- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Kist falan varsa bunu veriyorlar .kullan bence .bana da verdi gecen ay kullandim ama bi isime yaramadi .herkesin bunyeso farkli tepki gosterebilir sonucta .Adet düzensizliğim var ya onun demiştim ben bunu kullanaym ama yinede doktora gidcem
Siz ciddimisnz gerçekten mi peki ondan odlgUna eminmisnzBen de 1 yıla yakın evliyim bebeğim olmuyordu hiç hastaneye gitmedim ama benim de adetim düzensizdi bu ay incir kürü ve destere dişli aslan pençesi çayı içtim ve bu ay hamile kaldım.
Evt herkese göre ilaçlarda farklı oluyor bende öyle yapayım kullanaym yinedeKist falan varsa bunu veriyorlar .kullan bence .bana da verdi gecen ay kullandim ama bi isime yaramadi .herkesin bunyeso farkli tepki gosterebilir sonucta .
Eşimn işinden dolayı şırnakdaymBencede canım . Hangi şehirde yaşıyorsun
Insallah tez zamanda hamile kalirsin canimEvt herkese göre ilaçlarda farklı oluyor bende öyle yapayım kullanaym yinede
Esiniz ne is yapiyor .merak ettim kusura bakma canimEşimn işinden dolayı şırnakdaym
Allah bilir tabi ama ben öyle olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde çok hamile kalmış kişi var incir kürü yumurtayı büyütürken çayda hormonları dengeliyorSiz ciddimisnz gerçekten mi peki ondan odlgUna eminmisnz
Böyle tecrubelilerin yazdiklari bilgi verdikleri kadar doktorlar bilgi vermiyor .. gercekten ben cogu seyi bu forumda ogrendimAllah bilir tabi ama ben öyle olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde çok hamile kalmış kişi var incir kürü yumurtayı büyütürken çayda hormonları dengeliyor
Cnm ayağından çorabını eksik etme ben folik asit içtim bide soğan kürü içtim iki defa bende kalamıyodum bide ilişkiye girdikten sonra yarım saat ayağa kalkma hatta bacaklarını duvara kaldır öyle bekle inan işe yaradı dene1yıl 3 aylık evliyım hep hamile kalmak istedim eşim cocuguMuz olmuyor diye düşünmeye başladı yaşım 22 bu arada adet düzensizliğim var rahmim saglıklı yumurtalıklarım iyi ama ne yapacam bilmiyorum yumurtama gunumü tahmin edemiyorum FOLIC ASİT diye vitamın ilacı aldım onu kullanıp hamile kalan varmı
Kaynanalar olmasa nasıl entirika olacakBöyle tecrubelilerin yazdiklari bilgi verdikleri kadar doktorlar bilgi vermiyor .. gercekten ben cogu seyi bu forumda ogrendimbana cok iyi geliyor bu forum. Merak ettigim bisey mi var hemen kadinlar kulübüne sor . Illaki bilgisi olan tecrubesi olanlar cikiyor . tabi arada kaynayanlar da var
Teşekkür ederim herhangi bir gün gidebiliyor mu yoksa ilişkş olması lazım mı
Eşim jandarma uzman çavuşEsiniz ne is yapiyor .merak ettim kusura bakma canim
Üroloji bölümü yokmuş kaldıgım şehirdeHerhangi bir gün randevu alıp gitmelisiniz. Hastane gün veriyor,, mesela 5gün sonrasına gün verdi, 2gün sonra ilişki, 3gün boş 5nci gün test vereceksin diyor
Allah bos birakmasin kucagini ümitsiz olma cuma gününün hurmetine dua et canimÜroloji bölümü yokmuş kaldıgım şehirde
Asker eşi misinizEşimn işinden dolayı şırnakdaym
İnşallh ya dua edın gerçekten çok ihtiyacm varAllah bos birakmasin kucagini ümitsiz olma cuma gününün hurmetine dua et canim
Nereden alabilirim bunları benAllah bilir tabi ama ben öyle olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde çok hamile kalmış kişi var incir kürü yumurtayı büyütürken çayda hormonları dengeliyor
EvtAsker eşi misiniz
Ayagıma corap gyemem ki benım ayaklarımın altı yansr yazın sogan kürü duymadım ama hepsını deneyecem once rabbımden istiyorumCnm ayağından çorabını eksik etme ben folik asit içtim bide soğan kürü içtim iki defa bende kalamıyodum bide ilişkiye girdikten sonra yarım saat ayağa kalkma hatta bacaklarını duvara kaldır öyle bekle inan işe yaradı dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?