Kaldgm yerde araştırma hastanesi o dedgnx bölümde yok bir kadın Doğum var iki tane doktor var onlarda pek bilgi vermiyorlar geçiştriyorlar özelde şehir dışında sürekli gidp gelme şansım yok yinede şanısımı deneyecem gidcemKuzum sen once bi araştırma hastanesi kadın doguma ya da infertilte bölümüne (1 yıldan fazladır çocuğu olmayanlara bu bölüm bakıyor) git bebek istiyoruz olmuyo de onlar sana çeşitli sorular soruyorlae ne kadardır bebek istiyorsunuz ne kadarlık evlisiniz. Eşiniizde yanınıza alın oyle kafadan ilaç vitamin ovülasyon testi ile uğraşmayın. Doktor sizi yonlendiriyor. Adetin 3.gunu gel dio mesela hormonlaera bakıyor. Son gunu gel dio rahimine bakıolar ultrasonla falan. Ben bebek istemeden once gittim herşeye baktılar. Eşime de. Onu da onlar yonlendiriyor. 1 bucuk ay sürekli gittim geldim. Şükür herhangi bir problem yok hala bebeğim yok. Farklı tedaviler uyguluyoruz şu an. Ama önce illaki doktora görün olurmu. Herhangi bişey alma içme kullanma. Boşa olur bu. İnşallah gönlünce olur. Stres yapma
Üroloji ye gitsin eşin dr test için gün veriyorO testi nerede yaptrcam bilmiyorum ki hiç
Üroloji bölümüne gidip kadın doğum dokturumuz sperm analiz testi istedi deyin testin sonucunu kadın doğumcunuza gösterin. Rica ederimAnladm teşekkür ederim ben Pazartesi gideym o zaman eşimle gerçekten saolun
Canım bahsettiğim klomen ilacı yumurtlamaya yardımcı oluyor . Benim 8 tane yumurtam olustu ve gelişti ama 4 tanesi catlayacak boyuta geldi.Gerçekten benm olsun da üçüzde isterm sorun değil yumurtalama gunume baktrdm21. Günü gel dedi yumurtlamam oluşmamıştı burdakş doktorlar pek böyle şeyler demedi İlk defa duyuyorum
O bölüm buradaki hastanede yok oyle yapalım saolunÜroloji ye gitsin eşin dr test için gün veriyor
Sende infertilite bölümüne git
Doktor bendede yumurtalama tembelligi olabilir dedi sadece bir ilac vermıştı onu kaybettım almadım sigorta karşılamıyor dedi nereden bulurm adınıda hatırlamıyorumCanım bahsettiğim klomen ilacı yumurtlamaya yardımcı oluyor . Benim 8 tane yumurtam olustu ve gelişti ama 4 tanesi catlayacak boyuta geldi.
Dr un hangi ilacı verdi bilemiyorum fakat bendede yumurta tembelliği vardı dr klomen yazdı. Sigortasız 16/18₺ arası idiDoktor bendede yumurtalama tembelligi olabilir dedi sadece bir ilac vermıştı onu kaybettım almadım sigorta karşılamıyor dedi nereden bulurm adınıda hatırlamıyorum
Kadın doğum 2 bölüme ayrılıyor. Biri jinekoloji, diğeri infertilite. İnfertilite çocuk isteyip 1 yıldır deneyip olmayanların bölümü. Sen oradan randevu al ve hormon testlerini, yumurta oluşuyor mu, yumurta varsa kalite testlerini yaptır. Zaten doktor tüm hormon testlerini isteyecektirKaldgm yerde araştırma hastanesi o dedgnx bölümde yok bir kadın Doğum var iki tane doktor var onlarda pek bilgi vermiyorlar geçiştriyorlar özelde şehir dışında sürekli gidp gelme şansım yok yinede şanısımı deneyecem gidcem
Bana bir kart gibi bişey vardı iki ilaç ismi yazıyordu ibirini işaretledi bunu kullan dedi hatırlamıyorum pempe yazılıydı onu hatırlıyorumDr un hangi ilacı verdi bilemiyorum fakat bendede yumurta tembelliği vardı dr klomen yazdı. Sigortasız 16/18₺ arası idi
O bölüm yok malesef gerçekten onada kadın dogum bakıyor çünkü bir tane kadın doktor var bi erkek doktor var olsa yönledrrlerdi gttm cocuk istiyorum dedim adet düzensizliğime gttm doktora gttm ikisindedeKadın doğum 2 bölüme ayrılıyor. Biri jinekoloji, diğeri infertilite. İnfertilite çocuk isteyip 1 yıldır deneyip olmayanların bölümü. Sen oradan randevu al ve hormon testlerini, yumurta oluşuyor mu, yumurta varsa kalite testlerini yaptır. Zaten doktor tüm hormon testlerini isteyecektir
Bilemiyorum canım ne yazık ki.. istersen farklı bir dr a gidip klomen tedavisini önerip önermeyecegini sor durumundan bahset.Bana bir kart gibi bişey vardı iki ilaç ismi yazıyordu ibirini işaretledi bunu kullan dedi hatırlamıyorum pempe yazılıydı onu hatırlıyorum
Tamm sorarım teşekkür ederimBilemiyorum canım ne yazık ki.. istersen farklı bir dr a gidip klomen tedavisini önerip önermeyecegini sor durumundan bahset.
Eczanelerde var . Ya da internetten de siparis verebilirsin bu guvenilir sitelerdenNasıl bir test nereden alabiliriim denemedım
Verdigi ilaçı buldum gerçekten cok aramıştım buldum inofolıc vermış banaBilemiyorum canım ne yazık ki.. istersen farklı bir dr a gidip klomen tedavisini önerip önermeyecegini sor durumundan bahset.
Canım yanlıs bilgi vermek istemem ama sanırım bahsettiğin ilaç folik asit. Yumurtlamayla ilgili bir ilaç değil diye biliyorumVerdigi ilaçı buldum gerçekten cok aramıştım buldum inofolıc vermış bana
Adet düzensizliğim var ya onun demiştim ben bunu kullanaym ama yinede doktora gidcemCanım yanlıs bilgi vermek istemem ama sanırım bahsettiğin ilaç folik asit. Yumurtlamayla ilgili bir ilaç değil diye biliyorum
Ben de 1 yıla yakın evliyim bebeğim olmuyordu hiç hastaneye gitmedim ama benim de adetim düzensizdi bu ay incir kürü ve destere dişli aslan pençesi çayı içtim ve bu ay hamile kaldım.1yıl 3 aylık evliyım hep hamile kalmak istedim eşim cocuguMuz olmuyor diye düşünmeye başladı yaşım 22 bu arada adet düzensizliğim var rahmim saglıklı yumurtalıklarım iyi ama ne yapacam bilmiyorum yumurtama gunumü tahmin edemiyorum FOLIC ASİT diye vitamın ilacı aldım onu kullanıp hamile kalan varmı
Bencede canım . Hangi şehirde yaşıyorsunAdet düzensizliğim var ya onun demiştim ben bunu kullanaym ama yinede doktora gidcem
İnofolic polikistik over yani yumurta tembelliği olana verilen bi folic asit. Faydalıdır aslında. Folic asit alabilirsin ama klomen falan kullanma olurmu çünkü senin dozunu en iyi doktor bilir. Herşeyden once iyi bir doktora görünmen lazım. Buralar sana faydalı oldugu kadar zararlı da çünkü herkes kendi tedavi şeklini söylüyor ama herkesin hormonu yapısı farklı. Dikkat et.Verdigi ilaçı buldum gerçekten cok aramıştım buldum inofolıc vermış bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?