Bunu cevaplayabilmem icin daha önceki adet düzeninizi bilmem lazim...
benim adet düzenim hep aynı zamanlarda'dı 28gün ile 30gün arası.
en son 16.şubat'da oldum adet hamile kalmadan önce sonra hamile kaldım boş gebelik nedeni ile sonlandırıldı.
8.mayıs'da kürtaj oldum adetim kürtajdan sonra 13.haziranda oldum ve şimdise tam olarak ne zaman gelecegini bilmiyorum.
yumurtlama zamanımı hesap olarak bilemedim danışmak istedim bu yüzden size.....
Adetinizin 12-14-16-18. günlerinde gebe kalma ihtimaliniz yüksek
Bora bey meraba,
henüz ilk ayımımızdı sat 7 haziran..daha öncekiler;24 mayıs,20 nisan(ort.24-25 gün)
buna göre yumurtlama tarihim 10.gün oluyor diye tahmin ediyorum,doğru mu?
bu durumda 1-2 temmuz reglim gelmedi,ancak 30 haziranda test negatifti...
hiç ümidim olmamasına rağmen,reglimin gelmemesi neden olabilir?
teşekkürler,
24-25 değil 34-35 olmuyor mu? ben mi yanlış hesaplıyorum? 12 temmuzda adet göreceksiniz. Adetinizin 18-20-22. günlerine dikkat...
merhaba son adet tarihim 21 haziran en uygun yumurtlama tarihi ne zaman acaba??
Sineşi minimal olmak üzere devam ediyor. Doktorunuz tekrar histeroskopi yapabilir...
merhaba,dr.bey,benim de size bir sorum olacak..1 ay önce operatif histeroskopi yapıldı..birkaç gün önce kontrol amaçlı hsg çektirdim ve sonucum;sağ kornus ve daha silik olmak üzere korpus düzeyinde sağ kornus başlangıç seviyesinde eski tetkike kıyasla belirgin regresyon gösteren sineşi alanları...2.çocuk düşünüyoruz.bu rapora göre durumum nedir?görüşlerinizi alabilirmiyim lütfen?yanıtlarsanız çok sevinirim..
Dr.Bey,çok teşekkürler yanıtladığınız için..size tekrar sormak istediğim;bu durumda benim histeroskopi olmam şartmıdır?bu sineşi normal yoldan hamile kalmama engel teşkil edermi?ve de doğal yolla hamilelik olursa düşük yapma ihtimalim diğer bayanlara göre daha mı fazladır?histeroskopi yapılacaksa ofis hist.mi yoksa operatif histeroskopi mi olur?bu sorularıma da yanıt verebilirseniz çok memnun olurum..ayrıca bizlere böyle bir imkan tanıdığınız için şahsım adına size çok çok teşekkür ederim..iyi ki varsınız..
şimdiye kadar 10 dr.a gittim hsg filmlerimle..7 kadın doğum dr.hamile kalabilirsin diyor.3 tüp bebek uzmanı dr.ise hamile kalamazsın kalsan bile düşük olur,histeroskopi olman gerekli diyor..kafam karıştı..yardımcı olursanız çok sevinirim..
tÜP BEBEK UZMANLARINA GÜVENMENİZİ ÖNERİRİM...[/QUO
şu anda adet dönemimi bekliyorum.eğer karar verirsem adet bitiminde yine operatif histeroskopi olacağım.peki bu operasyon sonrasında herşey yolunda giderse,ne kadar süre sonra hamilelik düşünebilirim?benim tek problemim bu sineşi..aşılama yada tüp bebek düşünmüyorum..daha önceki hamileliğimdeki gibi normal yoldan hamilelik düşünüyorum..rica etsem operasyon sonrasındaki süreç konusunda bilgi verirmisiniz?
tÜP BEBEK UZMANLARINA GÜVENMENİZİ ÖNERİRİM...[/QUO
şu anda adet dönemimi bekliyorum.eğer karar verirsem adet bitiminde yine operatif histeroskopi olacağım.peki bu operasyon sonrasında herşey yolunda giderse,ne kadar süre sonra hamilelik düşünebilirim?benim tek problemim bu sineşi..aşılama yada tüp bebek düşünmüyorum..daha önceki hamileliğimdeki gibi normal yoldan hamilelik düşünüyorum..rica etsem operasyon sonrasındaki süreç konusunda bilgi verirmisiniz?
Sineşinin boyutuna ve işlemin genişliğine göre işlemi yapan doktor karar verecektir. Bir an önce bebeğinize kavuşmanızı dilerim...
Sineşinin boyutuna ve işlemin genişliğine göre işlemi yapan doktor karar verecektir. Bir an önce bebeğinize kavuşmanızı dilerim...
Dr.Bey,ilgilendiğiniz ve de sorularıma her seferinde yanıt verdiğiniz için size çok teşekkür ederim..iyi çalışmalar..
Birkaç gün önce yaptırdığım KARDİYOVASKÜLER RİSK PANELİ:
FAKTÖR V leiden G1691A = HOMOZİGOT NORMAL
FAKTÖR V R2 H1299R = HOMOZİGOT NORMAL
FAKTÖR II (Prothrombin) G20210A = HOMOZİGOT NORMAL
FAKTÖR XIII V34L = HETEROZİGOT TAŞIYICI
B-Fibrinogen -455G>A = 5G/5G
GPIIla(HPA 1) a/b = a/a
MTHFR C677T = HETEROZİGOT TAŞIYICI
MTHFR A1298C = HOMOZİGOT NORMAL
ACE I/D = D/I
Apo B R3500Q = HOMOZİGOT NORMAL
Apo E E2/E3/E4 = E3/E4
lütfen yorumlar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?