Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım şu anda vucudundaki değişiklikleri hissetmeye çalışıyorsun yumurtalıklarım ne durumda acaba hamile kalabilecekmiyim vs vs vs gibi
buda senin elinde olmadan bilinc altında vucudunda olan herşeyi dilemene sebeb oluyor ,
ruhum gibi vucudumda dengesizleşti dedin ya o açıdan dedim
dikkat et kendine sen bize lazımsınsositososito
canım iyiyim bende ne olsun bu ay biraz hayal kırıklığı var zamanı geçirdik die ama yinede şansımı denicem belki kürlerin faydası olur diyorumcanım iyi sayılırım biraz hayal kırıklığım birazda karışıklığım var idare ediyorum
sen nasılsın aselk
kız tamam ben kahve yapim içim iyi fikir bubi türk kahvesi yap iç aman uyumadelikafaduldendelikafadulden
ya çok ilginç ama bu ay gerçekten hiç heyecanlı değilim olcakmıyım olmucakmıyım hiç merakla olmassam süpriss olur ama olmassa üzüleceğimi sanmıyorum çünkü bu ay pek hareketli geçmedi :kedi::kedi:
günaydınn opuyorumnanaktan
Herkese selamlarrr
Ne oldu burda yaa kim kime sataştı herkes kapsama alanı dışında :gitme: yazılanlar silinmiş sanırım offf bigün yoktum neler kaçırdım.Arkadaşlar gelin artık nerdesiniz
Durucum doğum günümüş kutlu olsun
İpekcim hamileymişsin tebrikler canım kutlamayı biraz geç yaptım kusura bakma yoktum burdaa inş. değerlerin daha da yükselecek sıkma canını sakın :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bol bol hamiş haberi almaya başladık ne güzelll
Ama moralim bozuldu yaa arkadaşlar neler oldu böyle biri banada anlatsın :uhm:
iyiyim çok şükür sen nasılsın a.s
Bende iyi canım
akşam kocayı beklerken uyumuşum sırnaşık şey allahım sinir oldum kendime
sabah kalktım gülüyorum kendime sırnaşık şey
ipekcim gayet sakinim zaten dün biraz üzüldüm ama geçti şimdi olsada rahatlasam diyorum yoksa stres falan yaptığım yok napim allah nasib ederse olur etmezse olmaz iyiyim yani stresli değilim alaha şükür
ben ilk yazını okurken streslisin gibi hissettim canım onun için moral vermek istedim birde aklıma geldi biliyosun mevsim dönümüne geldik mevsim değişiklikleri de etkileyebilir veya klomen kist yapmış olmasın bi kontrole gitsen