Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
opuyorumnanaktan
hayırdır inşallah dilaram

canım acık uzaklaş kocişten özleyin birbirinizi :jeyyar:

GÜNAYDIN DURUCUM, NASILMIŞ BENİM YEĞENİM BÜYÜYOR MU ANNESİ :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

günaydın hepinize nasılsınız arkadaşlar , sabahtan beri rüyamın etkisindeyim kendime gelemedim daha , rüyamda ikiz bebeklerim olmuş bi birini emziriyorum bi birini emziriyorum ayyyyyyyy çok acaipti ikiz bebekkdelikafadulden: :emir_bebek: delikafadulden :ecrin_bebek: delikafadulden

hayırdır inşallah

opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN DURUCUM, NASILMIŞ BENİM YEĞENİM BÜYÜYOR MU ANNESİ :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

büyüyor teyzesi sizlere dua ediyor :Saruboceq::Saruboceq:

elma yağının bellli bir kullanım zamanı varmı adetten öncemi sonramı bilen varmı kafamçokkarıştı

elma yağının bellli bir kullanım zamanı varmı adetten öncemi sonramı bilen varmı kafamçokkarıştı

herkese günaydın herkese hayırlı cumalarzemuszemus

hoşgeldin canım arnavutgüzelinin yerine vekaleten ben cevaplayım adet oldun 5. yada 6. günü 1-2 damla pamuğa damlat (makyaj pamuğu olur) vajinaya akşam koy sabah al dikkat et çok içeri kaçırma 4-5 gün yap canım

Herkeseee günaydınlarrr hayırlı cumalarrrr bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dularımız kabul ola boy boy bebişlermiz olaaa :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Nasılsınız kıslarr bugünn bakalım

:Saruboceq:zemuszemus

canım selam benim bi arkadaşım pko hastasıydı doktor baktı gonophane ile bi ilaç daha verdi ve arkadaşım ilacın 3. ayında hamile kaldı şimdi 7 aylık kızı var inşallah seninde uzamadan bebişin olur kucağına alır koklarsın canım:Saruboceq:

selam canım...inşallah ya bızi cok bekletmez canım benım okadar mutlu oluyorum kı böyle benım gıbı olup hamıle olanları duydukca umudum artıyor...cok guzel dua etmıssın agzına saglık arkadasım aminnnnn...:Saruboceq:

Herkeseee günaydınlarrr hayırlı cumalarrrr bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dularımız kabul ola boy boy bebişlermiz olaaa :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Nasılsınız kıslarr bugünn bakalım

aminnnnnnnn :Saruboceq:sanada günaydın canım sen nasılsın

umutla beklenilen günlerimiz

1.sırada............................... Sevda Nehri .........................20 Haziran
2.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
3.sırada............................... Aysefilizkol ..........................22 Haziran
4.Sırada................................Esramm82 ..........................23 Haziran
5.Sırada………………………...Everest……………………......23 Haziran
6.Sırada............................... Umutsuz .............................24 Haziran
7.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
8.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
9.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
10.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
11.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz

umutla beklenilen günlerimiz

1.sırada............................... Sevda Nehri .........................20 Haziran
2.sırada................................Gulayyusu f .........................20 Haziran
3.sırada............................... Sirine ..........................20 Haziran
4.Sırada................................Esramm82 ..........................23 Haziran
5.Sırada………………………...Everest……………………......23 Haziran
6.Sırada............................... Umutsuz .............................24 Haziran
7.Sırada.............................. .Susuzyaz......................... ...27 Haziran
8.Sırada.................................Latsibel ..............................28 Haziran
9.Sırada.................................Kedersiz ............................28 Haziran
10.Sırada...............................Meyra..... ........................ ...1 Temmuz
11.Sırada...............................ArnavutGüz eli......................7 Temmuz

Sevda nehrim ben listeden çıktım biliyorsun kırmızılar gedi, benim yerime sirine girdi
hadi hayırlısı inşallah gelmez kırmızıların bebiş gelir

Hayırdır bugün baya sakin burasıı güzel haberler alırız inşallah zemuszemus

Back
X