- Konu Sahibi EU2
- #11.481
Sanada günaydın kukuleta:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misafir kullanıcı arkadaşlar eğer sizde biizmle ortak bir dertten buradaysanız katılın aramıza derlerimle hemdert olalım şifamızı beraber bulalım bu topiği çok sevdim çok içten deve samimi buludğum için buradayım ve inşallah bebğime kavuştuğumdada burada olmaya devam edeceğim
sei başka topicten tanıyorum değil mi
nasılsın güzelim
evet canım preseed kullananlar veya çift çizgiyi görmek isteyenler olabilir haa klomn kullananlar da olabilir....
kızlar nerdeyse konu 1 yıllık bunu deneyipte hamiş kalanlar varmı varsada hani liste
filan olsa daha bi ilgilenilir
kızlar nerdeyse konu 1 yıllık bunu deneyipte hamiş kalanlar varmı varsada hani liste
filan olsa daha bi ilgilenilir
canım çok çok geçmiş olsun canını sıkma sakın eşine destek olmak için sıkı durman lazım ki senin kadar sıkısını görmedim sırnaşık şey sırnaşık şey topiği bırakıp gitmedin inatla burdasın harikasın arkadaşım süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzzkızlar ben bir süreliğine burda olamıcam demiştimya eşimi hastaneye götürcem diye malesef acil yoğun bakıma yatırdılar benim moralim çok bozuk oğlumda çok üzüldü ben hastanede kalıcam haberiniz olsun
merak edenler varsa hala adet olmadım ve şu an çokta umurumda değil
slm canım ewet bir yıllık bir konumuz vardı çok güzel şeyler paylaşıyorduk 15 hamilemi
z vardı bunlardan biri de benim ama şu durumumuz içler acısı neyse kalan sağlar bizimdirlmaz:
kızlar ben bir süreliğine burda olamıcam demiştimya eşimi hastaneye götürcem diye malesef acil yoğun bakıma yatırdılar benim moralim çok bozuk oğlumda çok üzüldü ben hastanede kalıcam haberiniz olsun
merak edenler varsa hala adet olmadım ve şu an çokta umurumda değil
hepsimi üdüşük hayatım hamile kalanlaırn
hayır canım yanlış anladın allaha şükür hiç düşük yok herkes çok sağlıklı ben topiğin eski halini anlatmak için öyle bir cümle kurdum burası çok renkliydi ve kalabalıktı sonra anlayamadığımız şeyler oldu dağıldık bu yüzden öyle dedim mafoldumben mafoldumben mafoldumben