Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hakılısın gözümden kaçmış hemen açıklayım anacım . şimdi normal yumurta takin-bi için gittiğimde 20m di doktor çatlama iğnesi yapmadı 1 hafta sonra gel kendiliğinden çatlıcakmı dedi 1 hafta sonra gittim hayır çatlamamış 30mm olmuş çok büyümüş dedi. bende şimdi yapsak iğneyi dedim .yumurtalık çok büyümüş çok şans olacağını zannetmiyorum dedi yani sonuçta çok büyümeside işe yaramıyor arkadaşlar.
ha bu arada ben klomeni doktordan dolayı bu ay yüksek doz kullanmışım yani hatalı kullanmışım belki o nedenlede irileşmiş olabilr.

mehalim aşılama yapıldığında eğer yumurta büyükse aşılamayı iptal ediyorlar arnavutumunda dediği gibi inşallah kiste çevirmez.

geçmiş kandiliniz mubarek olsun. kızlar. Ben hastaydım sadece dua edebildim....... ::::::::::(((((((((((((((((((((((((

canım duaların kabul olsun amin

selam kızlaaaar nasılsınıız bugüüüün? bayağı kaynatmışsınıııız..
Mehalim canım keşke doktorun çatlatma iğnesini vursaymış.
ilaç desteği ile büyüyen yumuşlar kesinlikle kendiliğinden çatlamaaaz,yumurtalık rezervelerinide kullanıldığı için 30 mm gerçekten çok büyük.inşallaa kiste çevirmez..
bende meriyonel kullandım ama adetimin 13 günü bana yumurta çatlatıcı vuruldum 24 saat sonrada aşılama yapıldı..ben doktorun ne yapmaya çalıştı anlamadım gerçekten bir ayın boşa gitmez inşallah emeğinin karşılığını rabbim sana verir..çok zor bir süreç..
Layd Paçino canım durumunda dediği doğru sibelimide,vazelin kesinlikle bebek yapmak için ço sakıncalı kullanma derim.eğer kuruluk varsa 1litre hazır suya yada kaynatılmış soyumuş soya 2 çorba kaşığı karbonat at karıştır onuna temizlen.o ph dengesini koruyacaktır yani nemlendirecektir.merak etme düzene girer streslede alakalı bir durum.ama kesinlike sabun yada başka birşey kullanma en büyük düşmanıdır,sabun ve direkt duş..geçmiş olsuun..

ölürüm senin şu güzel bilgilerine maşallah bebişin çok şanslı olacak annesi herşeyi biliyor :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Duruuuum nasılsııın canıııım..nasıl hisediyorsun kendinii.küçük durumuz nasııl,annesini üzmüyo dimiii:)))
allahım onun resimlerinide burda görmek dileğileeee...
antalya yanıyooo yanıyoooo çok sıcaak klimalar bile çalışmıyoo,herkez onlara yüklendiği içiin..sizin oralar nasıl..???

iyiyim aşkitom yemeğimiz yedik geldik artık herkes anlamaya başladı hamilemisin diye soruyorlar bebiş usluda galiba ben onu üzüyorum cumartesi doktor idrarınla gel dedi tam görmem için dedi bende sabahtan beri idrarı tuttum doktor nasılsın der demez çok fenayım çok sıkıştım dedim doktor tamam hemen bakalım diye panikledi bebeği o kadar çok sıkıştırmışsınki göremiyorum idararını boşalt dedi kaydirigubbakcemile3 bu seferde idrarın olmamasından dolayı net göremedi bulanık olarak ölçtü işte böyle canım

burda hava bulutlu hafta sonu çok sıcaktı iş ortamı iyi serin antalya çok sıcak off allah yardımcınız olsun

sibelim nasılsın, ben bu ayda hamile olamadım, polen devam ediyorum :(((((((((

iyiyim ayşecim sen nasılsın.üzülme canım ya bende yedim şimdi kırmızı kartı hemde 2 gün önce çok az bi leke gelmiş ama 2 güne yogun bi şekilde gelir.Napalım bu ayda kısmet deilmiş hayırlısı artık .benim polenim bitti bu ay ara vericem hiç bişey kullanmicam

canıım güle güle kavuşuuun
inşallaaah..sıkma canını gene gelicekmiş baaak.:1hug:

sağol canım benim.Sıkıldı burdaki sıcaktan. benimde bugun klimam bozuldu resmen dondurma gibi eridim ya hiç halim yok kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ölürüm senin şu güzel bilgilerine maşallah bebişin çok şanslı olacak annesi herşeyi biliyor :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

:1hug: :asigim:canııııım napim amaa araştıra araştıraa herşeyi öğrendiik,,keşke bilmeseydim keşkee ama işte başıma geldikçe ben herşeyi öğrenmeye baktım..
dilerim iyi sonuç alır ben onu üzmeden yazmaya çalıştım ama doktorun yaptığı çok yanlış.yumurtalığın hepisini toplatmış bide çatlatmamııış:oklava: amacı ne ben anlayamadııııım..ben olsam varyaa ortalığı yıkardım şimdide garibim gene uğraşıyo yumuşunu çatlatmayaa..
mehalim canım üzgünüm ama hiç uğraşma bu saatten sonra çatlayan yumuşun kalitesizdiir üzgünüüüüm amaa hayal kırıklığına uğrama diye söylüyoruuuum:1no2:

iyiyim aşkitom yemeğimiz yedik geldik artık herkes anlamaya başladı hamilemisin diye soruyorlar bebiş usluda galiba ben onu üzüyorum cumartesi doktor idrarınla gel dedi tam görmem için dedi bende sabahtan beri idrarı tuttum doktor nasılsın der demez çok fenayım çok sıkıştım dedim doktor tamam hemen bakalım diye panikledi bebeği o kadar çok sıkıştırmışsınki göremiyorum idararını boşalt dedi kaydirigubbakcemile3 bu seferde idrarın olmamasından dolayı net göremedi bulanık olarak ölçtü işte böyle canım

burda hava bulutlu hafta sonu çok sıcaktı iş ortamı iyi serin antalya çok sıcak off allah yardımcınız olsun

affiyetler olsuuun yarasın kuzuumaaaa:emir_bebek::asigim:..
yaa kimseye söylemedinmiii hamile olduğunuuuudelikafadulden.
ay kıyamaaaam minoşumaa:asigim::nazar:..yüzmüştür o şimdii içerdeezemuszemus
evet ya sormaa bayılıcaz duruuum siz yine şanslısınııız buraya nazaran-tatlicadiarzu-

sağol canım benim.Sıkıldı burdaki sıcaktan. benimde bugun klimam bozuldu resmen dondurma gibi eridim ya hiç halim yok kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

evet napsın daha küçük hem gezmek ister sen olmayınca daa sıkılır dediğin gibiiii..
eyvaah bugünü mü buldu bozulucaaak :umursamaz:gerçekten bugün çok sıcak bende açtım klimayı gelen müşteri çıkmak istemiyookaydirigubbakcemile3delikafadulden sana kolay gelsiiin çok zor biliyoruum az kaldıı genede bol su tüket seen..

:1hug: :asigim:canııııım napim amaa araştıra araştıraa herşeyi öğrendiik,,keşke bilmeseydim keşkee ama işte başıma geldikçe ben herşeyi öğrenmeye baktım..
dilerim iyi sonuç alır ben onu üzmeden yazmaya çalıştım ama doktorun yaptığı çok yanlış.yumurtalığın hepisini toplatmış bide çatlatmamııış:oklava: amacı ne ben anlayamadııııım..ben olsam varyaa ortalığı yıkardım şimdide garibim gene uğraşıyo yumuşunu çatlatmayaa..
mehalim canım üzgünüm ama hiç uğraşma bu saatten sonra çatlayan yumuşun kalitesizdiir üzgünüüüüm amaa hayal kırıklığına uğrama diye söylüyoruuuum:1no2:

30 cm lik olana kadar bekletmesi saçma doktorun ihmali yumurta çatlarsa en azından kist oluşmaz bebek için geç ama yumurtanın çatlaması için içmeye devam et derim yinede sen bilirsin canım

affiyetler olsuuun yarasın kuzuumaaaa:emir_bebek::asigim:..
yaa kimseye söylemedinmiii hamile olduğunuuuudelikafadulden.
ay kıyamaaaam minoşumaa:asigim::nazar:..yüzmüştür o şimdii içerdeezemuszemus
evet ya sormaa bayılıcaz duruuum siz yine şanslısınııız buraya nazaran-tatlicadiarzu-

kimseye söylemiyorum müdürüm biliyo
hafta sonu sıcaktan bunaldım bide antalyada olsam abbaaaauuwww canım yaaa allah yardımcınız olsun ben 2005 yılında haziran başında eşimle gelmiştim anam yüzüm kızamık çıkarmış gibiydi kaydirigubbakcemile3 ne sıcaktı öyle hele şimdi temmuz ayındayız offff aman yarabbi

kimseye söylemiyorum müdürüm biliyo
hafta sonu sıcaktan bunaldım bide antalyada olsam abbaaaauuwww canım yaaa allah yardımcınız olsun ben 2005 yılında haziran başında eşimle gelmiştim anam yüzüm kızamık çıkarmış gibiydi kaydirigubbakcemile3 ne sıcaktı öyle hele şimdi temmuz ayındayız offff aman yarabbi

süpriz yapıcaksııııın haaa herkezeee.ay herkez şaşırıııır ne güzel.ama söylememen daha iyi bir açıdan nazar değmesin sanaa,amaa bazen dikkatli ol bazen bana bile şakadan karnıma bir vuruyolaar neye uğradığımı şaşırıyorum benim gibi pimpirikli birine bu yapılırmı sonra allah korusuun TOPİK AÇARIM BEN MAZALLAH YUMURUK YİĞİPTE HAMİLE KALAMAMAK GİBİİİkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3..
evet canııııım inan sokaklarda zift kokusu var ASVALT ERİYOOOOO-tatlicadiarzu- TERLİKLRİ YAPIŞIYO İNSANLARIN YOLA...:bbo:.. DENİZE GİTSEK DENİZDE ISINDII HİİÇ BİR FAYDASI OLMUYOO..-tatlicadiarzu-

arnavut güzeli teyzesi bizim doktor henüz çatlak kremi vermedi benim memişler bir kaşınıyo bir kaşınıyoki sorma bende kakao yağı aldım sürdüm bu seferde çukulata gibim kokuyom kaydirigubbakcemile3 eczacı soruyo abla bronzlaşmak içinmi alıyosun diye bende hayır kaşınıyorum hamilelik sebebiyle dedim gülmeye başladı bende şaşkın cahil bronzlaşmak içinmi alıyolar didim evet didi :kedi:

selam kızlaaaar nasılsınıız bugüüüün? bayağı kaynatmışsınıııız..
Mehalim canım keşke doktorun çatlatma iğnesini vursaymış.
ilaç desteği ile büyüyen yumuşlar kesinlikle kendiliğinden çatlamaaaz,yumurtalık rezervelerinide kullanıldığı için 30 mm gerçekten çok büyük.inşallaa kiste çevirmez..
bende meriyonel kullandım ama adetimin 13 günü bana yumurta çatlatıcı vuruldum 24 saat sonrada aşılama yapıldı..ben doktorun ne yapmaya çalıştı anlamadım gerçekten bir ayın boşa gitmez inşallah emeğinin karşılığını rabbim sana verir..çok zor bir süreç..
Layd Paçino canım durumunda dediği doğru sibelimide,vazelin kesinlikle bebek yapmak için ço sakıncalı kullanma derim.eğer kuruluk varsa 1litre hazır suya yada kaynatılmış soyumuş soya 2 çorba kaşığı karbonat at karıştır onuna temizlen.o ph dengesini koruyacaktır yani nemlendirecektir.merak etme düzene girer streslede alakalı bir durum.ama kesinlike sabun yada başka birşey kullanma en büyük düşmanıdır,sabun ve direkt duş..geçmiş olsuun..

hoşgeldin arnavutummm valla bizler iyiyizzz :lepi:
herkesin derdine bir çözümün var helal olsun sanaaa valla a.s. alkisalkisalkis

süpriz yapıcaksııııın haaa herkezeee.ay herkez şaşırıııır ne güzel.ama söylememen daha iyi bir açıdan nazar değmesin sanaa,amaa bazen dikkatli ol bazen bana bile şakadan karnıma bir vuruyolaar neye uğradığımı şaşırıyorum benim gibi pimpirikli birine bu yapılırmı sonra allah korusuun TOPİK AÇARIM BEN MAZALLAH YUMURUK YİĞİPTE HAMİLE KALAMAMAK GİBİİİkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3..
evet canııııım inan sokaklarda zift kokusu var ASVALT ERİYOOOOO-tatlicadiarzu- TERLİKLRİ YAPIŞIYO İNSANLARIN YOLA...:bbo:.. DENİZE GİTSEK DENİZDE ISINDII HİİÇ BİR FAYDASI OLMUYOO..-tatlicadiarzu-

zaten anlamaya başlıyolar bide direk karnına bakıyolar insan tuhaf oluyo tabiii mesela bugün bizim bölümden bir bayan izindeydi bugün geldi yaw sen hamilemisin dedi bende ne diyim bilmemmmm didim çok ısrar ettti bende olabilir belki didim aman bir sevinmek kaç aylık cinsiyeti ne niye sakladın başladı sormaya bende sende saklamıştın ilk 3 ay riskli bir ay didim haklısın didi sustu ha bide her sabah binaya giriş eziyetim var saklıyorum ya herkesten hani alışveriş merkezlerinde geçtiğimiz öten şeyler varya ordan geçmiyorum ee geçmeyince insanlar çakıyo tabiii ama servisten inince herkes içeri hücum ediyooo bense herkes gitsin diye dışarda kıvranıyorum kaydirigubbakcemile3

allah allah niye karnına vuruyolarki delikafadulden benim burda 2 kız arkadaşım var onlar karnımı seviyolar kaydirigubbakcemile3

aman sıcaklarda dolaşma canım yasakkelime

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldin arnavutummm valla bizler iyiyizzz :lepi:
herkesin derdine bir çözümün var helal olsun sanaaa valla a.s. alkisalkisalkis

sende hoşgeldiiiiin cancazııııımkaydirigubbakcemile5..
elimizden ne geliyosaa ne biliyosaak paylaşalım lütfeeen..ben ne yazıkki çok erken tecrübe edindiğimden dolayı herkezi uyarmaya çalışıyoruuum..elimden geldiğinceee..:1hug:

zaten anlamaya başlıyolar bide direk karnına bakıyolar insan tuhaf oluyo tabiii mesela bugün bizim bölümden bir bayan izindeydi bugün geldi yaw sen hamilemisin dedi bende ne diyim bilmemmmm didim çok ısrar ettti bende olabilir belki didim aman bir sevinmek kaç aylık cinsiyeti ne niye sakladın başladı sormaya bende sende saklamıştın ilk 3 ay riskli bir ay didim haklısın didi sustu ha bide her sabah binaya giriş eziyetim var saklıyorum ya herkesten hani alışveriş merkezlerinde geçtiğimiz öten şeyler varya ordan geçmiyorum ee geçmeyince insanlar çakıyo tabiii ama servisten inince herkes içeri hücum ediyooo bense herkes gitsin diye dışarda kıvranıyorum kaydirigubbakcemile3

allah allah niye karnına vuruyolarki delikafadulden benim burda 2 kız arkadaşım var onlar karnımı seviyolar kaydirigubbakcemile3

aman sıcaklarda dolaşma canım yasakkelime

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaa bizim polen tanesini pamuklara sarmalı annesiiiiii..ama iyi fikir edinmişsin o cihazdan geçmeyerek..allah korusun çok yüksek radyasyonu var..ama dediğin gibi yakında anlaşılır iyice göbeşde belli ediyo kendisiini..
çok şüküür atlatın çoğu gitti azı kaldı en önemlisi bu ilk haftalardı şimdiii allah keriiiiiiim..hayırlı kolay doğumlar nasib etsin rabbim sana:Saruboceq:..
sevsinler benim küçük durumuu biz sevemiyoruuz bari başkaları sevsiin napalııım:umursamaz: bizde resimlerleee avuturuuz kendimizii yeterki siz sağlıklı olun..

benim arkadaşlarım tuhaftııır,sevdikleriniii öyle belli ederleeer erkek fatmalaar..kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-geçen görümcem yanlışlıklaaa yumurk yaptı lini bende geçerken çarptııııım onaakaydirigubbakcemile3 sonra dedimkii ABAOOO ANNECİM BAK HALAN DAHA ŞİMDİDEN SENİ DÖVMEYE KALKIYOOO GÖRDÜNMÜÜÜ.DEDİM HERKEZ YIKILDI GÜLMEKTEEN tabi taklit te vaar..öyle işte biz güreşken bir aileyiiiz:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaa bizim polen tanesini pamuklara sarmalı annesiiiiii..ama iyi fikir edinmişsin o cihazdan geçmeyerek..allah korusun çok yüksek radyasyonu var..ama dediğin gibi yakında anlaşılır iyice göbeşde belli ediyo kendisiini..
çok şüküür atlatın çoğu gitti azı kaldı en önemlisi bu ilk haftalardı şimdiii allah keriiiiiiim..hayırlı kolay doğumlar nasib etsin rabbim sana:Saruboceq:..
sevsinler benim küçük durumuu biz sevemiyoruuz bari başkaları sevsiin napalııım:umursamaz: bizde resimlerleee avuturuuz kendimizii yeterki siz sağlıklı olun..

benim arkadaşlarım tuhaftııır,sevdikleriniii öyle belli ederleeer erkek fatmalaar..kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-geçen görümcem yanlışlıklaaa yumurk yaptı lini bende geçerken çarptııııım onaakaydirigubbakcemile3 sonra dedimkii ABAOOO ANNECİM BAK HALAN DAHA ŞİMDİDEN SENİ DÖVMEYE KALKIYOOO GÖRDÜNMÜÜÜ.DEDİM HERKEZ YIKILDI GÜLMEKTEEN tabi taklit te vaar..öyle işte biz güreşken bir aileyiiiz:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

güreşken aile heeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

herkeze merhaba tam 2 saattir geçmişi okuyorum bende hamile kalmak istiyorum benide topiğinize eklermisiniz

güya o cihazın radasyonu yokmuş bide yazı koymuşlar oraya güvenlikler sorun çıkarmıyor bi çıkarsınlar bende sağlık bakanlığından imzalı noter tasdikli belgeyi gösterin dicem ama sağolsunlar sorun yok bide bantı hemen açıyolar kendimi kral gibi hissediyom kaydirigubbakcemile3 :roflol: genelde burdaki başkanlara ve yardımcılara açıyolar o bantı o yüzden yani kendimi kral gibi hissediyom :lepi:
senin polen bebişini neden sevmiycekmişin bu bebiş hepinizin (yalnız kocamın yanında kucağa almak var ama öpmek yok kızarmış benim takıntım yok) gelirsin istanbula kalırsın eşinle bizde belki seneye bebişlen antalyaya tatile geliriz bellimi olur abbauuuwwww doğurdumda gezmeyi düşünüyom tatile gidemedim ya

senin nazlı bebiş bi gelsin halası yer bitirir onu sana bilem vermez

herkeze merhaba tam 2 saattir geçmişi okuyorum bende hamile kalmak istiyorum benide topiğinize eklermisiniz

canım hoşgeldin geçmişi okuduğuna sevindim tekrar hoşgeldin a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

hoş buldum durualya

kızlar size haksızlık etmek istemem benim 9 yaşında bir oğlum var hani demeyin zaten çocuğu var diye ben hiç korunmadım şimdiye kadar ama hamile kalamıyorum aslında oğlumdan sonra 2 kere kaldım fakat düşükle sonuçlandı en son geçen yaz bu zamanlar hamileydim malesef düşükle sonuçlandı bende pek bi sorun yok her türlü tetkik yapıldı herşey normal görünüyo ama olmuyo bi destek gerekiyo bende bu ay adet olunca alternatif bişeyler kullanmayı düşünüyodumki bu topiği gördüm aslında bal çörek otu tarçın kullancaktım polende kullanabilirim bide klomen kullancam bakalım nolcak günüm bu ayın 21 i yani yarın olmam gerekiyo banada destek olursanız çok sevinirim bildiğim şeyleride sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım

Hoşgeldin canım umarım sende hamileler listesinde yerini alırsın en kısa zamanda a.s. senin durumun nedir sorun nedir nezamandan beri düşünüyosunuz

hoş buldum durualya

kızlar size haksızlık etmek istemem benim 9 yaşında bir oğlum var hani demeyin zaten çocuğu var diye ben hiç korunmadım şimdiye kadar ama hamile kalamıyorum aslında oğlumdan sonra 2 kere kaldım fakat düşükle sonuçlandı en son geçen yaz bu zamanlar hamileydim malesef düşükle sonuçlandı bende pek bi sorun yok her türlü tetkik yapıldı herşey normal görünüyo ama olmuyo bi destek gerekiyo bende bu ay adet olunca alternatif bişeyler kullanmayı düşünüyodumki bu topiği gördüm aslında bal çörek otu tarçın kullancaktım polende kullanabilirim bide klomen kullancam bakalım nolcak günüm bu ayın 21 i yani yarın olmam gerekiyo banada destek olursanız çok sevinirim bildiğim şeyleride sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım

Öyle düşünme canım haksızlık yapmıyorsun tabiki burada 2. bebeği isteyen arkadaşlarımızda var yalnız değilsin yani.Bencede biran önce başla kürleri kullanmaya yararını görürsün inş. sağlıklı şekilde hamile kalırsın umarım :Saruboceq:

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar: :nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

listemizi kopyaladım :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: hepinizin adını buraya yazacaz inşallah :teytey: :teytey: :nazar: :nazar: :nazar:

Back
X