• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aselk evet bu gügü kaçırma inşallah tutar

canım şu anda vucudundaki değişiklikleri hissetmeye çalışıyorsun yumurtalıklarım ne durumda acaba hamile kalabilecekmiyim vs vs vs gibi
buda senin elinde olmadan bilinc altında vucudunda olan herşeyi dilemene sebeb oluyor ,
ruhum gibi vucudumda dengesizleşti dedin ya o açıdan dedim
dikkat et kendine sen bize lazımsınsositososito

ya çok ilginç ama bu ay gerçekten hiç heyecanlı değilim olcakmıyım olmucakmıyım hiç merakla olmassam süpriss olur ama olmassa üzüleceğimi sanmıyorum çünkü bu ay pek hareketli geçmedi :kedi::kedi:

canım iyi sayılırım biraz hayal kırıklığım birazda karışıklığım var idare ediyorum
sen nasılsın aselk
canım iyiyim bende ne olsun bu ay biraz hayal kırıklığı var zamanı geçirdik die ama yinede şansımı denicem belki kürlerin faydası olur diyorum
sende lütfen hayal kırıklığı falan yapma nolur umudunu yitirme burada birbirimiz için varız
dua edelim hep birlikte herşeyin bir zamanı var ve o zamanın gelmesini sabırla bekleyeceğiz canım
bi türk kahvesi yap iç aman uyumadelikafaduldendelikafadulden
kız tamam ben kahve yapim içim iyi fikir bu
ya çok ilginç ama bu ay gerçekten hiç heyecanlı değilim olcakmıyım olmucakmıyım hiç merakla olmassam süpriss olur ama olmassa üzüleceğimi sanmıyorum çünkü bu ay pek hareketli geçmedi :kedi::kedi:

canım aklından hep olumlu şeyler geçir olumsuz şeyler düşünme lütfennnnnnn pozitif ol

Günaydın Kızlar
Nasılsınız ?
Varmı müjdeli bir haber verecek :)

Herkese selamlarrr

Ne oldu burda yaa kim kime sataştı herkes kapsama alanı dışında :gitme: yazılanlar silinmiş sanırım offf bigün yoktum neler kaçırdım.Arkadaşlar gelin artık nerdesiniz

Durucum doğum günümüş kutlu olsun

İpekcim hamileymişsin tebrikler canım kutlamayı biraz geç yaptım kusura bakma yoktum burdaa inş. değerlerin daha da yükselecek sıkma canını sakın :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bol bol hamiş haberi almaya başladık ne güzelll

Ama moralim bozuldu yaa arkadaşlar neler oldu böyle biri banada anlatsın :uhm:

hoş geldin canım
birileri ile tartışmışlar sanırım arkadaşlar anlayamadım bende geldiğimde yazılanlar silinmişti benneyaptımki biri sanırım burada konuşulanları irdeledi ama net olarak bilmiyorum
Arnavut güzeli de kendisi sildirmiş üyeliğini
bir kaç arkadaşta ceza almış ama kim ne yaptı bilemiyorum ne konuşuldu
dün benim mesajımı bile silmişler
yazdığımdada bişe yok ne oluyor burda dedim şaşırdım birden ceza alanları görünce :bbo:

günaydın herkese hayırlı cumalar allah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah

günyadın lolocum ipekk arkadaşımızıda can'ı gönülden tebrik etmek istiyorum güzel haberler alıyoruz:):)

kızlar ben hala adet olmadım kanda idrarda negatif ama hala tık yok sadece 2 gündür göğüsler çok hassaslaştı

kızlar noluyo bana yoksa menepoza falanmı gircem hamile değilse gelsin artık yaa çok sıkıldım beklemekten

sevda nehri latsibel teşekkür ederim inşallah sizlerinde güzel haberlerini duyalım bütün arkadaşlarımız dualarımda lolo sende rahat ol biraz arkadaşım niye aklına kötü düşünceler getiriyosun strese girdikçe
adet olman gecikir biraz sakin olmaya çalış arkadaşım

ipekcim gayet sakinim zaten dün biraz üzüldüm ama geçti şimdi olsada rahatlasam diyorum yoksa stres falan yaptığım yok napim allah nasib ederse olur etmezse olmaz iyiyim yani stresli değilim alaha şükür

arnavut güzelinin gidişine çok üzüldüm ben ona çok ihtiyacımız var o bize çok destek oluyodu hiç bıkmadan bildiklerini anlatıyodu

benim anlamadığım arnavut güzeli abartılı bi tepki vermediki niye ceza aldı anlayamadım

ama tek taraflı olmaz madem herşey kuralına göreyse ilk sataşanlarında ceza alması lazım bence

ipekcim gayet sakinim zaten dün biraz üzüldüm ama geçti şimdi olsada rahatlasam diyorum yoksa stres falan yaptığım yok napim allah nasib ederse olur etmezse olmaz iyiyim yani stresli değilim alaha şükür

ben ilk yazını okurken streslisin gibi hissettim canım onun için moral vermek istedim birde aklıma geldi biliyosun mevsim dönümüne geldik mevsim değişiklikleri de etkileyebilir veya klomen kist yapmış olmasın bi kontrole gitsen

ben ilk yazını okurken streslisin gibi hissettim canım onun için moral vermek istedim birde aklıma geldi biliyosun mevsim dönümüne geldik mevsim değişiklikleri de etkileyebilir veya klomen kist yapmış olmasın bi kontrole gitsen

daha önce 10 gün geçmişti 3. ay hamile olduğumu öğrenmiştim aslında belki öbür ay için daha iyi olur diyorum ben 10 günü tamamlim eğer hala olmassam o zaman doktora giderim

kist oluşsa sancı falan yapmazmıydı acaba hiç bende kist olmadığı için bilemiyorum

Back
X