Hamile kalmak istiyorum. Psikolojik baskılardan nasıl kurtulurum?

Amin inşallah hepimiz alırız o güzel haberi ve yine gelip burada sizlerle paylaşırım ben yine

bak bunlardı massmavii bu konuşmayı hiç unutamayacağım sanırım okudukça gülüyorum

hahhaha aynen demek ki pikleri değerlendirmek de yetiyormuş her gün her gün can dayanmıyor şükürler olsun yaa.
K Khalesi1 canım laboquick ovülasyon testi internette 30 lu 40 lı fln satılıyor adetin biter bitmez her gün belli bir saatte test yapıyorsun 2 saat öncesinden sıvı alımını bırakıyorsun. Diyelim saat 3 te mi yapcaksın 1 de sıvı almayı bıralacaksın. Bazen erken yumurtluyorsun bazen geç bu yüzeen adet biter bitmez başla teste. Her yaptığında 2 çizgi çıkacak ama ne zaman T çizgisi C çizgisini geçerse yumurtluyorsun demektir o günler ilişki deneyeceksin T silikleşince de yumurta çatlamıştır 24 saat içersinde tekrar ilişki deniyorsun. Yani toplamda 3 4 gün ilişki deniyorsun.

Tam olarak söylemek istediğimi söylemişsiniz kaynananiza yani belki benim çocuğum olmicak ve bu beni uzmekten başka bir işe yaramayacak. 23 yaşındayım biliyorum çok gencim ama anne olmayı çok istiyorum inanın

Amin inşallah hepimiz alırız o güzel haberi ve yine gelip burada sizlerle paylaşırım ben yine
İnşallah içimden geçen sizde yakında konu açacaksınız buraya test ile hamıleyim galıba diye ama özgürce yaşayın korunmayın hamılelıği düşünmeyin öyle de böyle de eninde sonunda olacak benım hedefimde tatile gitmek vardı 1-2 sene düşünmüyordum benım aksime tatil planı yapın korunmayın olur

Çok üzüldüm canım ama çok şükür nasip etmiş rabbim

Şimdiden başarılar

Amin inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza dualarimdasiniz.

Buna bakacağım çok merak ettim teşekkür ederim

Amin canım massmavii ve ben bol bol dua ederiz canım sana hamilelerin duası kabul olur derler inşallah tez zamanda sağlıkla gelir senınde bebişin

Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Rabbim mucizesini bana gösterdiği gibi sana da göstersin gidip yemek yapayım heyecandan elimi kaldırıp bir şey yapamadım öpüyorum kızlar

Hamile kalıyorsun sonra ne zaman büyüyecek ne zaman cinsiyeti derken sonrasında ne zaman tekme atacak ne zaman doğacak telaşı var (olumsuzlukları söylemiyorum hiç çok çektim bende çok çektirmişim anama bu da ben aynı bana çektiriyor aynısını )
Cinsiyeti ne acaba aşamasındayım hala bırde ne zaman hareket hissederim düşünceleri ortasındayım ben
Senınde güzel haberlerini alacağıma emınım inşallah tez zamanda güzel haberler ile yazarsın bize

Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Rabbim mucizesini bana gösterdiği gibi sana da göstersin gidip yemek yapayım heyecandan elimi kaldırıp bir şey yapamadım öpüyorum kızlar
Benım gibi şapşiklik yapma esıne hemen söyleme sürpriz yaparsın

5 yillik evliyim ve 4 yildir her turlu baskiyi yedim , olmuyor sebebi ni bulamiyorlar yumurtlama oluyor degerlendiriyoruz fakat sonuçsuz ,ne yapacagimi artik sasirdim rabbime yonleniyorum 5 yil boyuncada hep dua ettim ,bazen kaderimde mi yok ama yinede cabalamak lazim 5 ayda nasil bu kadar bunaldiniz anlayamadim calisan bayansinizda geliriniz de var herturlu tedaviyi yaptiracak gucunuz de var

Benım gibi şapşiklik yapma esıne hemen söyleme sürpriz yaparsın

ben bi kere boş gebelik geçirdim onda sürpriz yapmıştım videoya falan almıştım ama şimdi direkt söylerim. İlkinde çok heycanlıydım haberi verirken şimdi ister istemez insan 1000 tane şey düşünüyor boş mu, kalp atışı olcak mı vs Allahım nolur bu kez yüzüm gülsün

Olumsuz düşünme bu sefer öyle olmayacak

İnşallah nolur dualarınıza beni de ekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…