• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar herkesİn burda olmasını bekledİm ama dayanamıcam artık bu sessİzlİk bİtsİn

hamİİeyİmmmmmm hamİllleeeeeee

BİLİYODUM BUGÜN GÜZEL BİŞE OLACAĞINI BİLİYODUM:teytey::teytey::teytey:
CANIM ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..

SAHURDAN SORA UYKU TUTMAMIŞMIŞŞ DÖRT DÖNMÜŞMÜŞŞ ÖĞRENMİŞMİYDİN Kİ UYKU TUTMAZ TABİİ :teytey::teytey::teytey:

LATSİBELCİM BAL VE POLEN KARIŞIMINI NEREDEN ALIYORDUN CNM?
bİRDE POLEN KİLO ALDIR MIYORMUYDU?

bende iyiyim canımm... sibelin şu haberiyle çok daha iyi oldum.. biliyorsun birkaçgün önce düşük yaptım çok üzgündüm.. ama rabbimin bir bildiği vardır biliyorum.. ama toparlandım.. durumlar nasıl çalışmalar nasıl gidiyor..:asigim:Şeniz:utangac: gerçi ramazan geldi ama

bende çok mutlu oldum sibelin hamile oluşuna seni bilmiyodum canım allah sabır versin bende işte regle oldum morel sıfır dı ama hamileleri duyunca biraz kendime geli veriyorum canım ya

Kızlar herkesİn burda olmasını bekledİm ama dayanamıcam artık bu sessİzlİk bİtsİn

hamİİeyİmmmmmm hamİllleeeeeee

canım sibelim :1shok:benim öncelikle seni ve eşini tebrik ederim allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.bugün ramazanın ilk günü ne mubarek bir günde ne hayırlı bir haber işallah bu ayın yüzü suyu hürmetine allah evlat isteyen herkese acısın bizleri evlat hasreti ile sınamasın.
inanması zor ama hamilesin işte ay şok içindeyim şaunda şok:1shok::1shok:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:Saruboceq:

TABİİ ANLATIRIM ESRACIM

ÖNCELİKLE bizim sorunumuzu söleyeyim yani bize sölenen sorun ....

eşimin sperm sayısı 65bindi ama morfoloji 0 di.bende bi problem yoktu 3ay dr gittim eşime cinko verdi 2 ay kullandı bol bol çerezle ayçicek özellikle besledim çinko bitincede evde vitamin olarak sadece benim daha önce almış oldugum folikasit vardı ve ben bu hapları eşime vitamin hapı diye yutturdum:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kendimde hersabah polenli bal yedim 2 şişe bal bitiridim bi şişede adaçayı yağı ama ben adaçayı yagını çok iyi yapamadım hep yaktı beni ama yılmadım yinede yaptımm

Suna teyzemize sonsuz teşekkürleri bir borç biliriz ....İyiki varsınız iyiki sseni bulmuşum balböcem

allahım bir anönce benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarımın yüzüne gülsün inşallah

canım tebrik ederim.
sperm sayısı 65 bin mi milyon mu?onu anlayamadım. 65 binse hamile kalman mucize. bizim de 3 milyon.
tekrar maşallah canım.

bende iyiyim canımm... sibelin şu haberiyle çok daha iyi oldum.. biliyorsun birkaçgün önce düşük yaptım çok üzgündüm.. ama rabbimin bir bildiği vardır biliyorum.. ama toparlandım.. durumlar nasıl çalışmalar nasıl gidiyor..:asigim:Şeniz:utangac: gerçi ramazan geldi ama

canım nasılsın kendini toparlamışsın çok şükür allah en kısa zamanda sana tekrar hamile kalmayı nasip eder işallah canım

sibelim canım kendini nasıl hissediyosun belirtilerin neler canım kızz hadi anlat kaç gün geçti

günüm sadece 3 gün geçmişdi
gögüsler dolu dolu maşallah adet olcak gibiyim.kasıklarım belik kolum aynen adet olcakmısım gibi ara ara agrıyo bide idararım çokyogun akıyo.arasırada halsizlik.....

bunlar olunca hamile oldugumu hiç düşünmemiştim

bende çok mutlu oldum sibelin hamile oluşuna seni bilmiyodum canım allah sabır versin bende işte regle oldum morel sıfır dı ama hamileleri duyunca biraz kendime geli veriyorum canım ya

inşallah kısa bir süre sonra bizde burda hamileyim müjdesini verecez... bahcem sende üzülme canım ya inşallah bu ay seninde bebiş sana süpriz yapar.. sibel arkadaşımızda çok umutsuzdu.. eşindede problem varmış bak işte eren allah ne olursa olsun veriyor.. bu güzel günlerin hatrı hürmetine rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma isteyen tüm herkese ve banada hayırlı sağlıklı evlatlar versin...

CANIM ARKADAŞIM güzel arkadaşım tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

buna halay çekerim arkadaşımmmmmmmmmmmmmmm

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ayşem geldinmi tatilden hoşgeldin artık topiğimizin güzelleri dönsün ya tatil bitsin artık

canım nasılsın kendini toparlamışsın çok şükür allah en kısa zamanda sana tekrar hamile kalmayı nasip eder işallah canım

canımmmm iyiyim sağol sen nasılsın.. çok şükür toparlandım zaten çok küçük olduğu için hemececik toparlandım..sende ne var ne yok nasıl gidiyor..

maşallah ne kalabalığız sibelimin bebeği hareketlendirdi topiğimizi
susuz yaz, ArnavutGüzeli+, bahcem, cansam, dylec, esramm82+, iipekkk, kukuleta09, latsibel+, loneliness, mısraaa, SourCherry, _arzu_+

canımmmm iyiyim sağol sen nasılsın.. çok şükür toparlandım zaten çok küçük olduğu için hemececik toparlandım..sende ne var ne yok nasıl gidiyor..

iyi canım çok şükür tatilden döndüm uzun süredir yoktum biliyorsun doktora gittim geçen hafta ilk defa şükür birşey çıkmadı yarın eşime spermiogram test yapılacak işte bakalım işallah birşey çıkmaz test sonucuna göre doktor yönlendircek bizi

dsci0104o.jpg
[/URL][/IMG]

mafoldumben ya süpeeeeeeeeer bir duyguuu allahııııııııııııııııım şükürler olsun sanaaaa ŞU MÜBAREK RAMAZAN AYNININ İLK GÜNÜÜÜ RABİİİİİİİİİİİİİİİİİİM:Saruboceq: ÇOK ÇOK SEVİNDİİİİİM.DULARAIMDAYDIIIN SİBELİİİİİİİİİİİİM.
CANIM ARKADAŞIM HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUUN TATLIM BENİİİİİİİİİİİİİİM.RABBİM TEMİZ KALBİNE GÖREEE EVLADINIDA SAĞLIKLISINI,HAYIRLISINI VERSİİİİİİİİİİİN..HAYIRLI DOĞUMLAAAARIN OLUR İNŞALLAAH..
kuzum beniiiiim tebrik ederiiiiiiiiim,tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :dance: :dance: :dance: senin adını listelerde görmeeek harika bir duyguu şu an ifade edemiyorum kendimiiii.öpüyorum kocamaaan seniiiiiiiiiiii.:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hoşgeldiiiiiiiiiiiiin bebeişimizzz hoşgeldiiiiiin ramazanın çocuğuuuuuuuuuuuuu:dance::dance::dance::dance::dance::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah kısa bir süre sonra bizde burda hamileyim müjdesini verecez... bahcem sende üzülme canım ya inşallah bu ay seninde bebiş sana süpriz yapar.. sibel arkadaşımızda çok umutsuzdu.. eşindede problem varmış bak işte eren allah ne olursa olsun veriyor.. bu güzel günlerin hatrı hürmetine rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma isteyen tüm herkese ve banada hayırlı sağlıklı evlatlar versin...

canım yaa sana bişi sorabilirmiyim güzelim yaaa

iyi canım çok şükür tatilden döndüm uzun süredir yoktum biliyorsun doktora gittim geçen hafta ilk defa şükür birşey çıkmadı yarın eşime spermiogram test yapılacak işte bakalım işallah birşey çıkmaz test sonucuna göre doktor yönlendircek bizi

umarım tatilin çok güzel geçmiştir..inşallah eşinde hiçbirşey çıkmaz gönülünü ferah tut canım... burda seninde hepimizinde müjdeli haber vereceği günleri sabırsızlıkla bekliyom.. bu arada sende bişey çıkmadığına çok çok sevindim..

Back
X