- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Kutuyu bitirmene gerek yok. Korunmaya devam etmene de gerek yok. Hamile kalmanin da bir sakincasi olmaz. Folik asit kullanmaya basla. Ama bence erken.
Çok uzun bir süre değil mi acaba 6 ay boyunca korunmaya devam etmek ? Doktor neden böyle bir tavsiye de bulundu
hemşire misiniz? kullanıcı adınızdan öyle düşündüm.Teşekkür ederim. Gideceğim ancak hapı bir an evvel bırakmak istegim var ve şehir dışına çıkacağım doktora bu hafta içerisinde gidemeyecegim ancak dönünce gidebilicem o yüzden sormak istedim bilenlere
Kutuyu bitirmene gerek yok. Korunmaya devam etmene de gerek yok. Hamile kalmanin da bir sakincasi olmaz. Folik asit kullanmaya basla. Ama bence erken.
Evlilikle sevgililik arasında fark var yalnız. Aynı eve girmediğiniz sürece hiçbir insanı tam anlamıyla tanıyamazsınız. Ayrıca haklılar, evliliğin ilk yılları misler gibi pıtı pıtı gezmek varken çocuk acelenizi anlamamış olabilirler.Evliliğimi oturtup oturtmadigimi eşimle ne kadar süredir beraber olduğumu nasıl bir yaşam şartlarına sahip olduğumu biliyor musunuz acaba da böyle bir yorum yapma gereği duyuyorsunuz
anladın sen beni oliviam ya,offfEvlilikle sevgililik arasında fark var yalnız. Aynı eve girmediğiniz sürece hiçbir insanı tam anlamıyla tanıyamazsınız. Ayrıca haklılar, evliliğin ilk yılları misler gibi pıtı pıtı gezmek varken çocuk acelenizi anlamamış olabilirler.
Hap öyle hemen bırakılmaz, kuyuyu bitirmek zorundasınız.
Haptan sonra korunmak sizin tercihiniz çevremdekiler hemen hamile kaldı bir problem olmadı.
Folik asit başlamanız sizin yararınıza olur.
Bence altarnetif tıpı denemelisinMerhaba ben hamilelik düşünüyorum. Yazz doğum kontrol hapını doktor önerisi ile evliligimden iki ay önce başladım. 5 aydır kullaniyorum ancak inşallah anne olmak istediğim için bırakmak istiyorum.
Merak ettiğim doğum kontrol hapini birden birakabilir miyim yani şu an 15. Hapindaysam kutuyu bitirmek zorunda değilim değil mi
İkinci sorum hapı bırakır bırakmaz rahmin kendisine gelebilmesi için birkac ay daha başka bir yöntem ile korunmaya devam etmeli miyim ? Yoksa korunmamali miyim ?
Doğum kontrol hapı kullanma sonrası hemen oluşan gebelikte bebekte herhangi bir anomali görülür mü ?
Tecrübeli hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim rabbim hem bana hem isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin
Geçmiş olsun prolaktin kaç çıktı sizin ?Acele diyenler bence çok yanılıyor. Eğer bakabilecek durum varsa maddi sıkıntı yoksa bence hiçte acele değil. Bende 3 aydıe evliyim çocuk istiyorum hiç korunmadık. Geçen ay 5 gün adetim geçti diye tahlil yaptım ama malesef prolaktin hormonu ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Çok üzüldüm. Bana herkez dedi acele etme gitme kan verme ama ben verdim iyiki herkezi dinlemedim eğer o kanı vermeseydim bugün bu problemimi öğrenemiyecektim
Hap konusuna gelince doktora danışman daha uygun. Arkadaşım senin gibi hap kullanıyordu o ay 2 3 defa içmeyi unutmuş ve hamileydi ama hamile oldugunu bilmeden baya içmiş şuan sağlıklı bir kızı varallah isteyimce herşey olur ama en kısa zamanda doktora gitmeni öneririm. Ve benim gibi sende tüm tahlillerini yaptır inşallah bir sorun yoktur ama varsada erken öğrenmiş olursun sadece bir tavsiye
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun prolaktin kaç çıktı sizin ?
Kadın doğum ihtisasınızı nerden aldınız? Bu kadar net konuştuğunuza göre asistanlığı bitirmiş mecburiye başlamışsınızdır diye düşünüyorumKutuyu bitirmene gerek yok. Korunmaya devam etmene de gerek yok. Hamile kalmanin da bir sakincasi olmaz. Folik asit kullanmaya basla. Ama bence erken.
Rica ederim düşer merak etmeyinÇok teşekkür ederimProlaktin hormum 40.50 çıktı
Hanüz gidemedim sağlık ocagında yaptıgım için tekrar hastanede yapmam gerek tahlili. Çarşamba günü özelde randevum var. Ne derse sizede söylerimRica ederim düşer merak etmeyin
D ile başlayan ilacı mı verdi ?
Vaktin varsa özelden bir şey sorabilir miyimhemşire misiniz? kullanıcı adınızdan öyle düşündüm.
amacım sizi kırmak değil ama,hemşireyseniz şayet, sağlık sektörüne bu kadar aşina olan birinin bu tarz soruları doktordan başkasına sorması şaşırttı beni...
hastanede çalışıyorsanız bi beş dakika bir doktorun kapısını tıklatıp kendinizi tanırsanız, size seve seve yardımcı olurlar. :)
elbette :)Vaktin varsa özelden bir şey sorabilir miyim
Hala varHanüz gidemedim sağlık ocagında yaptıgım için tekrar hastanede yapmam gerek tahlili. Çarşamba günü özelde randevum var. Ne derse sizede söylerimSizinde mi böyle probleminiz vardı?
Mesaj kutusu kapalı olduğu için atamadım :)elbette :)
Kutuyu nasıl bitirmeye gerek yok ya kafanız mı iyi sizin? Siz ilaçları yarım yarım mı bırakıyorsunuz hele ki hormon ilacıyken. Üfff.Kutuyu bitirmene gerek yok. Korunmaya devam etmene de gerek yok. Hamile kalmanin da bir sakincasi olmaz. Folik asit kullanmaya basla. Ama bence erken.
Prospektüste bile yaziyor bunlar sgsghrdKadın doğum ihtisasınızı nerden aldınız? Bu kadar net konuştuğunuza göre asistanlığı bitirmiş mecburiye başlamışsınızdır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?