D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #8.481
hakılısın gözümden kaçmış hemen açıklayım anacım . şimdi normal yumurta takin-bi için gittiğimde 20m di doktor çatlama iğnesi yapmadı 1 hafta sonra gel kendiliğinden çatlıcakmı dedi 1 hafta sonra gittim hayır çatlamamış 30mm olmuş çok büyümüş dedi. bende şimdi yapsak iğneyi dedim .yumurtalık çok büyümüş çok şans olacağını zannetmiyorum dedi yani sonuçta çok büyümeside işe yaramıyor arkadaşlar.
ha bu arada ben klomeni doktordan dolayı bu ay yüksek doz kullanmışım yani hatalı kullanmışım belki o nedenlede irileşmiş olabilr.
mehalim aşılama yapıldığında eğer yumurta büyükse aşılamayı iptal ediyorlar arnavutumunda dediği gibi inşallah kiste çevirmez.
geçmiş kandiliniz mubarek olsun. kızlar. Ben hastaydım sadece dua edebildim....... :::::::::((((((((((((((((((((((((
canım duaların kabul olsun amin
selam kızlaaaar nasılsınıız bugüüüün? bayağı kaynatmışsınıııız..
Mehalim canım keşke doktorun çatlatma iğnesini vursaymış.
ilaç desteği ile büyüyen yumuşlar kesinlikle kendiliğinden çatlamaaaz,yumurtalık rezervelerinide kullanıldığı için 30 mm gerçekten çok büyük.inşallaa kiste çevirmez..
bende meriyonel kullandım ama adetimin 13 günü bana yumurta çatlatıcı vuruldum 24 saat sonrada aşılama yapıldı..ben doktorun ne yapmaya çalıştı anlamadım gerçekten bir ayın boşa gitmez inşallah emeğinin karşılığını rabbim sana verir..çok zor bir süreç..
Layd Paçino canım durumunda dediği doğru sibelimide,vazelin kesinlikle bebek yapmak için ço sakıncalı kullanma derim.eğer kuruluk varsa 1litre hazır suya yada kaynatılmış soyumuş soya 2 çorba kaşığı karbonat at karıştır onuna temizlen.o ph dengesini koruyacaktır yani nemlendirecektir.merak etme düzene girer streslede alakalı bir durum.ama kesinlike sabun yada başka birşey kullanma en büyük düşmanıdır,sabun ve direkt duş..geçmiş olsuun..
ölürüm senin şu güzel bilgilerine maşallah bebişin çok şanslı olacak annesi herşeyi biliyor