merhaba doktor bey .en iyisi sizin bilginizden yararlanmak...şu netteki gebe kalma günü hesaplayıcılarıyla başım dertte:-(biri farklı biri farklı hesaplıyor.hele bi de dr.ogino yöntemi var ki tümden kafam karıştı.zaten ben tam 28 günde bir de adet olmuyorum.ya 27 ya 26.bana yardım edebilir misiniz??
son adetlerim 3 ay önceden sırayla:16 mayıs 12 haziran 8 temmuz bu ay geçtİ TABİ AMA EN AZINDAN YÖNTEMİ ÖĞRENİRSEM AĞUSTOSTA UYGULARIM.
25-26 günde bir adet görüyorsunuz.adetinizin 11-12. Günleri yumurtlama oluyor. Haftasonlarını her medeni birey gibi ailemle geçiriyorum. Mesai saatlerimde yanıtlamaya çalışıyorum:)
Bora Bey iyi çalışmalar.Son adet tarihlerim 30 haziran,31 temmuz.Hamile kalmam için en uygun günler hangisi acaba?Şimdiden teşekkür ederim...
iyi çalışmalar doktor bey.benim son adet tarihleri 15 haziran ve 15 temmuz.bu ay da muhtemelen 15 ağustosta adet olcam..bundan sonraki yumurtlama günlerim hangileridir?teşekkürler..
İyi çalışmalar doktor bey. benim son adet tarihlerim 28 şubat - 31 mart - 26 nisan - 24 temmuz (maalesef haziranı hatırlayamıyorum) Hamile kalmam için en uygun günler hangisi acaba?Şimdiden teşekkür ederim...
Hocam bir arkadaşım için soruyorum ama oda hamile kalmak istiyor son 3 adet tarihi 28 mayıs - 14 haziran - 28 temmuz hocam bilgi verebilirmisiniz?
Hocam peki bu arakadaşım ilk hamile kaldığında çocuğunu aldırmak zorunda kalmıştı şuan için bir yüzde verebilirmisiniz acaba hamile kalamama riski varmıdır sizce? Kendisi 31 yaşında..
Merhaba Bora Bey.....
benim adet tarihlerim şöyle
8mayıs , 13haziran , 17temmuz , beklenilen muhtemelen 20agustos diye düşünüyorum hep farklı oldugu icin tam bilemiyorum
sorum şu yarın kan testi yaptırsam kesin sonuc alırmıyım acaba ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?