Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sence diyarbakırlılar nasıl insanlar gerizekalımı, kültürsüzmü nedemek istemişsin bacım anlamadım:kızgın:

ben diyarbakır insanları tanımıyorum kaynanam öle söledi diyarbakırdan kültürlü kız alıcam bunun nasıl ağır bi hakaret oldunu sanırım anlamadın benim lafım kayınvalideme ve orda yaşayan akrabalarına diğerlerine lafım yok ben kimseyi aşağılayamam okadar terbiye aldım ben ailemden orda 3 gün yaşadım canım batılıların doğuluları sevmediğini sölerler hani öle bişe yok 3gün boyunca benimle tek kelime türkçe konuşan olmadı ki 5dayısı 1teyzesi üniversite mezunu ve öğretmen hepsi eşimin dayısının eşi haricinde kimse konuşmadı neden oda el kızıymış oyüzden karşımda kürtçe konuşup gülüşmeler bide dalga geçer gibi sen nie gülmüyon işte benim kayınvalidemin kültürlü dediği insan bunlar
lafımda neden kötü bi mana aradın bilemedim:sm_confused: çünkü sölediğimin düşündüğünle alakası yok vereliniortakvereliniortakvereliniortak

lolo inşallah hayırlı haberlerini alırız. mübarek günlerde dualarımız kabul olur.

inşallah canım yaa aslında normalde ümitlenmem ama bu ay kürler uyguladım bide klomen kullandım hani bi ihtimal ya tutarsa kafamçokkarıştı

inşallah canım yaa aslında normalde ümitlenmem ama bu ay kürler uyguladım bide klomen kullandım hani bi ihtimal ya tutarsa kafamçokkarıştı

evet ya tutarsa Allah herşeye kadir olumlu düşün olumlu olsun:1rolleyes:

denizcek bak sana tavsiyem adetin geçtiyse farlutal kullan eğer bebek yoksa adet olursun varsada progestan hormonu olduğundan dolayı bebek iyice yerleşir boşyere ümitlenme kan tahlillerine filan para verme bana bunları söyleyen bizzat dr ların kendisi canım korkma söktürücü şeyler kullanma ne olur ne olmaz ve eğer bebek yoksa adetini benim gibi geciktirme biliyorsun pko lular düzensiz adet olur ve bu yüzden rahim kanseri riski diğer kadınlara göre daha çoktur o yüzden adetine dikkat et ben hayıt tohumunun ilacı var onu aldım başladım bu ay hormonları düzenliyormuş bakalım ne olacak birde böğürtlen kökü kaynattım içiyorum onunlada hamile kalan var biliyosun bizlerde yani pko lularda insülin direnci var ki buda yumurtlamayı engelleyen bir faktör böğürtlen kökünün şekeri düzenlediği yumurtlamayı sağladığı ve rahmi kuvvetlendirdiğini sölüyorlar bakalım göreceğiz onun dışında arkadaşların tavsiyesiyle yine çörek otu bal tarçın kaışımı ve balarısütü polen karışımını da kullanıyorum az miktarlarda incir kürü uyguladım 3 gün bıraktım çünki çok tatlı hem midem bulandı hemde şeker den korkuyorum kaş yapayım derken göz çıkarmak şstemedim ve hiç düzenli kullanmadığım glucophageımı kullanıyorum metformin içerikli şeker hapı yani yumurtlamaya yardımcı dr lar pko luılara ovülasyon uyarıcı ilaç kullandırırken bunuda kullandırıyor muhakkak

klomeni nasıl kullandın tek başınamı ya lolocum peki sende sorun varmıydı ay kusura bakma ben seninle muhabbet ettim bi geece biliyorum 1 oğlun olduğunu eşinin mesleğini başına bi kaza geldiğini filan ama sorun ne hatırlayamadım

Arkadaşlar aşağıdaki yazıyı buldum. Ya ben bunların hepsini yiyorum amaCADIARZUhatta şu anda kabak çekirdeği yiyordum boğazımda kaldıkafamçokkarıştı

HAMıLE KALMAK ıSTEYENLER NELERDEN UZAK DURMALI:
bazı hanımlar daha zor gebe kalılar ve bunu zor kılan bazı nedenler vardır.hamileliğin özellikle ilk 3 ayı riskli bir dönemdir ve düşük yapma oranı yüksektir. hamile hanımlar yada daha kolay hamile kalabilmek için maydonozdan,naneden,adaçayından,fındıktan,fıstıkta n,bademden,kabak çekirdeğinden,ayçekirdeğinden uzak durmalıdırlar.

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: kızlar ne güzel çoğunuz buradasınız heyyt

denizcek kaç gün geçti idrar testi yaptıysan hemen belli olmuyormuş
1 hafta oldu canım dün yaptım ama yokk..benim durum biraz farklı arkadaşlar yani 2 aydır normal ilişkiye girebiliyorum vajinusmusu atlattım yeni...bide pkolar çıktı başıma 6 aydır falan yoğunlaştı adet düzensizliklerim falan..kısa zamnada doktora gitmem lazım pkolar için falan ama ialaç kullanmak istemiyorum artık..bide doktora gittimde pkolar için ilaç yazcak kesin dicek yeni ilişkiye girmişsin olur bebek zaman ver dicek :uhm: ayy derdin biri başlıyo biri bitiyo ne zor kadınlık bazen yavv

Arkadaşlar lütfen AİLEVİ PROBLERİMİNİZDEN BAHSETMESENİZ çok seviniriim ..onun için ayrı bir bölüm bile var.burda hepimizin derdi başınddan aşkın ama gerçekten ortak olan konularımızdan bahsedersek çok iyi olur hepimizin açısından.böylece hem konu dağılmaz hemde KIRICI OLMAYIZ.
ÖZELİKLE İNSAN AYIRIMI YAPMAZSAK VE BİRBİRİMİZİ KIRMAZSAK DAHA MEMNUN OLURUM.lütfen bu topik çok saygılı en baştan beri ve hiç bir zaman uyarı alınmamış,yazdıklarımız silinmemiştir.kavgaya sebebiyet YAZILAR YAZMAYIN LÜTFEN..
yazdıklarınızı iyice düşününki kimseyi kırmadan devam etirelim..lütfen hepimizin amacı ANNE OLMAK SONUÇTA ,kayınvalelerimizi bile kötülerken unutmayalımki bizde bir gün KAYINVALDE OLUCAZ..
eminim bu yazımı dikkatte alırsınız,çünkü burdaki herkez çok anlayışlı çok şükür.beni kırmayacağınızı biliyorum..
UNUTMAYALIM HEPİMİZ İNSANIZ,HEPİMİZ BU TOPRAKLARIN ÇOCUĞUYUZ ..

ÇOK HAKLISIN ÖZÜR DİLERİMa.s.a.s.

klomeni nasıl kullandın tek başınamı ya lolocum peki sende sorun varmıydı ay kusura bakma ben seninle muhabbet ettim bi geece biliyorum 1 oğlun olduğunu eşinin mesleğini başına bi kaza geldiğini filan ama sorun ne hatırlayamadım

canım klomeni ben kendim kullandım ama yumurta çatlamayıp kiste dönüşebildiği için takip amaçlı doktora gittim gerçi doktorum kızdı bana sormadan ilaç kullanma dedi :olmaz: adetin 5. günü rahim filmi çektircem

canım benim eşim taksici ve kaza geçirdi maganda kazası diyim sana eşim ölümden döndü ben perişan oldum oğlumun pskolojisi alt üst oldu eşimin yattığı hastane bütün doktorlar tanıyo bizi eşimin hayatta oluşu doktorları bile çok şaşırtmış tüm doktorlar seni rekor kitabına yazmak lazım diye dalga geçiyo eşimle inan eşim o kadar acı çektiki aylarca anlatamam neyse burasıda yeri değil zaten ama kısaca eşim hala daha tam sağlığına kavuşmadı 3. ameliyatını olucak 1 kaç ay sonra inşallah eski haline gelemesede daha iyi olur diye umuyorum mafoldumben

kuzunaz canım ben progestan diye bi ilaç var onu kullanıyorum adetim geçince...5 gün sabah akşam içip 3 4 günü adet görüyorum..hayıt çayı bana iyi gelmedi midemede ağrı ve sini r yaptı bende neden bilmiyorum yani ben ona bağladım çünkü farklı bişe yemedim içmemiştim...çörek otu bal karışımını bende yapıyorum süte oturmaya başlıcam yarın belki adetimi sööker deniyim bi

1 hafta oldu canım dün yaptım ama yokk..benim durum biraz farklı arkadaşlar yani 2 aydır normal ilişkiye girebiliyorum vajinusmusu atlattım yeni...bide pkolar çıktı başıma 6 aydır falan yoğunlaştı adet düzensizliklerim falan..kısa zamnada doktora gitmem lazım pkolar için falan ama ialaç kullanmak istemiyorum artık..bide doktora gittimde pkolar için ilaç yazcak kesin dicek yeni ilişkiye girmişsin olur bebek zaman ver dicek :uhm: ayy derdin biri başlıyo biri bitiyo ne zor kadınlık bazen yavv

Ama istersen kan testide yaptır ki garanti olsun.. Allahın izniyle hepsini atlatıp bebiciğini kucağına alırsın. Büyüdüğü zaman da neler çektiklerimizi anlatırız:)

ben diyarbakır insanları tanımıyorum kaynanam öle söledi diyarbakırdan kültürlü kız alıcam bunun nasıl ağır bi hakaret oldunu sanırım anlamadın benim lafım kayınvalideme ve orda yaşayan akrabalarına diğerlerine lafım yok ben kimseyi aşağılayamam okadar terbiye aldım ben ailemden orda 3 gün yaşadım canım batılıların doğuluları sevmediğini sölerler hani öle bişe yok 3gün boyunca benimle tek kelime türkçe konuşan olmadı ki 5dayısı 1teyzesi üniversite mezunu ve öğretmen hepsi eşimin dayısının eşi haricinde kimse konuşmadı neden oda el kızıymış oyüzden karşımda kürtçe konuşup gülüşmeler bide dalga geçer gibi sen nie gülmüyon işte benim kayınvalidemin kültürlü dediği insan bunlar
lafımda neden kötü bi mana aradın bilemedim:sm_confused: çünkü sölediğimin düşündüğünle alakası yok vereliniortakvereliniortakvereliniortak
KAYINVALİDENE İSTERSEN KÜLTÜRSÜZ DE NE DERSEN DE BENİM TAKILDIĞIM YER BÜTÜN DİYARBAKIRLILARI AYNI KAYNANIN SEVİYESİNE GETİRMEN KÖTÜ ANLAMI ORDAN ÇIKARDIM İŞTE NEYSE ZATEN HATANI ANLAMIŞ ÖZÜR DİLEMİŞSİN vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortak

canım eğer devlet hastanesi değilde özelse bunu sorgulamaz yani pko zaten gebeliğe engel bir durum istersen tedavi olabilirsin yeterki imkanın olsun

kuzunaz canım ben progestan diye bi ilaç var onu kullanıyorum adetim geçince...5 gün sabah akşam içip 3 4 günü adet görüyorum..hayıt çayı bana iyi gelmedi midemede ağrı ve sini r yaptı bende neden bilmiyorum yani ben ona bağladım çünkü farklı bişe yemedim içmemiştim...çörek otu bal karışımını bende yapıyorum süte oturmaya başlıcam yarın belki adetimi sööker deniyim bi

bu ay progestanını kullanmana rağmenmi adet olmadın yoksa kullanmadınmı

Ama istersen kan testide yaptır ki garanti olsun.. Allahın izniyle hepsini atlatıp bebiciğini kucağına alırsın. Büyüdüğü zaman da neler çektiklerimizi anlatırız:)[/QUOTaminn canım allah isteyen herkese versin inşallah tabi sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin herkese yanısırada bana :Saruboceq:

progestanı yani ben vajiliyim diye drgenelde bunu yazıyodu yolluyodu beni hani bebek olmaz ihtimaliyle acaba düzenli kullanmak pkoları yok edermiydi veya bebek olmasını sağlarmı :uhm: ayyy ben ne cahil kalmışım haliyle bu soruna hiç gelemmemiştim özel durumumdan dolayı..yani klomen çatlatma iğnesi vs bunları hiç bilmiyorum yaaa nese dr bişeler vercek heralde:1no2:

Back
X