Hamile kalmak

Kutuyu bitirmene gerek yok. Korunmaya devam etmene de gerek yok. Hamile kalmanin da bir sakincasi olmaz. Folik asit kullanmaya basla. Ama bence erken.

Neye göre erken, hamile kalmadan en az üç ay önce başlaması lazım folik asite.

B12, d vitamini bunlar da eksikse takviye yapılmalı.

Hamile kalmanın sakıncası olmaz lafınız keskin bir cümle yani, doktor söyleyecek bunu.

Çok uzun bir süre değil mi acaba 6 ay boyunca korunmaya devam etmek ? Doktor neden böyle bir tavsiye de bulundu

ben doğum kontrol haplarını 18 yaşımdan itibaren kullanmaya başladım düzenleyici olması için, pko vardı bende.. evlendikten sonra da 2 sene yazz kullandım. yaklaşık 8 sene kullandığım için doktor vücuttan kimyasal etkisinin gitmesi için 6 ay dedi.
belirttiğim gibi sağlıklı bir evlat ve sağlıklı bir gebelik istiyorsan kafana göre hapı bırakmak ve kafana göre gebelik denemek yerine jinekolog ile iletişime geç..

Teşekkür ederim. Gideceğim ancak hapı bir an evvel bırakmak istegim var ve şehir dışına çıkacağım doktora bu hafta içerisinde gidemeyecegim ancak dönünce gidebilicem o yüzden sormak istedim bilenlere
hemşire misiniz? kullanıcı adınızdan öyle düşündüm.

amacım sizi kırmak değil ama,hemşireyseniz şayet, sağlık sektörüne bu kadar aşina olan birinin bu tarz soruları doktordan başkasına sorması şaşırttı beni...

hastanede çalışıyorsanız bi beş dakika bir doktorun kapısını tıklatıp kendinizi tanırsanız, size seve seve yardımcı olurlar. :)

Kutuyu bitirmene gerek yok. Korunmaya devam etmene de gerek yok. Hamile kalmanin da bir sakincasi olmaz. Folik asit kullanmaya basla. Ama bence erken.

bu nasıl cahilce bir yorum allah aşkına? herkes jinekolog kesildi başımıza.. herkesin bünyesi birbirinden farklı iken bu kadar net konuşmak nasıl bir cesaret?

Evliliğimi oturtup oturtmadigimi eşimle ne kadar süredir beraber olduğumu nasıl bir yaşam şartlarına sahip olduğumu biliyor musunuz acaba da böyle bir yorum yapma gereği duyuyorsunuz
Evlilikle sevgililik arasında fark var yalnız. Aynı eve girmediğiniz sürece hiçbir insanı tam anlamıyla tanıyamazsınız. Ayrıca haklılar, evliliğin ilk yılları misler gibi pıtı pıtı gezmek varken çocuk acelenizi anlamamış olabilirler.
Hap öyle hemen bırakılmaz, kuyuyu bitirmek zorundasınız.
Haptan sonra korunmak sizin tercihiniz çevremdekiler hemen hamile kaldı bir problem olmadı.
Folik asit başlamanız sizin yararınıza olur.

anladın sen beni oliviam ya,offf

Bence altarnetif tıpı denemelisin

Geçmiş olsun prolaktin kaç çıktı sizin ?

Kadın doğum ihtisasınızı nerden aldınız? Bu kadar net konuştuğunuza göre asistanlığı bitirmiş mecburiye başlamışsınızdır diye düşünüyorum

Vaktin varsa özelden bir şey sorabilir miyim

Kutuyu nasıl bitirmeye gerek yok ya kafanız mı iyi sizin? Siz ilaçları yarım yarım mı bırakıyorsunuz hele ki hormon ilacıyken. Üfff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…