E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #6.121
Ya benim takvimimi görüyomusunuz kıslarr bende çıkmıyoo :sinifsinif:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[sıze="2"]ben varımm bennn 19yasındayımmmmm hahahahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/sıze]
Farkındamısınız hemen hemen her hafta hamile haberi almaya başladık maşallahhh bizeee sositososito
ben şimdi oturdumm kızmı erkekmi olur kime benzer acaba neler düşünoyorummm nelerrr bu çok değişik birşeymişşş çokkk :1no2: :1no2: :1no2:
kızlar hepinizi opuyorumnanaktan ben çıkıcam şimdi duş alcam sonra markete malum akşam evlilik yıldönümümüzü kutluycaz sofra hazırlamam lazım gelince girerim yine arzum kendine dikkat et yorma tatlı canını
kızlar hepinizi opuyorumnanaktan ben çıkıcam şimdi duş alcam sonra markete malum akşam evlilik yıldönümümüzü kutluycaz sofra hazırlamam lazım gelince girerim yine arzum kendine dikkat et yorma tatlı canını
katılıyorum sana canım allah eşinle mutlu huzurlu bol çocuklu bir ömür nasip etsin sana maşallah şimdi ki gençlerin aklı bir karış havada bu yaşta olgun olman ve evlilik gibi bir sorumluluğu alman çokgüzel
saol canımm benin aminn inşşş hepmzn öle güzel yasantısı olsun inşşşş hepimizin[ cnmmm saol:1hug:/COLOR]
arzum göbek altı ve pıtırcığın üstü acıyoooo demiştin bende de öyle olmuştu sanki spor yapmış gibi acıyodu bu belirtin varmı hala
ben şimdi oturdumm kızmı erkekmi olur kime benzer acaba neler düşünoyorummm nelerrr bu çok değişik birşeymişşş çokkk :1no2: :1no2: :1no2:
susuzyazım akşama eşinle için bak yararı oluyo demedi deme :jeyyar:
evet canım ara ara kramp gibi oluyor ama ilk siza söylediğim gün kadar yoğun değill ara ara eğilim kalkınca özelliklee ve o gün ben tül falan asmıştım galiba o zaman çok ağrımıştıı şimdi öyle değilll şuan tek derdim göğüslerimin acısıı başka hiçbirşey yokk
evet şarap alcam şimdi eşim alkol kullanmıyor ama ben içcem :içelim:belkim bu gece olur:CüvCüv:
arzuumm göğüslerin büyüyor benim hala acıyorlar ve büyüyorlar normalmiş
doktora ne zaman gideceksin ayvalığa gidecekmisin
doktora cuma sabah gidicem ayvalığada cuma akşam gidecektimm ama bu durumda eşim ne der bilmiyorum belki kendisi götürür valla ne desem yalan olurr hiç bilmiyorummm mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben