Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese selam arkadaşlar ben bugün iğne olmaya başladım yumurta büyüdükten
sonra çatlatma iğnesi yapılcak bakalım sonra sonuç ne olacak tabi bu arada polen arı sütü bal karışımına eşimde bende devam ediyoruz sabahları keçiboynuzu pekmezi ve bal tarçın karışımı yiyorum eşim keçiboynuzunu çerez gibi aklına estikçe yiyor birde arkadaşlar bu polen karışımını biz mısır çarşısında aktara hazırlatıyoruz aktar içine kırmızı ginseng de koymuştu en son aldığımızda erkeklere faydası varmış bilginiz olsun
inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile haberlerimizi tez zamanda veririz

herkese selamlar nasılsınız kızlar
gece döktürmüşler vallaaa öldüm gülmekten :roflol: iyiki ben yoktum bende sapıtırdım onların arasında

everestim hoşgeldin seni yordular galiba canım olsun senin ikinci bebişinde kızın gibi olur inş. bende gece uyuyan sakin bir bebk istiyom siparişi verdim bakalım :roflol:

kedersizim canım neden bu ay daha da düştü acaba :1no2: ne kullandı veya sıcaktamı çalışıyo ümitsizliği kapılma canım.Benim eşimde araba almadık daha aşılama yapmayalım diyo bu erkek milleti varya bizim gibi hiçç düşünüyo .Sanki yaptıkta hemen oldu bebek.Hem arabayı mı emzircem ben yaa :roflol:

merhaba kızlaaarr benide aranıza alırmısınız???
ne güzel bi ortam burası yaa bayıldım gır gır şamata delikafadulden
arnavut güzelinin tarifini bende yapıcam şimdi aktara gidiyorum elma yağı almaya inşallah bulurum

arnavut güzelinin tarifini bende yapıcam şimdi aktara gidiyorum elma yağı almaya inşallah bulurum

aldık bile melikecim... hoşgeldin... :icecream:

herkese selamlar nasılsınız kızlar
gece döktürmüşler vallaaa öldüm gülmekten :roflol: iyiki ben yoktum bende sapıtırdım onların arasında

everestim hoşgeldin seni yordular galiba canım olsun senin ikinci bebişinde kızın gibi olur inş. bende gece uyuyan sakin bir bebk istiyom siparişi verdim bakalım :roflol:

kedersizim canım neden bu ay daha da düştü acaba :1no2: ne kullandı veya sıcaktamı çalışıyo ümitsizliği kapılma canım.Benim eşimde araba almadık daha aşılama yapmayalım diyo bu erkek milleti varya bizim gibi hiçç düşünüyo .Sanki yaptıkta hemen oldu bebek.Hem arabayı mı emzircem ben yaa :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

herkese selam arkadaşlar ben bugün iğne olmaya başladım yumurta büyüdükten
sonra çatlatma iğnesi yapılcak bakalım sonra sonuç ne olacak tabi bu arada polen arı sütü bal karışımına eşimde bende devam ediyoruz sabahları keçiboynuzu pekmezi ve bal tarçın karışımı yiyorum eşim keçiboynuzunu çerez gibi aklına estikçe yiyor birde arkadaşlar bu polen karışımını biz mısır çarşısında aktara hazırlatıyoruz aktar içine kırmızı ginseng de koymuştu en son aldığımızda erkeklere faydası varmış bilginiz olsun
inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile haberlerimizi tez zamanda veririz

haydi bakalım hayırlısı olsun ipekcim... inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun.. evet kırmızı ginseng erkeklere faydalıymış.. hatırlattığın için sağol ya :1hug:

hoş geldin canım gel buyur sende aramıza:))))))))))

hemen başla kürlere..öpüldün

sibelcim aslında şimdiye kadar çoktan hatırlatmam lazımdı biz bi kutuyu bitirdik
benim yeni aklıma geldi güzel dileklerin içinde teşekkür ederim inşallah hepimiz kavuşalım

huuu slm kızlar dokturmussunuz yıne hava cok sıcaka ama yumurtlama gunlerım 240 km yaptık valla bu arada melıkecıgım aramıza hos geldın kocıs dıyo sabah ıse gıderken tavugum benım hadı ıyı yumurtlamar

huuu slm kızlar dokturmussunuz yıne hava cok sıcaka ama yumurtlama gunlerım 240 km yaptık valla bu arada melıkecıgım aramıza hos geldın kocıs dıyo sabah ıse gıderken tavugum benım hadı ıyı yumurtlamar

tavuğum benimmm:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sormayın yaaaa tavuk bıle oldum hatta dıyom kı hamıs olursam bebegın adını malum ya horoz gagalar tavuk yumurtlar cıvcıv cıkar bebısın adını cıccıvmı koysam acebbbŞeniz

herkese selamlar nasılsınız kızlar:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ben iyiyim sibelcim.. çalışmaları soracak olursan sıcaklardan bişey yapamıyoz... sanırsam ramazandan sonra 240 km hızla başlarız..:roflol:

aynen gülüm ya sıcaklar berbat.çalışmalara kısa süre ara verdik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tavukum ha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

of ne güldüm

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aynen gülüm ya sıcaklar berbat.çalışmalara kısa süre ara verdik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tavukum ha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

of ne güldüm

gul cnm senın yumurtlama zamınıda ben sana gulerım tavuk adasımmm

okudum esrammm. Allah ım duaları geri çevirmez biliyorum.. Bende evli olduğum eşim için 4444 salatı tefriciye okudum, çünkü çok sorunluydu bizim ilişkimiz, eşim psikikojik sorunları vardı, ayrıldığı eşi çoçuğu hiç rahat bırakmadılar, biz hep huzursuzduk,, Allahıma binlerce kez şükür dualarımı kabul etti, bende bebeğimiz için dua etmediği ve yine 4444 adet salatı tefriciye yi okumayı düşünüyordum, yarın kandil başlamaya niyetlenmiştim senin mesajını gördüm.. Çok mutlu oldum..

öpüyorum seni canım, allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlarından versin. Anneye babaya devlete hayırlı evlat kurban olduğum rabbim...

Back
X