- Konu Sahibi EU2
- #6.641
Ümidim yok canım benim de bu ay adetimle son kez klomen tedavisi görücem sonra aşılamaya geçicez bakalım
aşılama dediğin çatlatma iğnesimi canım ikisi aynı şeymi oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ümidim yok canım benim de bu ay adetimle son kez klomen tedavisi görücem sonra aşılamaya geçicez bakalım
aşılama dediğin çatlatma iğnesimi canım ikisi aynı şeymi oluyo
şirinee ninur hoşgeldiniz a.s.
öyleyse aşılama daha etkili bir yol benim doktor neden yapmadı acabayok canım bildiğim farklı ben çatlama iğnesi felan olmadığım için bilmiyorum ama aşılama spermleri yumurtanın yakınına koyarak döllemesini sağlayan bi olay tabi bunu yapmak için belirli süreçlerden geçiyosun ama detayını bende bilmiyorum inan :sm_confused:
öyleyse aşılama daha etkili bir yol benim doktor neden yapmadı acaba
canım benim eşimde sorun olduğu için aşılama yada tüp bebek tedavisi görebilirim çatlatma iğnesi felan bizim tedaviye göre değil.Aşılama olması için yumurtlama yumurta çapı felan düzelmesi gerek o süreçlerden sonra ancak doktor tavsiye eder benim nacizane bilgim budur buyrunnnnnnnnn
bizim kontrollerde herşey normal dedi canım yumurta takibi yaptı gereken olgunluğa gelince çatlatma iğnesi yaptı yumurtam çatladı şimdi döllenmesine sıra geldi dedi doktor beklioz atık eğer bu da olmazsa rahim filmi çekebilirmiş tüpler tıkalımı değilmi die
bizim kontrollerde herşey normal dedi canım yumurta takibi yaptı gereken olgunluğa gelince çatlatma iğnesi yaptı yumurtam çatladı şimdi döllenmesine sıra geldi dedi doktor beklioz atık eğer bu da olmazsa rahim filmi çekebilirmiş tüpler tıkalımı değilmi die
inşallah bebiş tutunur canım inşallah
inşallah canım ya yoksa rahim filmi çektirmek istemiorum canın çok acıomuş
merhaba arkadaslar...pko hastasıyım 2 gün önce dr. gıttık kan aldırdım hormonlarıma bakacak tedavıye baslamadan rahim filmini cekmeyı dusunuyo,,hepsıne bakıp tedavıye sonra baslayacakmıs
kızlar naber napıorsnzfisfisfis
bir işimi yapıyom bir buraya bakıyom yarım saatim kaldı eve gitcemmmhihoyyyt :sm_cool:
hoşgeldin canım tedavin şimdiden hayırlı olsun a.s.
çatlakopuyorumnanaktan bebiş nası :dance::dance:
teşekkürler canımm ...inşallah hayırlı olur...cok sabır ısteyen bırsey daha sımdıden anladım...
merhaba arkadaslar...pko hastasıyım 2 gün önce dr. gıttık kan aldırdım hormonlarıma bakacak tedavıye baslamadan rahim filmini cekmeyı dusunuyo,,hepsıne bakıp tedavıye sonra baslayacakmıs