Eşinizin cevabı oldukça komikmis
Amin inşallah hepimiz alırız o güzel haberi ve yine gelip burada sizlerle paylaşırım ben yineAynı yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum, şu an tüp bebek aşamasındayım ve hâlâ eşim dışında kimsenin haberi yok, 4 yıldır nasipse olur diyoruz soran herkese. İnsanlar çok bilinçsiz bu konuda, ben bana ‘geliiin sen neden doğurmuyorsun’ diyen bi akrabaya bakacaksan yada borçlarımızı ödeyeceksen yapayım hemen bi tane demiştim artık tak etmişti. Allah büyüktür, tez zamanda hayırlı haber almanız dileğim ile.
Tam olarak söylemek istediğimi söylemişsiniz kaynananiza yani belki benim çocuğum olmicak ve bu beni uzmekten başka bir işe yaramayacak. 23 yaşındayım biliyorum çok gencim ama anne olmayı çok istiyorum inanın5 ay daha çok yeni kaç haşlarınızdasınız ki?
neden evlenir evlenmez kendinizi bu psikolojiye soktunuz?
Aileleriniz gerçek mi ya. 5 aylık evli çifte bu yaptıkları normal mi ?
Bize de yaparlardı ama bizimki 3 yılı geçtiydi. Hatta kaynanamı bozmuştum anne belki olmuyor ve sen böyle dedikçe üzülüyor olabilirim dedim sustu.
Şeyimin derdi seni mi gerdi diyesim de geliyor bu tiplere.
siz stres olmayın ya bu stresle sevişilir mi yok bele yastık koyma yok bilmem ne. Daha yeni evlisiniz keyfinize bakın.
İnşallah içimden geçen sizde yakında konu açacaksınız buraya test ile hamıleyim galıba diye ama özgürce yaşayın korunmayın hamılelıği düşünmeyin öyle de böyle de eninde sonunda olacak benım hedefimde tatile gitmek vardı 1-2 sene düşünmüyordum benım aksime tatil planı yapın korunmayın olurAmin inşallah hepimiz alırız o güzel haberi ve yine gelip burada sizlerle paylaşırım ben yine
Çok üzüldüm canım ama çok şükür nasip etmiş rabbimValla ben ılk zorunlu kürtajdı çok ağladım üzüldüm istemedim hatta korundum çok üzüldüğüm için uzun süre düşünmüyordum ama işte olunca oluyor kendımi istemıyorum diye o kadar çok sıktım ki ınanamadım pozitif cıkınca da bi istedim bi istemedım derken bu günlere geldik
Şimdiden başarılarhahhaha aynen demek ki pikleri değerlendirmek de yetiyormuşher gün her gün can dayanmıyor şükürler olsun yaa.
K Khalesi1 canım laboquick ovülasyon testi internette 30 lu 40 lı fln satılıyor adetin biter bitmez her gün belli bir saatte test yapıyorsun 2 saat öncesinden sıvı alımını bırakıyorsun. Diyelim saat 3 te mi yapcaksın 1 de sıvı almayı bıralacaksın. Bazen erken yumurtluyorsun bazen geç bu yüzeen adet biter bitmez başla teste. Her yaptığında 2 çizgi çıkacak ama ne zaman T çizgisi C çizgisini geçerse yumurtluyorsun demektir o günler ilişki deneyeceksin T silikleşince de yumurta çatlamıştır 24 saat içersinde tekrar ilişki deniyorsun. Yani toplamda 3 4 gün ilişki deniyorsun.
Amin inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza dualarimdasiniz.He yine aynı fikirdeyim tekrar hamılelık düşünmüyorum doğsun sağlıkla ınşallah Allah olmayana nasip etsin (rüyamda doğduğunu görüyorum sürekli biran önce zaman geçse sağlıkla doğsa da su tansiyonum sürekli oynamasa bas agrılarım geçse
Buna bakacağım çok merak ettim teşekkür ederimhahhaha aynen demek ki pikleri değerlendirmek de yetiyormuşher gün her gün can dayanmıyor şükürler olsun yaa.
K Khalesi1 canım laboquick ovülasyon testi internette 30 lu 40 lı fln satılıyor adetin biter bitmez her gün belli bir saatte test yapıyorsun 2 saat öncesinden sıvı alımını bırakıyorsun. Diyelim saat 3 te mi yapcaksın 1 de sıvı almayı bıralacaksın. Bazen erken yumurtluyorsun bazen geç bu yüzeen adet biter bitmez başla teste. Her yaptığında 2 çizgi çıkacak ama ne zaman T çizgisi C çizgisini geçerse yumurtluyorsun demektir o günler ilişki deneyeceksin T silikleşince de yumurta çatlamıştır 24 saat içersinde tekrar ilişki deniyorsun. Yani toplamda 3 4 gün ilişki deniyorsun.
Amin canımAmin inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza dualarimdasiniz.
Amiin inşallah, bide sadece burada çoook okudum çokk gördüğüm için söylüyorum bunu; bal tarçın çörek otu kürünü mü deneseniz? Olur ya, şifanız ondadır belki.Amin inşallah hepimiz alırız o güzel haberi ve yine gelip burada sizlerle paylaşırım ben yine
Amin canımmassmavii ve ben bol bol dua ederiz canım sana hamilelerin duası kabul olur derler inşallah tez zamanda sağlıkla gelir senınde bebişin
Benım gibi şapşiklik yapma esıne hemen söyleme sürpriz yaparsınAllah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Rabbim mucizesini bana gösterdiği gibi sana da göstersingidip yemek yapayım heyecandan elimi kaldırıp bir şey yapamadım öpüyorum kızlar
Benım gibi şapşiklik yapma esıne hemen söyleme sürpriz yaparsın
Olumsuz düşünme bu sefer öyle olmayacakben bi kere boş gebelik geçirdim onda sürpriz yapmıştım videoya falan almıştım ama şimdi direkt söylerim. İlkinde çok heycanlıydım haberi verirken şimdi ister istemez insan 1000 tane şey düşünüyor boş mu, kalp atışı olcak mı vs Allahım nolur bu kez yüzüm gülsün
İnşallah Rabbim yardımcımız olsunOlumsuz düşünme bu sefer öyle olmayacak
İnşallah nolur dualarınıza beni de ekleyinİnşallah içimden geçen sizde yakında konu açacaksınız buraya test ile hamıleyim galıba diye ama özgürce yaşayın korunmayın hamılelıği düşünmeyin öyle de böyle de eninde sonunda olacak benım hedefimde tatile gitmek vardı 1-2 sene düşünmüyordum benım aksime tatil planı yapın korunmayın olur
Amin canımmassmavii ve ben bol bol dua ederiz canım sana hamilelerin duası kabul olur derler inşallah tez zamanda sağlıkla gelir senınde bebişin
Çok sevinirim gerçekten çok teşekkür ederimAmin canımmassmavii ve ben bol bol dua ederiz canım sana hamilelerin duası kabul olur derler inşallah tez zamanda sağlıkla gelir senınde bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?