben ağlıycam galibaaaaa sositososito sositososito sositososito sositososito

ya şu sigarayı bizde bırakabilsek:delphin:karı koca içiyoruz herhalde ondan olmuyor ama içipte cocuğu olanlarda var eltim hamile hala içiyor:delphin:
şarap zaten hamileliği kolaylaştırıyormuş bende bu akşam içsemmi acaba:içelim:

allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al tebrik ederim

ARZUUUUUM iptal etiricenmiii üyeliğiniii haaaaaaaaaaaa moriiiiiiiiiii..sakın haa istanbulu basarım haaaaa..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen benden çok yaşıycan şimddii yazacaktım benden önce davrandınnn gideyimde nasıl iptal ediliyo bi araştırayımm işim bitti sizinleee napayım sizi artıkkk lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

:teytey:
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR MÜJDELER OLSUUUUUUUUUUUUUUN TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDUUUUUUUUUUU:lepi: BANA BU HABERİ VERMEM İÇİN LAİK GÖREEEN GÜZEL DOSTUMAAA TEŞEKÜRLEEEEEERRR...:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

RABBİM O GÜZEL YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ YAAA:dance: ÇOK ŞÜKÜR RABBİMEEE ONA ANNELİİK ÇOK YAKIŞICAAAAAAAK:teytey: :teytey:

KIZLAAAR HAZIRMISINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ
ARZUUUUUUUU HAMİLEEEEEEEEEE KIZLAAAAAAAAAAAAAAR:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :dance:
TEBRİKLEEER KUZUUM TEBRİKLEEEEERR.ALLAH SAĞLIKLI,HAYIRLI EVLAT VERSİN SANAAAA..9 AYINIII KOLAY GEÇİRESİİİİN SORUNSUUUZ BİR ŞEKİLDEEE EN SONDA KUCAĞINA RABBİM ALMAYI NASİB ETSİİN ANALI BABALI İNŞALLAAAAAAHHalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
HOŞGELDİİİİİİİİİİİİN BEBİŞİİİİİİM HOŞGELDİİİİİİİİİİİN GÜZEEEL YEĞENİİİİM HOŞGELDİİİİİİİİİİİİN KÜÇÜK ARNAVUTUUUUM:lepi: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
ARZU HAMİLE:lepi:
ARZU HAMİLE:dance:
ARZU HAMİLE:teytey:
ARZU HAMİLEkaydirigubbakcemile2
ARZU HAMİLE:CüvCüv: :lepi:
ARZU HAMİLEEEEEEEdelikafadulden
ARZU HAMİLEEE:içelim:
ARZUUUUUUM HAMİLEEEEEEE EY AHALİİİİİİİİİ:hooray:
ARZU HAMİLEEEEE:dance: :sm_cool: :sm_cool:

bizim hepimizin içine doğmuş işte arzum hamileeeee:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Peki arzucum cuma günü gidicem felan diyodunya ne değiştirdi fikrini bişeylermi hissettin belirti felan yoksa tekrar test mi yaptırdın kaydirigubbakcemile4

hepinizin içine doğdu da bi ben inanmadımm haladaa inanamıyorum kiii :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: kedersiz öldürcek beniiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:hooray: :hooray: :hooray: :hooray:allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın ben demiştim geçen ay sıra arzu ve arnavutta şimdi önümüzdeki ay arnavut kesinnnnn hamileeee:CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv: :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi: :lepi: :lepi:

Back
X