Hamile kalmak istiyorum?

Kaynanalar olmasa nasıl entirika olacak tecrübe 1000 kitaptan daha önemlidir.
Kaynanam rahat bırakmıyor hergun arayıp cocuk yapın diyor düşünmüyorum deyp geçiştrdm eşim gecen arayıp çocuğumuz olmuyor dedi daha doktora hiç gtmeden

Bende asker eşiyim sizi anlıyorum ama Cizre'de büyük bir hastanede var diye biliyorum eşiniz eve gelebiliyorsa tabi Allah yardımcımız olsun
Geliyor çok şükür cizreyi bende duydum ama önce Şırnak hastanesine gdeym dedim olmazsa buradaki doktorlar oraya yönlendirme yapıyor

Evt biliyorum ama yumurtalama tembelliğin olabilir diye vermişti o ınofolıc yıne almadım doktra gtmem şart

Geliyor çok şükür cizreyi bende duydum ama önce Şırnak hastanesine gdeym dedim olmazsa buradaki doktorlar oraya yönlendirme yapıyor
Önce sen git yumurtalarına hormonlarına baktır sonra eşin androloji polikliniğine gitsin o yoksa üroloji ye gitsin zaten sperm testi ister ve röntgen çeker kan alır varikosel yani damar genişlemesi var mı diye inşAllah hayırlısı olur

O bölümler hastanede yokmuş malesef ancak memlekete gidince olursa olur

Ayagıma corap gyemem ki benım ayaklarımın altı yansr yazın sogan kürü duymadım ama hepsını deneyecem once rabbımden istiyorum
Giy sen you tobe soğan kürü yaz İbrahim saraçoğlu anlatıyor bide folik asit günde bi tane emin ol çok işe yarıyor

Nereden alabilirim bunları ben
Baharatçılardan alabilirsin canım.
İncir kürüne adetin 3. Günü başlayacaksın. Sabahları açkarnına. 6 tane inciri elinle parçalayıp 2,5 bardak hazır suda 15 dk kaynatıp ılıdıktan sonra iç.

Arkadaşlar bende ilk kez doktora gidicem 1 senelik evliyim hamile kalamadim. Ben şimdi her hangi bir gün mu gitmeliyim yoksa adetin üçüncü günü mü gitmem gerekiyor tahliller testler için?

F
Giy sen you tobe soğan kürü yaz İbrahim saraçoğlu anlatıyor bide folik asit günde bi tane emin ol çok işe yarıyor
folit asıt aldım vitamın miş galiba daha başlamadım doktor onermeden aldım doktorun önerdiği bana ınofolic folit asıtle bi farklı ilaç içsem sorun olur mu bilmiyorum folıc asıtı

İnşallh olur da ne bilim eşim bizm. Cocugumz olmaz diye moralim bozuldu iyice
Bak en önemli şey moral stres yaptıkça olmuyor bunu yaşadım biliyorum güzelce konuş eşinle neden olmasın gencecik insanlarız Allah'ın izniyle olur nasipleri ne zamansa artık hayırlısı dua et bol bol

Bak en önemli şey moral stres yaptıkça olmuyor bunu yaşadım biliyorum güzelce konuş eşinle neden olmasın gencecik insanlarız Allah'ın izniyle olur nasipleri ne zamansa artık hayırlısı dua et bol bol
Eşim benım konuşsanda anlamıyor ki çünkü sabıt fikrli değişmiyor fkrleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…