E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #6.721

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırdır inşallah dilaram
canım acık uzaklaş kocişten özleyin birbirinizi :jeyyar:
günaydın canııımm iyiyim sen nasılsın eşin nasıl iyileştimi canım
günaydın hepinize nasılsınız arkadaşlar , sabahtan beri rüyamın etkisindeyim kendime gelemedim daha , rüyamda ikiz bebeklerim olmuş bi birini emziriyorum bi birini emziriyorum ayyyyyyyy çok acaipti ikiz bebekkdelikafadulden:delikafadulden :ecrin_bebek: delikafadulden
opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN DURUCUM, NASILMIŞ BENİM YEĞENİM BÜYÜYOR MU ANNESİ :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
elma yağının bellli bir kullanım zamanı varmı adetten öncemi sonramı bilen varmı kafamçokkarıştı
herkese günaydın herkese hayırlı cumalarzemuszemus
:Saruboceq:zemuszemus
canım selam benim bi arkadaşım pko hastasıydı doktor baktı gonophane ile bi ilaç daha verdi ve arkadaşım ilacın 3. ayında hamile kaldı şimdi 7 aylık kızı var inşallah seninde uzamadan bebişin olur kucağına alır koklarsın canım:Saruboceq:
Herkeseee günaydınlarrr hayırlı cumalarrrr bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dularımız kabul ola boy boy bebişlermiz olaaa :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Nasılsınız kıslarr bugünn bakalım
aminnnnnnnn :Saruboceq:sanada günaydın canım sen nasılsın
umutla beklenilen günlerimiz
1.sırada............................... Sevda Nehri .........................20 Haziran
2.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
3.sırada............................... Sirine ..........................20 Haziran
4.Sırada................................Esramm82 ..........................23 Haziran
5.Sırada………………………...Everest……………………......23 Haziran
6.Sırada............................... Umutsuz .............................24 Haziran
7.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
8.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
9.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
10.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
11.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz
yine sessiziz bugün