Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşılama dediğin çatlatma iğnesimi canım ikisi aynı şeymi oluyo

yok canım bildiğim farklı ben çatlama iğnesi felan olmadığım için bilmiyorum ama aşılama spermleri yumurtanın yakınına koyarak döllemesini sağlayan bi olay tabi bunu yapmak için belirli süreçlerden geçiyosun ama detayını bende bilmiyorum inan :sm_confused:

yok canım bildiğim farklı ben çatlama iğnesi felan olmadığım için bilmiyorum ama aşılama spermleri yumurtanın yakınına koyarak döllemesini sağlayan bi olay tabi bunu yapmak için belirli süreçlerden geçiyosun ama detayını bende bilmiyorum inan :sm_confused:
öyleyse aşılama daha etkili bir yol benim doktor neden yapmadı acaba

öyleyse aşılama daha etkili bir yol benim doktor neden yapmadı acaba

canım benim eşimde sorun olduğu için aşılama yada tüp bebek tedavisi görebilirim çatlatma iğnesi felan bizim tedaviye göre değil.Aşılama olması için yumurtlama yumurta çapı felan düzelmesi gerek o süreçlerden sonra ancak doktor tavsiye eder benim nacizane bilgim budur buyrunnnnnnnnn

canım benim eşimde sorun olduğu için aşılama yada tüp bebek tedavisi görebilirim çatlatma iğnesi felan bizim tedaviye göre değil.Aşılama olması için yumurtlama yumurta çapı felan düzelmesi gerek o süreçlerden sonra ancak doktor tavsiye eder benim nacizane bilgim budur buyrunnnnnnnnn

bizim kontrollerde herşey normal dedi canım yumurta takibi yaptı gereken olgunluğa gelince çatlatma iğnesi yaptı yumurtam çatladı şimdi döllenmesine sıra geldi dedi doktor beklioz atık eğer bu da olmazsa rahim filmi çekebilirmiş tüpler tıkalımı değilmi die

bizim kontrollerde herşey normal dedi canım yumurta takibi yaptı gereken olgunluğa gelince çatlatma iğnesi yaptı yumurtam çatladı şimdi döllenmesine sıra geldi dedi doktor beklioz atık eğer bu da olmazsa rahim filmi çekebilirmiş tüpler tıkalımı değilmi die

inşallah bebiş tutunur canım inşallah

İnşallah hsg ye gerek kalmadan bebişin olur canım :sm_cool: :1hug:

inşallah canım ya yoksa rahim filmi çektirmek istemiorum canın çok acıomuş

canım adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor korkma tüplerinde hiçbirşey olmasada rahim filmi çektirenlerin % 80'i kendiliğinden hamile kalabiliyor inşallah çektirmene gerek kalmadan hamile kalırsın canım

merhaba arkadaslar...pko hastasıyım 2 gün önce dr. gıttık kan aldırdım hormonlarıma bakacak tedavıye baslamadan rahim filmini cekmeyı dusunuyo,,hepsıne bakıp tedavıye sonra baslayacakmıs

merhaba arkadaslar...pko hastasıyım 2 gün önce dr. gıttık kan aldırdım hormonlarıma bakacak tedavıye baslamadan rahim filmini cekmeyı dusunuyo,,hepsıne bakıp tedavıye sonra baslayacakmıs

hoşgeldin canım tedavin şimdiden hayırlı olsun a.s.

:Saruboceq:zemuszemus

canım selam benim bi arkadaşım pko hastasıydı doktor baktı gonophane ile bi ilaç daha verdi ve arkadaşım ilacın 3. ayında hamile kaldı şimdi 7 aylık kızı var inşallah seninde uzamadan bebişin olur kucağına alır koklarsın canım:Saruboceq:

Back
X