Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cemrem merhaba canım nnasılsın nasıl gidiyor...

yegenimz nasıl yaramazlık yapıyomu?

sibel canım nasılsın bende geldim meyra kaçmış tabiii dünkü konuşmalardan sonra bir süre kaybolacaklar kazen görmesin diye:1ninca:

sibel canım nasılsın bende geldim meyra kaçmış tabiii dünkü konuşmalardan sonra bir süre kaybolacaklar kazen görmesin diye:1ninca:

iyiyim canım sen nasılsın?
evet ya dün valla topiği yerinden oynatmışlar

Valla kızlar ben gelirim anca kazen beni çevrimdışı bırakır eyvallah derim şeriatin kestiği parmak acımazkaydirigubbakcemile3
Bu arada hepinize selamlarrrr buyrunnnnnnnnn

canım sanada günaydın.. ya lütfen kendini böyle bırakma sıkılma lütfen .. tahlil sonuçları nasıl çıktıki.. keçi boynuz kürü denesenize.. veya aktarlarda çekilmişi varmış balla karıştırılıyormuş..miasfirleride yolcu etmişsin hadi hayırlısı..
...

esramm canım arkadaşım gelde sıkma canını 15 milyondan 7'5 milyona düşmüş gelde üzülme :gitme:canım dolapta keçi boynuzu pekmezi duruyor ama içmiyor zorlada içirememki :mymeka:
canım bende diyorum kaç gündür yok diye herhalde yazlığa gitti dedim..misafirin varmış aslında misafir berekettir ama sıcaklarda olmuyo tabiii
canım eşin keçiboynuzu içse iyi olacak ama sanıyorum içmiyor ne diyim hayırlısı

yok biz daha gitmedik canım şuanda kiracılar var pazar günü çıkıyorlar onlar çıktıkları gibi biz gidiyoruz
evet canım maalesef içmiyor ama en azından aklı başına geldi gibi ürologa gidecekmiş böyle olmaz diyo hayırlısı artık :gitme:

kızlar ben geldim gene gitmişsiniz kızlar benmi zamanı iyi ayarlıyamıyorum ne

Valla kızlar ben gelirim anca kazen beni çevrimdışı bırakır eyvallah derim şeriatin kestiği parmak acımazkaydirigubbakcemile3

sanada selam dopiğin yeni neşesiopuyorumnanaktan

duru sanırım bu gece kafa dengin yok burada :1rolleyes:

Durum hoşgeldi yavrum.................nasılsın neler yaptın nasıl geçti günün

opuyorumnanaktan canım ya hiç selamım alınmıcak sandım biran için gidiyodum sağolll cicimmmm opuyorumnanaktan

Durum hoşgeldi yavrum.................nasılsın neler yaptın nasıl geçti günün

duru yakaladım seni ce eeeeeeeeeeeeeeeee

burdayız canım ama ben birazdan çıkıyorum eşim cins cins bakıyo :olmaz:

toplu yazayım kızlarr kafa dengi ne hepiniz kafamın dengisizinz kızlarrrr özbekimmm gel kız yakala beni kedersiz az daha kal bacım bizde çıkcaz opuyorumnanaktan

toplu yazayım kızlarr kafa dengi ne hepiniz kafamın dengisizinz kızlarrrr özbekimmm gel kız yakala beni kedersiz az daha kal bacım bizde çıkcaz opuyorumnanaktan
kafa dengi derken yanlış anlama şeker anlarsın ne demek istediğimi :delphin: eşim pc başından kalkmam için sabırsızlanıyor bugün adetten temizlendim gerisini sen düşün:kedi:

kafa dengi derken yanlış anlama şeker anlarsın ne demek istediğimi :delphin: eşim pc başından kalkmam için sabırsızlanıyor bugün adetten temizlendim gerisini sen düşün:kedi:

kaydirigubbakcemile3 tamam canım msj alınmıştır hadi siz gidin işinize bakın iyisimi tutmayalım sizi kaydirigubbakcemile3

Back
X