- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
İşiniz zooor doktorum Allah yardımcınız olsunanladın sen beni oliviam ya,offf
Okuma yazma var yani sadece anlıyorum.Prospektüste bile yaziyor bunlar sgsghrd
Teşekkür ederim. Gideceğim ancak hapı bir an evvel bırakmak istegim var ve şehir dışına çıkacağım doktora bu hafta içerisinde gidemeyecegim ancak dönünce gidebilicem o yüzden sormak istedim bilenlere
Kaç değeriniz? Ve ne zamandır evlisiniz. Özel değilseHala var
Ama benim değerim daha yüksek
Hemen dip no at otrea ortalıkta doktorculuk oynayanlar var :))anladın sen beni oliviam ya,offf
Ah ah, üyelik tarihimin tek travması o olay. Bi de tıp bayramında banlanmakHemen dip no at otrea ortalıkta doktorculuk oynayanlar var :))
Hahaha otrea valla bana doktorum diye çok soru soranlar olurdu eskidenAh ah, üyelik tarihimin tek travması o olay. Bi de tıp bayramında banlanmak
Siz buradaki çoğu kişiden daha doktorsunuz bence hahahahahahah
Kesinlikle size katılıyorum herkes önce biraz evliliğin otursun diyorlar boşanmalar olur da çocuklara yazik olur diye düşünüyorlar ama şöyle bişey var 15-20 yıllık insanlar bile boşanıyor onların başlangıçta evlilikleri iyi giderken birden bozulup boşanıyorlar çocuklar varsa her yaşta sıkıntı oluyor...Acele diyenler bence çok yanılıyor. Eğer bakabilecek durum varsa maddi sıkıntı yoksa bence hiçte acele değil. Bende 3 aydıe evliyim çocuk istiyorum hiç korunmadık. Geçen ay 5 gün adetim geçti diye tahlil yaptım ama malesef prolaktin hormonu ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Çok üzüldüm. Bana herkez dedi acele etme gitme kan verme ama ben verdim iyiki herkezi dinlemedim eğer o kanı vermeseydim bugün bu problemimi öğrenemiyecektim
Hap konusuna gelince doktora danışman daha uygun. Arkadaşım senin gibi hap kullanıyordu o ay 2 3 defa içmeyi unutmuş ve hamileydi ama hamile oldugunu bilmeden baya içmiş şuan sağlıklı bir kızı varallah isteyimce herşey olur ama en kısa zamanda doktora gitmeni öneririm. Ve benim gibi sende tüm tahlillerini yaptır inşallah bir sorun yoktur ama varsada erken öğrenmiş olursun sadece bir tavsiye
BencedeKesinlikle size katılıyorum herkes önce biraz evliliğin otursun diyorlar boşanmalar olur da çocuklara yazik olur diye düşünüyorlar ama şöyle bişey var 15-20 yıllık insanlar bile boşanıyor onların başlangıçta evlilikleri iyi giderken birden bozulup boşanıyorlar çocuklar varsa her yaşta sıkıntı oluyor...
Bir insanın gerçek yüzü evliliğin ilk yıllarında ortaya çıkar diye düşünen bir kesim var. Ne alaka ki! Oysa 20 yıldır çok iyi anlaşan sonradan karısını-kocasini aldatıp şiddet uygulayanlarda var. Bence bu yanlış düşünce.
Karı-koca olarak ilk aylardan istiyorlarsa maddi manevi buna hazırlarsa bence gayet de güzel bir karar olabilir....
Isin tıbbi ķısmı için yanlış yönlendirmemek adına bir şey demeyeceğim ama neye göre kime göre erken bebek düşünmek için ? Hapi bu ay biraksa birkac aya hamile kalsa (o da kalabilirse) 8 -9 aya da dogum olsa al sana koskoca beraber gecirilmis 1 sene.Ciftler tarafindan hevesle istenen bir bebekse beklenecek surenin kistasi nedir?Neye gore belirlenir ve bunu kim belirler ? :)
O bir seneyi hamile geçirmek farklı karnında bir bebek olmadan geçirmek farklı. Ben hamileliğimin 3 ayında sadece haşlanmış patates yiyip yatarak geçirdim, sürekli hastaneye gidiyordum mesela. O 3 ayı eşiyle gezip tozarak geçiren bir insandan farklıydım haliyle. Dahası bunun bir de gebelik hormonu var. Her şeye ağlayıp, anlamsız tepkiler verilen bir dönem. Bunu herkes kafasına göre kendisi belirliyor. İlk 2-3 sene hiçbir çift bebek düşünmemeli bana göre. Hamilelik ve sonrası zaten zorlu bir süreç. Çiftler daha birbirini tam tanımadan, evlilik hayatına adapta olmadan karı-koca olma sorumluluğunu öğrenmeden anne-baba oluyorlar. Ondan sonra burası 3 senelik evliyim 2 yaşında bebeğim var, çocuğuma kıyamıyorum yoksa boşanırdım konularından geçilmiyor.
Ciftlerin birbirlerini tanimadiklarini kestiriyor ; nasil boyle keskin niyet okuyabiliyorsunuz iste ben buna takildim.Sadece size de degil tabi bu soyledigim.Tum yorumlari okudum denk geldi sizi alintiladim.7 sene flörtün sonunda evlendim.Daha ilk gunden olursa hamilelik olursa guzel olur ,3 veya 4.ayin sonunda hadi artik olsun modundaydik.
-Askim hadi cocuk yapa.... neyse daha 1 senelik evliyiz ,bikac sene daha gecsin iyice bir otursun evliligimiz demek cok sacma geliyor bana.Herkesin fikri farkli tabiki.
Yazz hapım bitti adet oldum yenisini almadım o ay hamile kaldım çocuğum cin gibi maşallahMerhaba ben hamilelik düşünüyorum. Yazz doğum kontrol hapını doktor önerisi ile evliligimden iki ay önce başladım. 5 aydır kullaniyorum ancak inşallah anne olmak istediğim için bırakmak istiyorum.
Merak ettiğim doğum kontrol hapini birden birakabilir miyim yani şu an 15. Hapindaysam kutuyu bitirmek zorunda değilim değil mi
İkinci sorum hapı bırakır bırakmaz rahmin kendisine gelebilmesi için birkac ay daha başka bir yöntem ile korunmaya devam etmeli miyim ? Yoksa korunmamali miyim ?
Doğum kontrol hapı kullanma sonrası hemen oluşan gebelikte bebekte herhangi bir anomali görülür mü ?
Tecrübeli hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim rabbim hem bana hem isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?