Hamile kalmak istiyorum. Psikolojik baskılardan nasıl kurtulurum?

Bence insanları takmayın Allah bilir ne zaman olacağını hayırlısı ile gelsin. Soranlara erken diyin geçin kıme ne canım ne zaman yapacağınız ne meraklı bı mılletiz ya evlilik ne zaman evlenırsjn çocuk ne zaman çocuk yaparsın 2. Kardeş ne zaman yahu kime ne ben çok sinir oluyorum böyle insanlara üstlerine vazife gibi çocuk soruyorlar

Hadi canım hayırlı olsun

yaa şaka gibi değil mi daha dün yumurtlama hakkında konuşuyorduk çok teşekkür ediyorum

kızın topiğini mahfetmek istemiyorum öyle denk geldi konu sahibinin duasının üzerine ben ovülasyon testi alıp ovülasyon yakibi yapmıştım K Khalesi1 sen de onu deneyebilirsin belki

Ya evet hatırladım o yüzden çok şaşırdım sevındım valla kendım yaşamışım gibi kendımınkinden daha çok sevındım aslında cünkü ben sok olmustum beklemiyordum

Hatta hergün deneme üstüne konuşmuştuk ahhaha

Lütfen mahfetmek olur mu hiç bize de umut oldunuz keyfim yerine geldi böyle bir müjdeyi alınca. Ya ben o testleri bir türlü anlamadım nasıl kullanılıyor tek kullanımlık mi marka fark eder mi biraz yardımcı olur musunuz

Benım okuduğum hıc yapamadım ama bayağı uzun takıp ediyorlar 10 gün felan ortalama hergün çizgi takıp edip çizgi belirginleşir kaybolana kadar denıyorlar hatta massmavii ile o konu geçti aramızda hergün nasıl denıyorlar diye galıba

Ah bende sizin kadar en az nefret ediyorum bu durumdan. Ya ben beni rahatsız eden bir konudan konuştuğum zaman biraz ters konuşuyorum. Karsimdakiler de çoğunlukla eşimin ailesi olduğu için çok fazla konuşmamaya çalışıyorum ters birşey söylerim sonra eşime farklı yansıtırlar eşimle huzurum kaçar Allah korusun ondan korkuyorum

Hiç kafana takma o zaman olacak inan.. Bende aylarca yumurtlama tkaip ettim sonra bıraktım hatta ev alma durumumuz oldu onunla ilgilenirken çocuk isteğimi unuttum o ay hamile kalmışım inan çok şaşırdım

Ne kadar zahmetli olduğu hiç önemli değil yaparım valla yeter ki olsun

Hiç kafana takma o zaman olacak inan.. Bende aylarca yumurtlama tkaip ettim sonra bıraktım hatta ev alma durumumuz oldu onunla ilgilenirken çocuk isteğimi unuttum o ay hamile kalmışım inan çok şaşırdım
Herkes bu şekilde hamile kalmış ya ne kadar özeniyorum anlatamam. Ben kafamdan atabilsem bı süreliğine bile çok mutlu olucam ama bsaramadim bir türlü

Ben sizin yerınızde olsam 3 ay söylemem onlara çatlasınlar meraktan

5 aylık evli insanlara çocuk baskısı mı yapıyorlar, yanlış mı okudum? 5? Yanlış anlamayın da, evlendiğiniz günden beri cinselliği çocuk amacıyla yaşamak, belli günlerde birlikte olmak, keyif almak yerine her ay stresini yaşamak üzücü değil mi? Biraz tadını çıkarmasanız mı?

Ne kadar zahmetli olduğu hiç önemli değil yaparım valla yeter ki olsun

bak bunlardı massmavii bu konuşmayı hiç unutamayacağım sanırım okudukça gülüyorum

Aynı yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum, şu an tüp bebek aşamasındayım ve hâlâ eşim dışında kimsenin haberi yok, 4 yıldır nasipse olur diyoruz soran herkese. İnsanlar çok bilinçsiz bu konuda, ben bana ‘geliiin sen neden doğurmuyorsun’ diyen bi akrabaya bakacaksan yada borçlarımızı ödeyeceksen yapayım hemen bi tane demiştim artık tak etmişti. Allah büyüktür, tez zamanda hayırlı haber almanız dileğim ile.

Valla ben ılk zorunlu kürtajdı çok ağladım üzüldüm istemedim hatta korundum çok üzüldüğüm için uzun süre düşünmüyordum ama işte olunca oluyor kendımi istemıyorum diye o kadar çok sıktım ki ınanamadım pozitif cıkınca da bi istedim bi istemedım derken bu günlere geldik

Tabiki tamamıyla bebek düşünerek ya da iste sadece yumurtlama döneminde değildi ama hiç korunmadan yapmış olmamıza rağmen olmaması ve üzerine baskı eklenince stres oluyor ister istemez

5 ay daha çok yeni kaç haşlarınızdasınız ki?
neden evlenir evlenmez kendinizi bu psikolojiye soktunuz?
Aileleriniz gerçek mi ya. 5 aylık evli çifte bu yaptıkları normal mi ?
Bize de yaparlardı ama bizimki 3 yılı geçtiydi. Hatta kaynanamı bozmuştum anne belki olmuyor ve sen böyle dedikçe üzülüyor olabilirim dedim sustu.
Şeyimin derdi seni mi gerdi diyesim de geliyor bu tiplere.
siz stres olmayın ya bu stresle sevişilir mi yok bele yastık koyma yok bilmem ne. Daha yeni evlisiniz keyfinize bakın.

He yine aynı fikirdeyim tekrar hamılelık düşünmüyorum doğsun sağlıkla ınşallah Allah olmayana nasip etsin (rüyamda doğduğunu görüyorum sürekli biran önce zaman geçse sağlıkla doğsa da su tansiyonum sürekli oynamasa bas agrılarım geçse

Tabiki tamamıyla bebek düşünerek ya da iste sadece yumurtlama döneminde değildi ama hiç korunmadan yapmış olmamıza rağmen olmaması ve üzerine baskı eklenince stres oluyor ister istemez
Vakti gelince olur canım, üzme kendini hiç. Bu insanlar ne kadar hadsiz ne kadar düşüncesiz yahu. Bebek çiftin karar verip yapacağı bir şey. Ne meraklılar müdahale etmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…