Hamile kalmak

Kutuyu bitirmeniz iyi olur, diğer türlü 21 günden sonra bırakabiliyordunuz sanırım. Adeti öne çekmek için yapılabiliyor bu şekilde. 15. günde bırakmazdım hem ara kanama hem hormon bozukluğu yapabilir.
2-3 ay daha farklı yöntemle korunmanız iyi olur, o sırada folik asite başlarsınız.
Yeni evlisiniz, hemen çocuk istediğinize göre vardır bir bildiğiniz. İyi şanslar

Teşekkür ederim. Gideceğim ancak hapı bir an evvel bırakmak istegim var ve şehir dışına çıkacağım doktora bu hafta içerisinde gidemeyecegim ancak dönünce gidebilicem o yüzden sormak istedim bilenlere

O zaman dönünce sorun doktora.
Bu kadar özen isteyen konuları random kişilere nasıl sorabiliyorsunuz aklım almıyor.Doğum kontrol hapları böyle bilinçsizce kullanılabilecek bir ilaç grubu değil.
Burada biri dalgasına sizi yanlış yönlendirse ne yapacaksınız mesela ? Ne yapabilirsiniz ya da ? Benim jinekolog olup olmadığımı nereden bilebilirsiniz ?
Hayret bir şey gerçekten,kimse hastaneye gitmek istemiyor ama herkes bir şekilde tedavi olmak ya da sorusunun cevabını oturduğu yerden bulmak istiyor.Online tedavi kursu falan açılsın artık tıp fakülteleri yerine.Onlar sizi yönlendirirler,hey Allah'ım ya.

Ah ah, üyelik tarihimin tek travması o olay. Bi de tıp bayramında banlanmak

Siz buradaki çoğu kişiden daha doktorsunuz bence hahahahahahah
Hahaha otrea valla bana doktorum diye çok soru soranlar olurdu eskiden
Tek düzen hesap planı biliyorum (işim geregi) işe yarar mı diyordum

Kesinlikle size katılıyorum herkes önce biraz evliliğin otursun diyorlar boşanmalar olur da çocuklara yazik olur diye düşünüyorlar ama şöyle bişey var 15-20 yıllık insanlar bile boşanıyor onların başlangıçta evlilikleri iyi giderken birden bozulup boşanıyorlar çocuklar varsa her yaşta sıkıntı oluyor...

Bir insanın gerçek yüzü evliliğin ilk yıllarında ortaya çıkar diye düşünen bir kesim var. Ne alaka ki! Oysa 20 yıldır çok iyi anlaşan sonradan karısını-kocasini aldatıp şiddet uygulayanlarda var. Bence bu yanlış düşünce.

Karı-koca olarak ilk aylardan istiyorlarsa maddi manevi buna hazırlarsa bence gayet de güzel bir karar olabilir....

Bencede

Isin tıbbi ķısmı için yanlış yönlendirmemek adına bir şey demeyeceğim ama neye göre kime göre erken bebek düşünmek için ? Hapi bu ay biraksa birkac aya hamile kalsa (o da kalabilirse) 8 -9 aya da dogum olsa al sana koskoca beraber gecirilmis 1 sene.Ciftler tarafindan hevesle istenen bir bebekse beklenecek surenin kistasi nedir?Neye gore belirlenir ve bunu kim belirler ? :)

3 aylık evlilikte çocuk istenir yapılır da ama neden yani, eşinizle mis gibi vakit geçirip gezip tozup o şehir senin bu şehir benim tatil yapmak varken neden çocuk yapmak. Ben de erkenden yaptım 6 aylık evliydim planlı hamile kaldım ama sonradan keşke çok dedim. Ha bir sene önce ha bir sene sonra cidden oturması gerekiyor evliliğin, çocuk ondan sonraki level. Yaşamış birisi olacak söylüyorum cidden erken.

O bir seneyi hamile geçirmek farklı karnında bir bebek olmadan geçirmek farklı. Ben hamileliğimin 3 ayında sadece haşlanmış patates yiyip yatarak geçirdim, sürekli hastaneye gidiyordum mesela. O 3 ayı eşiyle gezip tozarak geçiren bir insandan farklıydım haliyle. Dahası bunun bir de gebelik hormonu var. Her şeye ağlayıp, anlamsız tepkiler verilen bir dönem. Bunu herkes kafasına göre kendisi belirliyor. İlk 2-3 sene hiçbir çift bebek düşünmemeli bana göre. Hamilelik ve sonrası zaten zorlu bir süreç. Çiftler daha birbirini tam tanımadan, evlilik hayatına adapta olmadan karı-koca olma sorumluluğunu öğrenmeden anne-baba oluyorlar. Ondan sonra burası 3 senelik evliyim 2 yaşında bebeğim var, çocuğuma kıyamıyorum yoksa boşanırdım konularından geçilmiyor.

Ciftlerin birbirlerini tanimadiklarini kestiriyor ; nasil boyle keskin niyet okuyabiliyorsunuz iste ben buna takildim.Sadece size de degil tabi bu soyledigim.Tum yorumlari okudum denk geldi sizi alintiladim.7 sene flörtün sonunda evlendim.Daha ilk gunden olursa hamilelik olursa guzel olur ,3 veya 4.ayin sonunda hadi artik olsun modundaydik.
-Askim hadi cocuk yapa.... neyse daha 1 senelik evliyiz ,bikac sene daha gecsin iyice bir otursun evliligimiz demek cok sacma geliyor bana.Herkesin fikri farkli tabiki.

Flört başka evlilik bambaşka. Gezip tozmak evliyken yaşayacağın şeylerin tadını çıkartmak varken hemen çocuk sorumluluğu almak garip. Aynı evde yaşamasan kimse kimseyi tanıyamaz bu konuda çok keskinim evet. Hadi birbirilerini çok çok iyi tanıyor olsunlar gene de evlilik sorumluluğu farklıdır. Mesele sadece tanımakta değil, evliliğin oturması diye bir süreç var size her ne kadar saçma gelse de. Aynı evde yaşamaya ek olarak aileler de giriyor işin içine. İlk bir sene en çok tartışmanın yaşandığı dönem ki normal çünkü alışma süresi. İki farklı insan aynı evi paylaşıyorlar. Çocuk en sağlam evliliklerde bile sorun, fikir ayrılığı yaratırken en başta oturmamış bir evlilikte çocuk zincirleme kaza gibi bir şey olur.

Yazz hapım bitti adet oldum yenisini almadım o ay hamile kaldım çocuğum cin gibi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…