Hamile kalmak istiyorum?

Adet düzensizliğim var ya onun demiştim ben bunu kullanaym ama yinede doktora gidcem
Kist falan varsa bunu veriyorlar .kullan bence .bana da verdi gecen ay kullandim ama bi isime yaramadi .herkesin bunyeso farkli tepki gosterebilir sonucta .

Ben de 1 yıla yakın evliyim bebeğim olmuyordu hiç hastaneye gitmedim ama benim de adetim düzensizdi bu ay incir kürü ve destere dişli aslan pençesi çayı içtim ve bu ay hamile kaldım.
Siz ciddimisnz gerçekten mi peki ondan odlgUna eminmisnz

Evt herkese göre ilaçlarda farklı oluyor bende öyle yapayım kullanaym yinede
Insallah tez zamanda hamile kalirsin canim benim de 1 yili gecti evleneli . Ben de sorun yoktu . Evliligimin 3. Ayinda doktora gittik esimde sorun cikti . O da ameliyat oldu iyilesti ama hala yok bekliyoruz . Sen de bence hem kendin hem esin doktora gorunmelisiniz .

Allah bilir tabi ama ben öyle olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde çok hamile kalmış kişi var incir kürü yumurtayı büyütürken çayda hormonları dengeliyor
Böyle tecrubelilerin yazdiklari bilgi verdikleri kadar doktorlar bilgi vermiyor .. gercekten ben cogu seyi bu forumda ogrendimbana cok iyi geliyor bu forum. Merak ettigim bisey mi var hemen kadinlar kulübüne sor . Illaki bilgisi olan tecrubesi olanlar cikiyor .tabi arada kaynayanlar da var

Cnm ayağından çorabını eksik etme ben folik asit içtim bide soğan kürü içtim iki defa bende kalamıyodum bide ilişkiye girdikten sonra yarım saat ayağa kalkma hatta bacaklarını duvara kaldır öyle bekle inan işe yaradı dene

Kaynanalar olmasa nasıl entirika olacak tecrübe 1000 kitaptan daha önemlidir.

Herhangi bir gün randevu alıp gitmelisiniz. Hastane gün veriyor,, mesela 5gün sonrasına gün verdi, 2gün sonra ilişki, 3gün boş 5nci gün test vereceksin diyor
Teşekkür ederim herhangi bir gün gidebiliyor mu yoksa ilişkş olması lazım mı

Ayagıma corap gyemem ki benım ayaklarımın altı yansr yazın sogan kürü duymadım ama hepsını deneyecem once rabbımden istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…