hamile kalmam için en uygun günler hangisi....

25-26 günde bir adet görüyorsunuz.adetinizin 11-12. günleri yumurtlama oluyor. Haftasonlarını her medeni birey gibi ailemle geçiriyorum. Mesai saatlerimde yanıtlamaya çalışıyorum:)

Bora Bey iyi çalışmalar.Son adet tarihlerim 30 haziran,31 temmuz.Hamile kalmam için en uygun günler hangisi acaba?Şimdiden teşekkür ederim...

iyi çalışmalar doktor bey..bundan önceki adet tarihlerim 15 haziran ve 15 temmuz..bu ayda muhtemelen 15 ağustosta adet olucam..bundan sonraki yumurtlama tarihim nedir?teşekkürler...

iyi çalışmalar doktor bey.benim son adet tarihleri 15 haziran ve 15 temmuz.bu ay da muhtemelen 15 ağustosta adet olcam..bundan sonraki yumurtlama günlerim hangileridir?teşekkürler..

İyi çalışmalar doktor bey. benim son adet tarihlerim 28 şubat - 31 mart - 26 nisan - 24 temmuz (maalesef haziranı hatırlayamıyorum) Hamile kalmam için en uygun günler hangisi acaba?Şimdiden teşekkür ederim...

Adetler düzensiz. Doktor kontrolünde veya yumurtlama testi ile denemenizi öneririm....

Hocam bir arkadaşım için soruyorum ama oda hamile kalmak istiyor son 3 adet tarihi 28 mayıs - 14 haziran - 28 temmuz hocam bilgi verebilirmisiniz?

Hocam bir arkadaşım için soruyorum ama oda hamile kalmak istiyor son 3 adet tarihi 28 mayıs - 14 haziran - 28 temmuz hocam bilgi verebilirmisiniz?

Aynı öneri arkadaşınız için de geçerli. Adetler düzensiz. Doktor kontrolünde veya yumurtlama testi ile denemenizi öneririm....

Hocam peki bu arakadaşım ilk hamile kaldığında çocuğunu aldırmak zorunda kalmıştı şuan için bir yüzde verebilirmisiniz acaba hamile kalamama riski varmıdır sizce? Kendisi 31 yaşında..

Hocam peki bu arakadaşım ilk hamile kaldığında çocuğunu aldırmak zorunda kalmıştı şuan için bir yüzde verebilirmisiniz acaba hamile kalamama riski varmıdır sizce? Kendisi 31 yaşında..

Herkesin istemeden hamile kalma veya istese de hamile kalamama riski aynıdır. Önce denemesi lazım...

Merhaba Bora Bey.....

benim adet tarihlerim şöyle
8mayıs , 13haziran , 17temmuz , beklenilen muhtemelen 20agustos diye düşünüyorum hep farklı oldugu icin tam bilemiyorum
sorum şu yarın kan testi yaptırsam kesin sonuc alırmıyım acaba ????

Doktor bey merhaba. Ben doğum yapalı 3,5 ay oluyor. Emziriyorum. Doğum kontrolü için spiral taktırmak istiyorum. Doğumdan sonra henüz adet görmedim. Spirali ne zaman taktırabilirim?

Hocam son 4 adetim:

16 mayıs-12 haziran-8 temmuz-1 ağustos

yaptığım ovulasyon testinde 2.çizginin en koyu olduğu günde 9.gündü.ondan sonra hep silik çıktı 2.çizgi.yani pek işe yaramadı bu testler sanırım:-(

bu ay 8.10.11.12 ve 14.günler ilişki yaşadım.

Sizce doğru zamanları değerlendirmiş miyim??ve ayın kaçına kadar değerlendirmeye devam etmeli miyim??

merhaba dr.bey,kuzenim 33 yaşında ve 5 aydır bebek düşünüyorlar.son adet tarihleri sırasıyla; 21 haziran, 19 temmuz ve en son adet başlangıcı 19 ağustos..buna göre adetleri düzensiz mi kabul ediliyor?ve bu ayki son adet tarihine göre acaba hangi günlerde hamilelik şansı en yüksektir?yanıtlarsanız çok seviniriz..teşekkürler şimdiden..

Tatil nedeni ile geç cevaplıyorum. 36 günde bir adet görüyorsunuz. 23 temmuzdan itibaren yapılacak gebelik testianlamlı olacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…