Ya evet hatırladım o yüzden çok şaşırdım sevındım valla kendım yaşamışım gibi kendımınkinden daha çok sevındım aslında cünkü ben sok olmustum beklemiyordum
Hatta hergün deneme üstüne konuşmuştuk ahhaha
Lütfen mahfetmek olur mu hiç bize de umut oldunuz keyfim yerine geldi böyle bir müjdeyi alınca.
Ah bende sizin kadar en az nefret ediyorum bu durumdan. Ya ben beni rahatsız eden bir konudan konuştuğum zaman biraz ters konuşuyorum. Karsimdakiler de çoğunlukla eşimin ailesi olduğu için çok fazla konuşmamaya çalışıyorum ters birşey söylerim sonra eşime farklı yansıtırlar eşimle huzurum kaçar Allah korusun ondan korkuyorumBence insanları takmayın Allah bilir ne zaman olacağını hayırlısı ile gelsin. Soranlara erken diyin geçin kıme ne canım ne zaman yapacağınız ne meraklı bı mılletiz ya evlilik ne zaman evlenırsjn çocuk ne zaman çocuk yaparsın 2. Kardeş ne zaman yahu kime ne ben çok sinir oluyorum böyle insanlara üstlerine vazife gibi çocuk soruyorlar
Ne kadar zahmetli olduğu hiç önemli değil yaparım valla yeter ki olsunBenım okuduğum hıc yapamadım ama bayağı uzun takıp ediyorlar 10 gün felan ortalama hergün çizgi takıp edip çizgi belirginleşir kaybolana kadar denıyorlar hattamassmavii ile o konu geçti aramızda hergün nasıl denıyorlar diye galıba
Herkes bu şekilde hamile kalmış ya ne kadar özeniyorum anlatamam. Ben kafamdan atabilsem bı süreliğine bile çok mutlu olucam ama bsaramadim bir türlüHiç kafana takma o zaman olacak inan.. Bende aylarca yumurtlama tkaip ettim sonra bıraktım hatta ev alma durumumuz oldu onunla ilgilenirken çocuk isteğimi unuttum o ay hamile kalmışım inan çok şaşırdım
Ben sizin yerınızde olsam 3 ay söylemem onlara çatlasınlar meraktanAh bende sizin kadar en az nefret ediyorum bu durumdan. Ya ben beni rahatsız eden bir konudan konuştuğum zaman biraz ters konuşuyorum. Karsimdakiler de çoğunlukla eşimin ailesi olduğu için çok fazla konuşmamaya çalışıyorum ters birşey söylerim sonra eşime farklı yansıtırlar eşimle huzurum kaçar Allah korusun ondan korkuyorum
Ne kadar zahmetli olduğu hiç önemli değil yaparım valla yeter ki olsun
Ya bu hergün değerlendirenler nasıl yapıyor arkadaş benim yumurtlama 2 gün sürüyor yumurtlamadan önceki günü de değerlendiriyoruz, tam çatlama olduğu gün 4. Denemede kalkış sağlanamıyor. 2 dir aynısı oluyor.
İşve cilve yapınca oluyor da sadete gelemiyoruzhatta en son paparayı yedim, yok yumurtlamış yok gıdaklamış yok çatlamış sultan ahmet çeşmesi mi bu her istediğinde hemen kalkan inen bir şey mi diye sinirlendi ben de hak verdim ne yalan söyleyim artık kendi haline bırakcam ben de olcağı varsa olur.
Harika fikirBen sizin yerınızde olsam 3 ay söylemem onlara çatlasınlar meraktan
Aynı yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum, şu an tüp bebek aşamasındayım ve hâlâ eşim dışında kimsenin haberi yok, 4 yıldır nasipse olur diyoruz soran herkese. İnsanlar çok bilinçsiz bu konuda, ben bana ‘geliiin sen neden doğurmuyorsun’ diyen bi akrabaya bakacaksan yada borçlarımızı ödeyeceksen yapayım hemen bi tane demiştim artık tak etmişti. Allah büyüktür, tez zamanda hayırlı haber almanız dileğim ile.Arkadaşlar merhaba biraz uzun olabilir lütfen okuyun desteğe ihtiyacım var. Ben yaklaşık beş aydır evliyim. Evlendiğimden beridir hiç korunmadim ve düzenli olarak adetimi ve yumurtlama dönemimi takip edip ona göre birliktelik yaşadım. Sırt üstü uzanma bele yastık koyma gibi şeylere de dikkat ettik. Yine de hamile kalmadım. Tabi bu süreçten kimseye bahsetmedik etrafımıza ailemize " biz çalışıyoruz şuan çocuk istemiyoruz" gibi şeyler söyledik hep sırf baskıdan kacabilmek için ama yine de baskılara engel olmadı tabiki. Dün bende eşimde doktora gittik bir sorun yoktu. Aslında bu konularda çok araştırma yaptım bir seneye kadar olmaması normal, psikoloji çok önemli, stres yapılmamalı, oluruna bırakılmalı falan hepsini biliyorum. Ama eşimin ailesi her bir araya geldiğimizde konusunu muhakkak açıyor baskı yapıyorlar bu beni gerçekten etkiliyor. Aynı zamanda eltim bugün hamile olduğunu öğrendi. Şimdi zaten baskı benim üzerimden biraz çekilir ona odaklanirlar diye düşünüyorum ama şimdide " bak eltin iki aydır evli çocuk yaptı siz beş aydır yapamadiniz " falan diye kendilerince espriler yapicaklar. Adım kadar eminim buna. Yemin ederim kafam kaldırmıyor. Bende çok istiyorum evlat sahibi olmayı ama bir vakti var rabbim biliyor bunu sadece. Bu hafta yine yumurtlama donemimdeyim ve dikkat ediyorum. Elimden geldiğince dua ediyorum. Ama söylenen şeyleri düşündükçe sakın kalamiyorum . Bu ayı da boşa harcamak istemiyorum. Kendimi nasıl sakinleştirebilirim lütfen akıl verin bana. Nolur abarttigimi düşünüp hafife almayın ben herşeyden cok cabuk etkileniyorum. Yardımınıza ihtiyacım var
Tabiki tamamıyla bebek düşünerek ya da iste sadece yumurtlama döneminde değildi ama hiç korunmadan yapmış olmamıza rağmen olmaması ve üzerine baskı eklenince stres oluyor ister istemez5 aylık evli insanlara çocuk baskısı mı yapıyorlar, yanlış mı okudum? 5?Yanlış anlamayın da, evlendiğiniz günden beri cinselliği çocuk amacıyla yaşamak, belli günlerde birlikte olmak, keyif almak yerine her ay stresini yaşamak üzücü değil mi? Biraz tadını çıkarmasanız mı?
He yine aynı fikirdeyim tekrar hamılelık düşünmüyorum doğsun sağlıkla ınşallah Allah olmayana nasip etsin (rüyamda doğduğunu görüyorum sürekli biran önce zaman geçse sağlıkla doğsa da su tansiyonum sürekli oynamasa bas agrılarım geçseValla ben ılk zorunlu kürtajdı çok ağladım üzüldüm istemedim hatta korundum çok üzüldüğüm için uzun süre düşünmüyordum ama işte olunca oluyor kendımi istemıyorum diye o kadar çok sıktım ki ınanamadım pozitif cıkınca da bi istedim bi istemedım derken bu günlere geldik
Vakti gelince olur canım, üzme kendini hiç. Bu insanlar ne kadar hadsiz ne kadar düşüncesiz yahu. Bebek çiftin karar verip yapacağı bir şey. Ne meraklılar müdahale etmeye.Tabiki tamamıyla bebek düşünerek ya da iste sadece yumurtlama döneminde değildi ama hiç korunmadan yapmış olmamıza rağmen olmaması ve üzerine baskı eklenince stres oluyor ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?