- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Evet3 aylık mı evlisiniz?
Kadın doğumcuya gidip durumu izah ederseniz planlı hareket edersiniz. Kafanızda soru işareti kalmaz böylece. Ben öyle yapmıştım tavsiye ederimMerhaba ben hamilelik düşünüyorum. Yazz doğum kontrol hapını doktor önerisi ile evliligimden iki ay önce başladım. 5 aydır kullaniyorum ancak inşallah anne olmak istediğim için bırakmak istiyorum.
Merak ettiğim doğum kontrol hapini birden birakabilir miyim yani şu an 15. Hapindaysam kutuyu bitirmek zorunda değilim değil mi
İkinci sorum hapı bırakır bırakmaz rahmin kendisine gelebilmesi için birkac ay daha başka bir yöntem ile korunmaya devam etmeli miyim ? Yoksa korunmamali miyim ?
Doğum kontrol hapı kullanma sonrası hemen oluşan gebelikte bebekte herhangi bir anomali görülür mü ?
Tecrübeli hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim rabbim hem bana hem isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin
Teşekkür ederim. Gideceğim ancak hapı bir an evvel bırakmak istegim var ve şehir dışına çıkacağım doktora bu hafta içerisinde gidemeyecegim ancak dönünce gidebilicem o yüzden sormak istedim bilenlereKadın doğumcuya gidip durumu izah ederseniz planlı hareket edersiniz. Kafanızda soru işareti kalmaz böylece. Ben öyle yapmıştım tavsiye ederim
Merhaba ben hamilelik düşünüyorum. Yazz doğum kontrol hapını doktor önerisi ile evliligimden iki ay önce başladım. 5 aydır kullaniyorum ancak inşallah anne olmak istediğim için bırakmak istiyorum.
Merak ettiğim doğum kontrol hapini birden birakabilir miyim yani şu an 15. Hapindaysam kutuyu bitirmek zorunda değilim değil mi
İkinci sorum hapı bırakır bırakmaz rahmin kendisine gelebilmesi için birkac ay daha başka bir yöntem ile korunmaya devam etmeli miyim ? Yoksa korunmamali miyim ?
Doğum kontrol hapı kullanma sonrası hemen oluşan gebelikte bebekte herhangi bir anomali görülür mü ?
Tecrübeli hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim rabbim hem bana hem isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin
Önce evliliğinizi oturtup sonra cocuk yapmanız mantıklı değil mi?
Evliliğimi oturtup oturtmadigimi eşimle ne kadar süredir beraber olduğumu nasıl bir yaşam şartlarına sahip olduğumu biliyor musunuz acaba da böyle bir yorum yapma gereği duyuyorsunuzÖnce evliliğinizi oturtup sonra cocuk yapmanız mantıklı değil mi?
Kutu bitirmeden hapı bırakırsanız hormon dengenizin ve döngünüzün canına okursunuz. 15 gün bekleyemiyor musunuz? Ne bu acele?
Çok uzun bir süre değil mi acaba 6 ay boyunca korunmaya devam etmek ? Doktor neden böyle bir tavsiye de bulunduyazz kullandım. kutuyu bitirince bıraktım. gebelik çalışmalarına başlamadan önce de 6 ay başka yöntemlerle korunduk ilacın kimyasal etkisinin gitmesi açısından.
bu 6 ayda da jinekologum ile iletişim kurarak onun tavsiyesi üzerine folik asit, kemik ilacı, balık yağı gibi takviyeler kullandım. bu sayede gebelik süresince ve doğum sonrasında vücudumda herhangi bir ağrı sızı eksiklik vs yaşamadım.
jinekolog ile iletişim halinde kalmanı tavsiye ederim.
Biliyorum teşekkür ederimSorularınızın cevabını bilmiyorum, doğum kontrol hapı kullanmadım. Gebelik düşünüyorsanız folik asit başlayın demeye geldim. Tek tip zaten, verirler eczaneden
Acele etmeyin doktora gidin içiniz rahat olsun. zaten daha 3 aylık evlisinizTeşekkür ederim. Gideceğim ancak hapı bir an evvel bırakmak istegim var ve şehir dışına çıkacağım doktora bu hafta içerisinde gidemeyecegim ancak dönünce gidebilicem o yüzden sormak istedim bilenlere
Acele diyenler bence çok yanılıyor. Eğer bakabilecek durum varsa maddi sıkıntı yoksa bence hiçte acele değil. Bende 3 aydıe evliyim çocuk istiyorum hiç korunmadık. Geçen ay 5 gün adetim geçti diye tahlil yaptım ama malesef prolaktin hormonu ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Çok üzüldüm. Bana herkez dedi acele etme gitme kan verme ama ben verdim iyiki herkezi dinlemedim eğer o kanı vermeseydim bugün bu problemimi öğrenemiyecektimMerhaba ben hamilelik düşünüyorum. Yazz doğum kontrol hapını doktor önerisi ile evliligimden iki ay önce başladım. 5 aydır kullaniyorum ancak inşallah anne olmak istediğim için bırakmak istiyorum.
Evlilik öncesi beraber yaşamadıysanız eğer sevgililik nişanlılık döneminde cafede muhallebi yiyerek birbirinizi tanıyamazsanız 10 yıl birlikte olsanız bile.Evliliğimi oturtup oturtmadigimi eşimle ne kadar süredir beraber olduğumu nasıl bir yaşam şartlarına sahip olduğumu biliyor musunuz acaba da böyle bir yorum yapma gereği duyuyorsunuz
Merhaba ben hamilelik düşünüyorum. Yazz doğum kontrol hapını doktor önerisi ile evliligimden iki ay önce başladım. 5 aydır kullaniyorum ancak inşallah anne olmak istediğim için bırakmak istiyorum.
Hyir korunma gerek yokİkinci sorum hapı bırakır bırakmaz rahmin kendisine gelebilmesi için birkac ay daha başka bir yöntem ile korunmaya devam etmeli miyim ? Yoksa korunmamali miyim ?
Hiç bir anormali görülmüyor ama sen adetin bittikten sonra Bir hafta kadar yani yumurtlama gününü biliyorsan eğer o güne dek soğanı yıka kabuğuyla beraber Dört dilime ayır.on dakika kaynat Bir buçuk su bardagi suyla.Doğum kontrol hapı kullanma sonrası hemen oluşan gebelikte bebekte herhangi bir anomali görülür mü ?
bende doğum kontrol hapı kullanıyorumTecrübeli hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim rabbim hem bana hem isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin
Vucudunuzu doğuma hazırlamanız lazım, doktora danışarak vitamin takviyesi yapmalısınız zaten. En önemlisi folik asit. Planlı gebelik budur.Merhaba ben hamilelik düşünüyorum. Yazz doğum kontrol hapını doktor önerisi ile evliligimden iki ay önce başladım. 5 aydır kullaniyorum ancak inşallah anne olmak istediğim için bırakmak istiyorum.
Yukarıda bir üye'nin dediği gibi aynı evin içinde yaşamadıysanız ne kadar süre birlikte olun bir önemi yok. Öyle olmasaydı burada bir sürü kadın konu açmazdı..Evliliğimi oturtup oturtmadigimi eşimle ne kadar süredir beraber olduğumu nasıl bir yaşam şartlarına sahip olduğumu biliyor musunuz acaba da böyle bir yorum yapma gereği duyuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?