Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mehalim canım ben benim adama öfkemden yazdım zorla konuşturuyor beni ama aaa valla bir gözüm mezara bakıncamı ana olcam adamın işi hiç bitmiyor ya bende çocuk istiyorum nedir benim çilem ama dimi yaa gün yüzü görmedenmi bitecek ahir ömrüm aaaaa

çok tatlısın yaaa:)))
vallaha ahklısın anacım ne desen arkandayım . hatta bende gelim kolundan tutup götürelim olmadı kafasına davaynan vuralım bayıltıp tıp alemine teslim edelim :roflol:

vallaha ahklısın anacım ne desen arkandayım . hatta bende gelim kolundan tutup götürelim olmadı kafasına davaynan vuralım bayıltıp tıp alemine teslim edelim :roflol:

davaynan miii :roflol: :roflol: :roflol:
teflon olsun bende varrrr :roflol:

hayatım yine beni konuşturcan şimdi ben nası yapim yafff kaydirigubbakcemile3

kız dene diyoruuuuuum ...anaam biliyorum diyeceğini suuuuuuuuuskaydirigubbakcemile3..
sen bak bir yap neler olucaaak uyku sersemiii.
abu yarın kızlar çok gülecek benii..benidee kendinizee benzettiniiiz..yıktınız kariyerimiii abooooooooow gara başıma gelenleeerlaelaelaelaelae-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

kız bacım bayıltınca nasıl alcaz örneği hipnoz yoluyla falanmı hani baygın insan işlevsiz olur o açıdan kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: senin de fikrin güzelmis
ya evet çok güzel fikir tek kale maç kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen konusma yoksa biz bu gece yanak agrisindan gitcez. Allahim sen bilirsin
peki sustum kaydirigubbakcemile3

kız dene diyoruuuuuum ...anaam biliyorum diyeceğini suuuuuuuuuskaydirigubbakcemile3..
sen bak bir yap neler olucaaak uyku sersemiii.
abu yarın kızlar çok gülecek benii..benidee kendinizee benzettiniiiz..yıktınız kariyerimiii abooooooooow gara başıma gelenleeerlaelaelaelaelae-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
kız bacım neye benziyorum ordan vışşş çokmu edepsizim ne kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen konusma yoksa biz bu gece yanak agrisindan gitcez. Allahim sen bilirsin

:roflol: :roflol: :roflol: senin de fikrin güzelmis

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yanakmıııı onlaaar baldır kaslarımdan dahaaa da kaslaştıı .masaj yaptırıyorum eşimeeee:mymeka:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yanakmıııı onlaaar baldır kaslarımdan dahaaa da kaslaştıı .masaj yaptırıyorum eşimeeee:mymeka:

vay anam site sahibi yetmedi eniştelerde görecek cidden ben stop yapim yoksa adım kötü kadına çıkacak kaydirigubbakcemile3

kız bacım neye benziyorum ordan vışşş çokmu edepsizim ne kaydirigubbakcemile3

değilsiin değilsindeeee tam bu saatteee bizii coşturmaa barii..bizde saldırmayalım kocişlereekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ..

ben bittim valla. pilim bitti. bu gece hizmet disi kaldim sayenizde :roflol:

vay anam site sahibi yetmedi eniştelerde görecek cidden ben stop yapim yoksa adım kötü kadına çıkacak kaydirigubbakcemile3

yok kıııız okumaz o garibiiiiiim.ama merak ta ediyo ben gülme krizine girinceee noldu gene ne diyolar diyo yaniiiii...bende söylemeeeeeem diyorum ..:olmaz:..
yaaa ne güzel konuşuyoduuk ne stopuuu:icecream:

Canım hoşgeldiiiiinvereliniortak..
canım 28 günde oluyosan sen adetin 15. gününden sonra yumurtalığın çatlar.ama dediğin gibi erkendende çatlamış olabilir.yada sen ilthab döktün o yüzden kanlı damarlı geldii..(ilişkide söktürdün bencea.s)başka bir açıklaması yok..ayrıca yumurtalığın çatlamadan önceki 5 gün beraber olun hergün.(bi gece bir sabah)çünkü bazen ya sabah yada gece çatlayabiliyomuş,onu yakalaman gerekicek o yüzden diyorum.ondan sonraki günler zaten nadir yakalarmış..sen rahmini herzaman spermle dolu tutman gerekki çatlar çatlamaz yakalasın diyee..didğer günlerde gün aşırı devam edersin..SAĞLICAKLA KAL.:1hug:[
arnavut guzelı cok sagol verdıgın bılgıler ıcın yanlız ya benım aldıgım yer bıtkıyı adam5 gun boyunca elma yagını senın dedıgın gıbı gun asırı konuluyor toplam zaten 10 gun edıyor 2 gunde beraber olmuyacan dedı esınle yumurtlama gunlerı etkılenmez dedı boylelıkle ıcın temızlencek dedı vede adet zamanına kadar yumurtlama oluyormus dedı cok sasırdım vede bunları ogrenırkende ınan cok utanıyordumdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kız fenamı belki gaza gelip birşeyler olur allah allah allahh allahhhh cenk zamanı kaydirigubbakcemile3

anam adetli adetlii yok kalsıın benimkideee saldırmak için yer arıyo boşveeer kalsııııııııııın..-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:mymeka:

yok kıııız okumaz o garibiiiiiim.ama merak ta ediyo ben gülme krizine girinceee noldu gene ne diyolar diyo yaniiiii...bende söylemeeeeeem diyorum ..:olmaz:..
yaaa ne güzel konuşuyoduuk ne stopuuu:icecream:

hayatım senin elindeki dondurmamı kız gece gece bulamayız canımız çekicek gizli ye bariii :bbo:

kız bacım bayıltınca nasıl alcaz örneği hipnoz yoluyla falanmı hani baygın insan işlevsiz olur o açıdan kaydirigubbakcemile3
3

vallaha bacum onuda sen düşün gayrii.kaydirigubbakcemile3 becerine kalmış tamamenÇok üzgünüm çoook . o konuda yardım edemicem :))))

Back
X