• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben burdayım yapıcak bişey yok kalan kalır kalmayan kendi bilir bende çok üzüldüm giden arkadaşlarımıza ama napabilirizki yapıcak bişey yok bence burda devam edelim kalanlar derim ama herkezin kendi kararı ben burdayım

Konuyu ne güzel çarpıtmışsınız arkadaşlarımız ban aldı diye.... İyi araştırın arkdaşlarınız banlanmadı kendi istekleri ile üyeliklerini sildirdi...

kızlar kalanlar gelsin lütfen ben burdayım

kızlar ben burda kalmaya kararlıyım benimle kalan vars kalsın bence boşuna gurur meselesi haline getirmeyin olayı

umarım beni tek başıma bırakmazsınız

kızlar şimdi herkez gittimi yani ben tekmi kaldım burda

üyeliğini sildirmeyen kimse yokmu herkez gittimi

canım gitti malesef ama ben burdayım gelmek isteyen varsa gelir

gitmeyede niyetim yok

"Hiç kimse vazgeçilmez değildir" demiş editör. Doğru çok doğru. Kadınlar kulübü de vazgeçilmez değildir. Bu topiğe yazık oldu...

ya ben kacırmısım neler olmus okuyamadım ama uzuldum gıden arkadaslara

Kızmayın ama sizin dediğinizi tercüme ettim işte. Madem ki kimse vazgeçilmez değil, sizde değilsiniz.

kızlar ben burda kalmaya kararlıyım benimle kalan vars kalsın bence boşuna gurur meselesi haline getirmeyin olayı

umarım beni tek başıma bırakmazsınız

Canım Ben Buradayım .
ama yazılanlar neden siliniyor anlamıyorum ya .Arkadaşlarımız kendi istekleri ile üyeliklerini iptal ettirdilerç
ben herkesin kararına saygı duyarım .

Daha fazla gerginlik olmasın lütfen .
yanlış anlaşılmalar oldu sanıyorum ki .
umarım düzelir herşey eskisi gibi :(((((((((((((((((

yazık yaaaa okumadan anlamadan yorum yapan ınsanlar yuzunden bu topiğe yazık oldu ınsanlar burda umutlarının pesınde kosarak bırbırlerıne destek oluyorlardı yazık yaaaa cok uzuldum :olmaz::olmaz: :olmaz: :olmaz:

kalnlar yeni gelmek isteyenler bu topik herkeze açık ben burdayım vede burda olmaya devam edicem topiğimizin eski neşesine geri döneceğine inanıyorum

evet yeni üyeler bekleniyo hadi kızlar gelin yaptığınız kürleri paylaşalım burada birbirimize destek olmaya devam edelim

kızlar ben hala adet olmadım ama göğüslerim baya bi acıyo ve büyüdü biraz kızlar neden acab bu ay klomen ve polen çörek otu tarçın bide böğürtlen kökü kullandım acaba onların etkisi olabilirmi ne dersiniz

Back
X