Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adama diyorum artık karta kaçıyoruz adam elimizi çabuk tutalım oda haklısın diyor ama hakkımı ver bari dimi istediğim çok şeymi bir spermiogram altı üstükaydirigubbakcemile3
neden gitmiyor peki işleri o kadarmı yoğun valla eşim gitti yarım saat sonra eve geldi sonra sonucunu ben almaya gittim ..sende eşine deki bak arkadaşımın eşi yarım saate vermiş spermi çok zor bişey değil sonucunu almayada benim gibi sen gider alırsın çok sıkmasın kendini bu konuda enişte bey

canım ben yaşlanıyorum artık ondan bu telaşem kaydirigubbakcemile3 35 yaşındayım 14 yıl olmak üzere evliyim 13 yıldır bebek istiyorum hiç korunmadık[/QUO

yok yok çok da yaşın yok be ya.....

adamlardan o testi istemek ölüm gibi geliyo

yaşım yok evet ben körpeciğim dahada yumurtalarım yaşlanıyor rezervi tükettim bacım neredeyse :bbo:kaydirigubbakcemile3

ben çıktım arkadaşlar sürem doldu bu gece duru arkadaşızın söylediği gib işve cilve yapayım adama sevinsin garibim kaydirigubbakcemile3

neden gitmiyor peki işleri o kadarmı yoğun valla eşim gitti yarım saat sonra eve geldi sonra sonucunu ben almaya gittim ..sende eşine deki bak arkadaşımın eşi yarım saate vermiş spermi çok zor bişey değil sonucunu almayada benim gibi sen gider alırsın çok sıkmasın kendini bu konuda enişte bey

cicim o biliyorki nasıl olacağını elimde en az 50 tane spermiogram sonucu var yıllarrr önceden strese sokma beni diyor ne stres ama keyif alcan anam altı üstü nolur sanki

cicim o biliyorki nasıl olacağını elimde en az 50 tane spermiogram sonucu var yıllarrr önceden strese sokma beni diyor ne stres ama keyif alcan anam altı üstü nolur sanki
gülermisin ağlarmısın ne edek bacım bu halimize :1hug:

ben çıkıyorum hepinize iyi geceler

hoş bılduk arkadaşlar:))

keyifler iyi sanırsam ben bu ay doğumkontrol hapı kullanınca bu bebek işinden baya soğudum açıkcası yalan yok .:)))

keyifler iyi sanırsam ben bu ay doğumkontrol hapı kullanınca bu bebek işinden baya soğudum açıkcası yalan yok .:)))

ısıtırız hayatım seni dert etme haplarını bitir gel bak nasıl forma sokarız kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

kızlar yavaş olun yetişemiyorum size yaa bi başka yere baktım gene doldurmuşsunuz sayfaları allah muhabbetinizi artırsın

kedersin nick burda kesin maçtada aklı burdadır hehehe yazık adama acıdım vallakaydirigubbakcemile3

bir kaç gündür karın kasık bölgemde ağrılar hissediyorum ara ara kızlar acaba yumurtluyommu ne

iyi geceler arkadaşlar...

Nasıl gitmezler Arkadaşlar ne diyorum ben sizeÇok üzgünüm çoook vurun kafalarına davaynan :mymeka:bak nasıl gidiyorlarmışş.
tek başımıza yapmıyoruzz bu bebeyi:CüvCüv:
bu kocalar ne kadar umursamazlar yaa siz tehdit edin ya teste gidersin yada ben bankaya gidiyorum dersin sperm bankası:oklava:

bende canım bu ay korunduk aşı yüzünden ya bu ayda herkes sözleşmiş gibi inş. bu ay hamile kalırsın diye dua ediyor eşim bile unuttu bir an aşı olduğumu o bile bu ay hamile kalırsın diyor mahsusmu yapıyolar ya anlamadım

Back
X