- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
- #7.581
bekleriz canim kulaklarimizin pasini sil arada bir:)
mini mini bir kusu da biliomusun:))))))))))
mini mini bir kusu da biliomusun:))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ya artik bu durgunlugu biri bozsun.
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
yarin arzu gelicek
:teytey:
durucum nasil oldun tatlim?
esim dioki pc basinda kuluckaya yattin kalk artik, yakinda laptop yumurtluycam:))))))))
ben ciktim kizlar. kendinize iyi bakin a.s.
sorma ya meyra kızım oturuyordu pc de annecim iki dk bişeye bakıp çıkıcam dedim yerleştim iyice şimdi gelir benimkisi gelene kadar biraz daha yazam:kedi: :kedi:
heeee :roflol: :roflol: valla ne güzel uydurmuş eşin laptop yumurtlıcan ölemi tuttum vallaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis
küçük kurbağa küçük kurbağa kuyruğun neredeeeeeeeeeeeeeeeeee :roflol: :roflol:
benim burcum aslan zatenama önündeki yavrusu değil ceylan sırnaşık şey sırnaşık şey önünde öyle duruyo yavru yememiş :1shok:
benimki de bu gidişle pc den hamile kalcan diyor yani pc nin yavrusuda ne olur laptop:roflol:
canim sesin fena degil yaaa. kücük kurba sarkisida iyiymis, repertuarin baya genis:))))))))))))
ay evet, özel üye olmusum. jinekoloji bölümünde acilan sürtünme yoluyla iliskiye girmisler, hamilemiyim diye sormuslar. bende eger ise yariosa 3 senedir bosuna ugrasiyorum hemen deniycem dedim. bir sürü rep almisim ordan:)
cahilce isler yapmislar, insanlara yazik, hayat cinsellik demektir diye yetisiyor yeni nesil halbuki ne kutsal degerlerimiz var, üzülüyorum
canım bende aslanım 7 ağustos 1979 ay çok memnun oldum aslan burçlarını anlatmama gerek yok heryerde farklılığını hissettirir.:lepi:
haklısınız nolacak bu gidişat çocuklarımız Allah a emanetözel üyeliğin hayırlı olsun şeker yakışır bacıma.yeni nesile gelince valla kimin eli kimin cebinde çok üzülüyorum bu gençlerin haline bak demedi deme bu tip olaylardan psikolojisi bozulmuş tramva geçiren bir gençlik geliyor yarınlarımızı ülkemizi emanet edicemiz gençlik ne yazık kimafoldumben
bak yaa sevindim valla aslan olmak ayrıcalıktırrr kaydirigubbakcemile5 kötükedihüso ben memnunum ama bazıları duyunca tedirgin oluyo hehehheheh kötükedihüso
merabalar kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim..yazacak bişeyim yok...tatile çıkıoruz cok bunldım artık..bilemiorum kızlar artık bebek yok kaafamda cok ciddiyim yokk..bitirdim kafamda artık yok düşünmicem.. HAYIRLIYSA BERİ DİİLSE GERİ.... hihoyyyt hihoyyyt
haaaah şöyle ya at kafandan bebeği bu yaşta ne bunalım böyle ya daha önünde uzun bir zaman var Allah hayırlısını versin gez toz gençsin daha tadını çıkar bu günlerinin ileride ararsın alkisalkisalkis alkisalkisalkis