Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlaaar..
nasılsınıııız bugüün..
bakıyorum çok neşelisiniiz maşallaaah:))hep böyle oluuun inş.
ben bugün adet oldum 3 gün gecikmeden sonraa:((( güya evlilik yıldönümüzde eşime bebeğimizi müjdeliycektiiim...neyse vrdır bundada bir hayııır.. yarnı doktora gidip tüp bebek için randevü alıcaz.

yeni gelen arkadaşlar olmuş..HOŞGELMıŞSıNıZ HEPıNııZ..NE GÜZEL KAYNAŞMIŞSINIIIZ:))

kızlar hepinize merhaba nasılsınız canlarım benim

yaa kızlar bişe sorucam ben bu kürleri düzenli yapmıyorum mesela poleni sabah aç alıyorum bazen bazen yemekten sonra bazende akşam kullanıyorum böğürtlen kökünüde öyle düzenli kullanmıyorum yani acaba bi düzene sokmam gerekirmi düzensiz kullansam olmazmı

:roflol: :roflol: :roflol: sorma bazen halı saha maçı oynayınca başından savıyoo :roflol: :roflol: naniknanik naniknanik

ay aklima ne geldi. bi karikatür görmüstüm taaa magarada yasanan zamanlardan
bi kadin kaciyo adam kovaliyo kadin kaciyo adam kovaliyo
evleniyolar
sonra ilk gece adam kacio kadin kovaliyodu
:roflol: bulsaydim ekliycektim ama bulamadim pc de :)))

kızlar yataktan kalkarken nasıl kalktıysam sağ kürek kemiğim tutuldu ayy çok ağrıyo sıcak duş alsam geçermi acep üff tamda çalışmalar başlamışken başıma gelene bakın :jeyyar:

sağol canım inan yazı yazarken bile sızlıyo nasıl kalkış yaptıysam öyle

ay aklima ne geldi. bi karikatür görmüstüm taaa magarada yasanan zamanlardan
bi kadin kaciyo adam kovaliyo kadin kaciyo adam kovaliyo
evleniyolar
sonra ilk gece adam kacio kadin kovaliyodu
:roflol: bulsaydim ekliycektim ama bulamadim pc de :)))

heheheh bizim gibi desene :roflol: :roflol:

kızlar yataktan kalkarken nasıl kalktıysam sağ kürek kemiğim tutuldu ayy çok ağrıyo sıcak duş alsam geçermi acep üff tamda çalışmalar başlamışken başıma gelene bakın :jeyyar:

ya canım duş iyi gelir viks te sürebilirsin rahatlatır geçmiş olsun

geçmiş olsuuuun :teselli:..
duş yap bencede kaslarını gevşetiiiir..

ARNAVUT GUSELI CANIM SORMUSSUN KACINCI GUNUNDESIN DIYE YAZDIM AMA CEVAP YAZMADIN:gitme:

TEKRAR YAZAYIM ADETIMN 5 GUNU BASADIM 4 GUN YAPTIM SONRA NE AKINTI LDU NE BISI SADECE SOL KASIKTA AGRI OLDU
IKI GUNDRDE YUMURTLAMA GUNU OLDUGU ICIN YAPMIYORUM
ILISKI SORASIDA YAPMIYORUM ???

hoşbulduuuuum canıııım:1hug:
nasılsııın?hazırlık yapıyormusuun? toplaşıyormusunuuuz yavaş yavaaş??sen şimdi nasıl heycanlısındıııııırzemuszemus

canim ceyizlikleri topladim biraz. kitaplari bir arkadasim alicak. kütüphane gidince bir odayi topladiklarimla doldurucam da onu bekliyorum. zaten cogu seyi birakacagim icin cok bi telasim yok. ama heyecan olmaz miiiii. ölüyorum delikafadulden

merhabalar ben de listedeydim sizlere haber vereyim dedim kırmızı kartı bu ayda gördümmmm

adaçayıyağının kokusunu ağzında hissetmek tüplerin açık olduğunu gösterirmiş....vajinal akıntıyı yumurtlama günlerindeki akıntı ile karıştırmıyosun dimi eğer herzaman akıntın varsa bence doktora gitmelisin

evet canım ikiside farklı oluyodu zaten o zamnlar ben doktora gitmiştim iltahab vardı tamamen geçti 7 aydır yok yani hamdolsun:)yumurtlama akıntısında her ay oluyo aynı günde hende uzayan cinsten:D..hani diyolar ya bazı arkadaşlar biz uyguladık çok akıntımız oldu.bende hiç öyle bi şeyler olmadı sadece rahatlama oldu dedikleri gibi,bide dediğim gibi ağzımda devamlı hissettim kokuyu.

merhaba arnavut guzelı ben sana bırsey sormak ıstıyom adet bıtımınde acı elma yagını duzenlı kullandım sankı erken yumurtlama oldu bende oyle hıssettım 5 gunden sonra ayıptır soylemesı beraberlıkten sonra ertesı gun benden akıntımın ıcınde damar gıbı kan vardı hıc boyle olmamıstı bende ve benım adet bıtelı 12 gun artık sankı yumurtlama olmuyor gıbı hıssedıyom benı aydınlatırmısın 28 gunde bır adet oluyom bu sefer 9 gunde yumurlamısım gıbı geldı

selam arkadaşlar
size bi sorum olacak
benim adetime 10 gün var ama sağ yumurtalığımdada bir ağrı var sanki adet olacakmışım gibi
acaba iltihap falanmı varki
doktora gidecem hep erteliyorum

selam arkadaşlar
size bi sorum olacak
benim adetime 10 gün var ama sağ yumurtalığımdada bir ağrı var sanki adet olacakmışım gibi
acaba iltihap falanmı varki
doktora gidecem hep erteliyorum
seker o agrı bendede oluyo cogu zaman adet olacagım zaman bende dr gıtmedım ama hep usutmekten oluyo dıyolar cok agrıyosa ıhmal etme derım

Back
X